• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    TABBY
    TABBY --- ---
    NIENNA: Eh. Co k tomu rict. Pred par lety jsem to resila taky a dospela jsem k nazoru, ze doporuceni prameni z toho, ze dotycny dr. netusi, jak vypadaji latkove pleny. Navic, protoze dcerka byla nosena prevazne na svislo, prislo mi, ze se ji kycle budou roztahovat dostatecne. Coz se tedy skutecne stalo...
    KEYA
    KEYA --- ---
    NIENNA: Dávala jsem čtvercovky - jednu na novorozenecký a dovnitř dvě naskládané na šestiny (širší) místo osmin... bylo to ale dost praní, tak jsem přešla na kalhotkové s jednou širokou plenou přes to - do svrchňáků se tuším vešlo vše...
    HANUMA
    HANUMA --- ---
    NIENNA: kamoska uchycuje snappi sponkou a holcicce to drzi
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    NIENNA: To hrozně záleží na typu svrchnaku, někdy jsme to vazali jen další ctvercovkou nebo se dělaly svrchnaky na masle na bocích, přece jen už je to 14 let... Teď bych to řešila asi pod větší svrchnaky při dostatku plinek..
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    RENFRI: a máš vyzkoušené, co je lepší? A jakým způsobem eventuelně přes ty svrchňáky? Aby to drželo....
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    NIENNA: Jo, u Madlenky ne, ta měla kyčle krásný hned, ale u Anicky, cc a na to jednu dvě kvůli kyclim, klidně i přes svrchnaky.
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    SINSEMILLA: diky, ja tam mam taky detskou, tak proto.) kartouzska stoji za to!
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    Mám dotaz.... Látkuju, pouze čč...a svrchňáčky... A dneska na kyčlích nám bylo doporučeno široké balení... Ptala jsem se, jestli látkovky stačí a nestačí...mám přihodit ještě jednu plenu na osminky... Chtěla jsem se optat - dělal jste to tady někdo? Dávali jste ještě jednu plenu a nebo jste něco vázali přes to všechno? No, koukám, že píšu jako hotentot, ale nějak nejsem schopná to formulovat lépe.... tak mě omluvte...
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SINSEMILLA: Hledam to v busu na iphonu a drouhou rukou drzim kocar, tak omluv divny format a chybejici mezeru..
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    PAVLINKA: MUDr. Benáčanová -Čermáková dermatovenerologie 257 328 789 B 2.patro
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    MERTLI: To sedí, čokoládu můžu jen tu hodněprocentní černou, ve které není mléko. Po té se nic nestane, ale jak si zobnu milku, ekzém vyleze...
    TABBY
    TABBY --- ---
    ZARZAROSA: Ovesna kase s jablkama?
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    MERTLI: a sakra. to by mohlo byt ono... snidam cokoladove musli, protoze uz nevim, co jist zase kvuli nadymani.
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    SINSEMILLA: jak se jmenovala?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: ja se kupodivu a i to s jen mirne kritickou reakci na latkovky setkala jen u minule detska, ta nova jim snad primo fandi. Ale vlastne mrmlala jedna na pohotovosti, sice mel zanet ucha, ale podrazdenou kuzi na jednom miste komentovala jedovate.
    MERTLI
    MERTLI --- ---
    RYBKA: Ja to blbe napsala, myslela jsem tabulku cokolady (obsahuje kakao)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    MERTLI: Tak kakao zrovna můžu, jen si ho nesmím rozmíchat v mlíce, protože malá se po čemkoli, v čem je mléčná bílkovina, osejpá.
    MERTLI
    MERTLI --- ---
    Jestli kojite, tak s ekzemem bacha na to, co jite... Jeden z nejvetsich alergenu je kakao, takze dceri po mem odreknuti si tabulky denne ekzem vymizel... Obcas se mi osype po nejaky jidelni chybe - klasika: citrusy, kari atd...
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    MONIA: struhadlo dcerky na tvarickach promazavam indulonou, obycejnou modrou. docela to pomaha (dle rady-promazavat, nicemu neublizi, maximalne pomuze).
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    RYBKA: Ja taky jednou byla na koznim s erikem a dostala jsem zprcano za latkove plenky. Jeste navic se doktroka vyjadrovala k tomu, ze kdybych chodila k nim (poliklinika kartouzska) na kycle, tak by me zdejsi expert s latkovkama hnal az na vratnici. Docela me to tenkrat mrzelo, ale jinak ta dr byla dobra, jednou jsem mela nejakou celkem vzacnou kozni cosi a vylecila me bezvadne, tak jsem tenhle negativni pristup necekala.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam