• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: Ja mam pytel s kosmonautama a je super. Ted na dovolene jsme byli bez pracky a pripadala jsem si hrozne divne s tema jednorazovkama na tyden, ale oni to spos vsichni povazuji za normalni nelatkovat, ale ja mela podivny pocit, ze vsichni vi, ze normalne mame latkovky a ja zrazuju.. No demence..
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    ANNAWA: jojo, určitě to bylo i svrchňákama a dost i mou starostí, aby neměl ty gumičky kolem nohou moc natěsno ... prostě mi pak na noc ty jednorázovky vyhovovaly víc (i když i ty někdy dokázal "prosrat" až na postýlku) ...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ANNAWA: Stejně už by to asi bylo víc, než jsem schopná orgnanizačně zvládnout :o)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    LANTHAL: ale pokud plína nebyla extrémně mokrá, nebylo to spíš použitýma svrchňákama či tak něčím? Kdyby B s jednorázovkou spal líp, snad to taky zkusím, ale bohužel - na prázdninách je teď celkem deset dní měl a budil se stejně ne-li více.

TAPINA: lepší než tašky jsou speciální pytlíky, jsou vlastně i docela hezký :-)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    LANTHAL: Já jsem právě taky pohodlná. Na noc zatím látkovku dávám a není s tím problém, ale jednorázovky mám a dávám je na ven. Jednak se dítě s jednorázovkou líp poskldá do manducy a jednak nechci počůranou látkovku nosit domů v tašce.
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    TAPINA: Staršímu synkovi jsem na noc dávala jednorázovku asi od 3 měsíců, protože látkovku prostě pročůral/prokadil durch až na pyžamo a postýlku (spával na boku a často to proteklo gumičkama, ačkoliv plena nebyla úplně extra mokrá). Malý dcerce už jí dávám od narození, protože ta je zas v mokrym velmi nerada a víc se budí. Takže jsem takovej pohodlnej látkovač a látkuju jen přes den, jak se mi chce :)
    MACKA_B
    MACKA_B --- ---
    TAPINA: hele já si myslim že asi jo no...přece jen to šlo rovnou jen do plenky ...no ještě že ty separačky jsou..;)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    TAPINA: já bych hádala, že existují děti co mají plenku durch, tepláky durch a jsou vysmátý. a pak ty co si krapíťánek účůrnou i do papírové plenky a ihned jim to vadí.
    MONIA
    MONIA --- ---
    Já myslím,že Matouš v noci čurá. Spí v pohodě celou noc takřka od narození (je mu 5m) a v noci ho nepřebaluju,nicméně ráno je mokrý hodně (dávám pop-in AIO s noční vložkou) a dneska poprvé se mi stalo,že měl trochu mokré body,ale myslím,že to byla spíše náhoda.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TABBY: To je asi fakt, včera v noci byla plena suchá a pak mě pěkně pokropil :o)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TAPINA:
    TABBY: já bych řekla, že moje dítě čůrá i ve spánku, ale nehádám se o to.

Bartolomějovi je 14 měsíců a budí se v noci na kojení pořád několikrát za noc, nicméně až na velice zřídkavé výjimky ho v noci nepřebaluju. Ano, je ráno celkem durch, ale nestěžuje si na to. Postýlka ani pyžamo durch nebývají.
    TABBY
    TABBY --- ---
    TAPINA: Ve spanku dite necura. Cura az pri probuzeni. Starsi dcerka, co spala celou noc od tri tydnu veku, se rano budila sucha. Presneji: kdyz clovek vystihnul ten moment, co se v postylce zacala chrout, a soupnul ji na cinak, byla noc bez ztraty kyticky. Druhou dcerku, co se v noci hodne kojila a spatne spala, jsem davala na cinak dvakrat za noc, ale casto curala jen jednou.
    Jinak samo, davala jsem latkovky, v pozdejsim veku fortifikovane vkladkou.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Tak mě napadlo při čtení diskuze jinde - kdo už máte děti, co v noci spí dýl, než tři hodiny, dáváte pořád na noc látkovku? A jak dlouho vydrží bez přebalení?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MACKA_B: A nebyl ten důvod, že tenkrát separačky nebyly?
    MACKA_B
    MACKA_B --- ---
    KEYA: tak já dneska koupila ten obyčejnější, tak uvidíme..ale dík..;)
    MACKA_B
    MACKA_B --- ---
    SINSEMILLA: ja nevim. máma to prostě měla každý zvlášť..asi k tomu nějakej důvod měla..ale je fakt že je to asi zbytečný a minimalně ze začátku to zkusím v jednom a na sucho, kdyžtak budu přidávat nějakej ten olejíček na provonění no..a uvidíme..dík
    MACKA_B
    MACKA_B --- ---
    ANNAWA: tak já nakonec pořídila ten z Ikey, nemá to sice zaklapávací víko jak jsem chtěla ale tak snad to nějak extrémě smrdět přez to nebude...a tou pevností bobků teprve uvidíme no..:)) doufám že separačky budou fungovat..;)
    JESTERKA_NA_ZDI
    JESTERKA_NA_ZDI --- ---
    MACKA_B: já mám ten co linkovala KEYA: a je skvělý - zaklapne se a nic nesmrdí ven :-)
    KEYA
    KEYA --- ---
    MACKA_B: Já mám na pleny předchůdce tohoto: http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/40188340/#/60188339 mám to v trochu jiném designu... a funguje dobře, přes zavřené víko nesmrdí a pokakané i počůrané pleny dávám do jednoho - stejně ty pokakané musíš před uložením očistit...
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    MACKA_B: Jestli ti bude dite hodne pit a jist syrovou zeleninu jako muj erik, tak tuhy bobky nemusi mit ani v roce a pul.. A smrdet plenky zacaly u nas kolem 8-9 mesice
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam