• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    CHANA
    CHANA --- ---
    MONIA: já jsem si nedávno pořídila imse vimse vložky do podprsenky, které mají na vnitřní straně flís a na vnější látku s pul zátěrem a ten pocit, když se vložka nasákne mlékem a tlačí se mi na prs není moc příjemný
    MONIA
    MONIA --- ---
    jaké máte zkušenosti s fleec. separačkama. já nějak nemusím ten materiál,navíc se mi zdá,že po vyprání se z něj stává taková podivná tuhá hmota (teda alespoń z těch ikea dek,používám je pro psa). nějak si to nedokážu sama na sobě představit a ještě navíc mokré..ale cenově je to přijatelná varianta....tak nějak se nemůžu rozhodnout:/
    HC_
    HC_ --- ---
    CHANA: no ja koupila fleecovou deku v ikey za 29Kč a udělala z ní plno separaček, a když nějakou vyhodím, tak mě to asi mrzet nebude:)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    RENFRI: tak super, píšu do pošty...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    SINSEMILLA: Máš pořád u mě tu roli, dnes ráno jsem přiletěla a už tu budu do 4.7., tuhle středu i v Praze přímo...
    MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    SINSEMILLA: Segra je prepirala a prala s plenkama plus k tomu roztrihanou starou fleece mikcu nebo deku.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    CHANA: chci nějak levně vyřešit separačky, kterých máme dost velkou spotřebu...
    CHANA
    CHANA --- ---
    SINSEMILLA: Já jsem pochopila, že ho chceš navlhčovat a používat na otírání prdelky.

HC_: mě se ta stolice sundavá stejně špatně ze čtvercovek i z flísových vložek, tak jsem separačky jen vyzkoušela a pak nepoužívala.
    HC_
    HC_ --- ---
    CHANA: ja udelala separacky z fleecu, rozstrihala sem levnou deku:)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    CHANA: jenže on erik nemá úplně klasický bobky, který bych mohla z té látkové separačky vysypat, on fakt hodně pije, takže to má dost tekuté i bez toho a dostávat to z té látkovky bez separačky je dost opruz.. tak zas taková investice to není, volala jsem k nám do lékárny a majíí 10 x metr x půl metru za 55, tak to zkusím a uvidím. jsme teď dost bez peněz, tak chci zkusit nějakou levnější variantu než popli separačky. navíc jich máme fakt spotřebu, protože syn kadí tak pětkrát denně...
    CHANA
    CHANA --- ---
    SINSEMILLA: varuji Tě, to narovnávání je dost otravné. Po té zkušenosti jsem rozstříhala několik plen a na stroji je olemovala a jsou mnohem příjemnější než perlan. Také se s nimi dá prdelka mnohem lépe po umytí osušit. Pracích cyklů vydží víc a když je nesušíš rovné,není problém je narovnat suché.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    CHANA: super, díky! tak až doberu atb a dostanu se do města, tak pořídím... zkusím asi zavolat do lékárny, aby ho objednali...
    CHANA
    CHANA --- ---
    SINSEMILLA: vydrží několik vyprání, ale musí před uschnutím narovnat jinak uschne v kuličce nebo v ruličce a nejde už rozložit. Do záchoda ho určitě neházej, tak rychle se nerozloží.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    Mam dotaz, da se ten perlan taky prat jako separacky? A po vyhozeni do zachoda se rozlozi?
    MONIA
    MONIA --- ---
    ANNAWA: ja mam pop-in AIO a musim rict,ze teda neschne 3 dny....u nas na balkone na slunicku behem dopoledne a kdyz je hnusne,tak vevnitr jsou za den jsou suche :)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    KEYA: B mívá stolici spíše kompaktní až velice kompaktní a na úplně malého jsem je neměla, takže tam srovnání nemám.

Já přiznávám, že už ani netuším, která plena saje víc, zda bambusová či bavlněná, ta popolini vydrží celou noc a to je logicky maximum, co po nich chci.
    KEYA
    KEYA --- ---
    TABBY: Grovia tu právě byly doporučovány pro děti, co se více pohybují, ale řekla bych, že třeba tekutější stolice v nich může být problém - jsou dost úzké... Ale nemám s tím zkušenost.
    Mě momentálně vyhovují jako přechod při občasném počůrání v noci...

Jinak se savostí - mě přijde, že výrazně víc saje bambus a je jedno, jestli je to kalhotková plena, čtvercovka nebo vkládačka... takže já mám v plánu si na třetí dítě ušít hromadu dlouhých vkládaček z některé látky odsud: http://www.sijemdetem.cz/katalog/latky-spol/bambus/feed
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    LANTHAL: sušení je opruz, to rozhodně, já je teda většinou suším venku, ale taky to nejde vždycky. Ale nemám žádnou zkušenost s cc, jen s různými obyčejnými kapsovkami, vv a mými též oblíbenými pastelkami. Nemám žádné jako že AIO, to by mi bylo líto peněz, dát pětikilo za plínu a pak čekat tři dny, až uschne :-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TABBY: vidíš, pro chodící dítě mi přijdou dobré, pravda.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TABBY: já dávám na noc poděděné kapsovky popolini, osvědčily se mi hodně a přes den jak se mi namane, já mám dost různých typů plen. Ale kdžy jsou čisté a suché ty Grovie, moc ráda po nich sáhnu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam