• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    tyjo jsi fakt šikovná:)
    HC_
    HC_ --- ---
    a zavinovacka, ale ta uz sem asi nepatri:))

HC_
    HC_ --- ---
    a kdyz sme u toho prebalovani tak jeste podlozka

HC_
    HC_ --- ---
    jinak jeste tygrovane hih

HC_
    HC_ --- ---
    VERONIKA22: patentky jsem davala pomoci klesti, ale musi se fakt presne, jinak se znici, PUL latka se da koupit, ale je docela draha.
    kupuju na sijemdetem.cz i patentky vsechno potrebne
    a diky:)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    HC_: potřebuju vysvětlit jak jsi tam dala ty patentky? já předělávala patentky na oblečení a koupila spešl nějaké baby - no katastrofa. přidělávaly se kladívkem a stejně to nešlo přidělat :o(
    a ona se dá koupit taková to hezká nepromokavá látka?

jinak se mi kalhotky neuvěřitelně líbí!!!!
    HC_
    HC_ --- ---
    a zevnitr

HC_
    HC_ --- ---
    dalsi pulky uz povedenejsi:)

HC_
    HC_ --- ---
    svrchni kalhotky PUL

HC_
    HC_ --- ---
    tak mi to nedalo, koupila sem si sici stroj a ucim se sit a tady jsou prvni vlastovky:)
    plenka (dovnitr jeste patri vkladacka)

ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    JESTERKA_NA_ZDI: aha, ty jsi tak chytrá!
    HANUMA
    HANUMA --- ---
    JESTERKA_NA_ZDI: diky moc za osvetleni!:), tze plenky tam davat uz nebudu:)
    JESTERKA_NA_ZDI
    JESTERKA_NA_ZDI --- ---
    HANUMA: kapsička je tam ze zcela praktického důvodu - je to na PULkách, který mají suchý zip přišitý přímo na ty kalhotky a tak je to zespoda ještě přikryté tou kapsičkou, jednoduše proto, aby tím prošitím nic neprotékalo ven :-)
    HANUMA
    HANUMA --- ---
    TABBY: ja nakonec koupila thirsties a baby lucky (mmch moc diky za tip, jsou super a levny) a oboji maji vepredu zespodu takovou kapsicku, bohuzel tu ted nemam fotak, ale predek kalhotek je ohnutej zpatky a tim vytvari kapsku o delce cca 7 cm.)
    TABBY
    TABBY --- ---
    HANUMA: Muzes byt konkretnejsi stran te kapsicky? Mam zkusenosti s PUL Bambino Mio, HaipaDaipa a Imse Vimse Organic Fox, a zda se, ze o neco prichazim (minimalne o kapsicku ;)
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    HANUMA:

a) taky nevím :) ... chvíli jsem tam taky zastrkávala plenu, ale pak se mi v tom místě na bříšku kluk osypal, tak jsem to přestala dělat

b) ano, aby se ti do sucháče nechytalo jiné prádlo

c) když jsou pokaděné nebo začínají smrdět (určitě ne každý den, spíš každý týden)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HANUMA:
    a) nevím :-)
    b) jj, kvůli praní, máš to slepit, aby se ti neničily sucháče, ale není to často
    c) jak kdy
    HANUMA
    HANUMA --- ---
    par dotazu zacatecnice..
    na co je ta predni kapsicka u PUL svrchnacku? zatim skladam na osminy a davam tam tu neohnutou cast pleny, aby netlacila na brisko:)
    na co jsou ty lepitka vpredu za suchacem? to je kvuli prani?
    jak casto perete PUL?
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    IVKEE: v jednu dobu nepomáhalo nic jinýho, než zalehnout nohama nohy .. pozdějš trochu funguje při přebalování zpívat (furt stejnou písničku) - zezačátku to odvede pozornost, časem dítěti dojde, že přebalování je věc, která je dočasná .. ale stejně to nejde dobrovolně ..
    MAYAM
    MAYAM --- ---
    IVKEE: my bojujeme uz nekolik mesicu ( ted mu je skoro 15m) a prijde mi, ze je obdobi lepsi a pak se to zas zhorsi... rikala jsem si, ze to je tim, ze zkousime i bezplenkovku a ze tu plinu pak proste nechce. A ja to i chapu, ze ji nechce, ale proste jsou chvile, kdy ji mit musi... Zadnou jinou radu nez co tu uz zaznely nemam. Vzdycky rychle najit neco noveho do ruky, to vetsinou aspon na chvilku zabira.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam