• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    CHANA
    CHANA --- ---
    SELLIGAN: Kvůli pohodlí dítěte. Když srovnám svůj vlastní pocit při nošení jednorázových menstruačních vložek a pocit při nošení látkových, tak látkové jednoznačně vítězí. Ekologie také hraje velkou roli.

ANNAWA: Mám také hodně silnou a první dva dny musím vylévat po hodině až dvou.
    MAYAM
    MAYAM --- ---
    Dle prostudovani mistnich doporuceni jsem koupila svrchnacky Thirsties a jsou super! Fakt to jsou nejlepsi svrchnaky, co jsem zatim mela v ruce. :)

Jinak kalisek jsem taky poridila a ceka ho v dohledne dobe premiera... tak jsem sama zvedava a doufam, ze to pujde.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: Je to uplne jiny level s kaliskem...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RYBKA: tak to je dobrá zpráva, já právě tampony taky nemusím.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    TABBY: :-D Přesně, z tampónu jsem měla vždycky pocit, jak kdybych byla odřená, kalíšek vůbec nevadí, fakt o něm nevím.
    TABBY
    TABBY --- ---
    RYBKA: Tak. Mne prislo, ze tampon drhne, kdezto kalich, jak je namocenej, tam vklouzne jako nic (jsem chtela napsat "jako rybka", a pak jsem si to rozmyslela ;)
    TABBY
    TABBY --- ---
    ANNAWA: Joho, povestna scena ze Saturnina s holcickou v miminecim veku focenou na kozesince, ukazovana napadnikovi? Chapu :-)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    SELLIGAN: Já tampóny taky nemohla a kalich je v pohodě, doporučuju vyzkoušet ;-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TABBY: mně by tahle fotka neprošla z jiného důvodu, zabránili by mi v tom Bartolomějovi sourozenci, kteří říkají, že by sami byli nešťastní z toho, kdyby někde taková jejich fotka vyplula na povrch a asi i vcelku rozumně mi nedovolují B v různých intimních chvílích fotit :-) Tvrdí, že by mě B pak za podobné fotky neměl rád :-)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    RENFRI: styděla? vždyť to je naprosto roztomilé dítko!! :)

SINSEMILLA: děkuju...já mám problém, že mám nejaký blok či co..už od puberty...nemůžu ani tampóny, napíná mě z toho na zvracení..ale třeba se to po porodu srovná a něco tam dovnitř dostanu :)
    TABBY
    TABBY --- ---
    RENFRI: Jo. Z toho by tvou tchyni ranila mrtvice, pocitam...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    TABBY: Super! :-D
    TABBY
    TABBY --- ---
    Slibovana fotka z naseho kalendare pro Renfri :-)

(Ditku je 14 dni :-)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    THURINGWETHIL: takové štěstí můžou mít jen ti co umí fotit :o)
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    RENFRI: Ehm, máš fakt blbou tchýni.
    VERONIKA22: Tak to my jsme zase vždycky měli hezkých fotek mnohem víc než 12, takže byl spíš problém, co vyřadit. :)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    VERONIKA22: Díky - tohle mě docela uklidnilo... Byla za mnou kamarádka a přinesla mi jednorázové podložky...(ví, že látkuju)...asi jsem vypadala hodně zmateně... V každém případě jsem je s díky odmítla...a pak jsem si lámala hlavu s tím, jestli to nebylo nezdvořilé...Ale já bych to fakt neužila... Mám tu 5 ks co mi zůstalo z porodnice a pořád mám 5 ks....
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    TABBY: jo to jo, to já samozřejmě vím, já myslela to, že některé ty Lka jsou ještě o něco větší, než průměrný L... blbě jsem to napsala..
    TABBY
    TABBY --- ---
    SINSEMILLA: Aspon u LadyCupu (ceska znacka) jsou dve velikosti - jedna je do porodu a druha poporodni ;) Kapacitni mi to prijde dost, jde jenom o to casteji vylevat...
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: zeptej se spíš tam v tom speciálním auditku, vím, že holky, co mají silnou MS, koukají víc na objem kalíšku, jsou snad dva typy, které jsou větší, jinak je to více méně stejné. akorát častěji vylíváš v těch dnech, kdy to je silnější.. jako já teď o MS vím asi tak den a půl, zbytek už ani nevím, že jí mám...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: a dá se i s fakt silnou MS? (Jsemm z ní dost nešťastná, ale doktorka mi v podstatě jako jediné řešení navrhla HA, což nechci).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam