• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    SINSEMILLA: buď v klidu, taky mě to zajímá :) mýmu nedržela plena na osminy a přes to vlněný obdélník už od narození..
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ELANORKA: A neber to prosim jako rejpani, nejspis jsou tohle prave ty informace, ktere mi chybely k tomu, abych to zkusila.. Takze diky moc, treba upotrebim u druheho..
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ELANORKA: Aha a jak diteti na zadku drzi plena na osminy? To si dovedu predstavit prvi tri mesice, pak uz se mi dite celkem pinozilo..
    ELANORKA
    ELANORKA --- ---
    SINSEMILLA: Protože kalhoty se nesundávaj (maj díru - najdi si rychloprdky), svrchňáky se nesundáva (protože se nenosí), snapku u čtverce na osminky taky neužiješ, takže Ti zůstane skutečně jen rozepnout body, dát na stranu plenu a vzít dítě do klubíčka. ;-)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    HC_: To se imho ani neda. Nedovedu si predstavit zabalit pastelku do uzkych grovii, ale treba je tu nekdo master na tohle, podle me je velke riziko proteceni a je to zbytecne.
    HC_
    HC_ --- ---
    kombinujete tu nekdo pastelky se svrchnakama od grovie?
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    TABBY: No tak ja to takhle rychle neumim - sundat kalhoty, rozenout patentky na body, rozepnout svrchnacky, sundat snapii sponku, sundat plenku.. ale kdo to nechce delat, duvod si najde, ja si to proste nedovedla predstavit..
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    TABBY: U první jsem to zezačátku zkoušela, ale nebyla jsem moc přesvědčená, takže mě první neúspěchy odradily. U druhý jsem se už nepokoušela, byla jsem ráda, že s nima stíhám nějak fungovat :-) Ale ta první mě počurala víckrát :-)
    TABBY
    TABBY --- ---
    RYBKA: No pockej - kultivovala jsi v nich jejich bezplenkove ja? :-)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    TABBY: Moje děti tohle asi nevěděly, počuraly mě úplně s klidem, a ne jednou :-)
    TABBY
    TABBY --- ---
    SINSEMILLA: U mimina to jisti rychloprdky a bodycko s cc a vlnenym obdelnikem. Rozbaleni ditete je otazkou 2 vterin...
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    Me jen neni jasny, jestli jste mely dite v plence a vzdy pri vysazovani na nocnim dite svlekly, me to docela trvalo, pouzivam latkove.. Takze to me asi prvotne odradilo, ale taky jsem byla proste asi lina, dost brzy jsem zacala pracovat a nemela cas sledovat signaly, ktere jsem proste nevidela
    HC_
    HC_ --- ---
    TABBY: diky, ja asi mrknu v Brane, kam se stejne chystam kvuli plenkam:)
    TABBY
    TABBY --- ---
    HC_: Manduca, Ergo, Patapum, Beco. Jestli jsem spravne pochopila, ze jsi z LBC, tak v Barvirske je obchod, kde maji v prodeji Mandy. Jinak Brana k detem v Praze...
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    TABBY: jo, v tom bych logiku viděla
    no ale pro mě neslučitelné s bolestma zad
    HC_
    HC_ --- ---
    nejake tipy na ty nositka?:)
    TABBY
    TABBY --- ---
    PSICHE23: Tak jeste jinak. Volne lozene dite cura podstatne casteji nez dite nosene na tele matky. Proste pokud dite nosis, tak mas dalsi jistotu, kdy pujde na WC. Rano po probuzeni, po jidle, pred odchodem na prochazku (mozna), zacne-li se chrout v nositku, sup s nim na zachod, po konci prochazky a vyndani z nositka... pak jde spat a trik se opakuje...

PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    TABBY: no moc si nedokážu představit že ho 3hod nosim.)
    mě bolej záda i po 20ti min

já to asi zkusim, přijde mi to stále neuvěřitelné:)

TABBY
    TABBY --- ---
    PSICHE23: Zkusit to muzes :)

Zajima vec je, ze dite na tele matky necura. Takze nosene a bezplenkovane dite proste jednou za dve tri hodiny z nositka (satku) vytahnes a das vycurat. Kocarky neprovozuju, takze v tomhle ti neporadim.

Jinak dite bezplenkovane od narozeni necura porad jak koroptev, intervaly se prodluzuji.
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    no mě právě nejde moc na rozum, jak se to dělá třeba venku, já chodim třeba ven na celý odpoledne (ve sportáku, čili na něj nevidim.)..
    no a vlastně i doma, to musíte být pořád s ním ne? jo pak to časování, to by asi šlo..ale stejně si to nedokážu moc dobře představit, čůraj pořád, takže co hodinu kyblik?
    Malýmu je půl roku, píšou že ten signál ztrácí do 4m, takže to můžu zkusit i ted?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam