• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TAPINA: skoro bych řekla B)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Není kolem sedmého týdne nějaké hyperčůrací období? Furt přebaluju a peru, v noci minutu po přebalení mokrej až na zavinovačku. Nebo jen neumím dát plenu rovně, když jsem rozespalá? :o)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    SINSEMILLA: dekuju, zkusim
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SELLIGAN: přidala jsem to k praní do pračky tam, kam se normálně dává aviváž..
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    SINSEMILLA: a tos vyprala v octove vode? nebo do pracky?

VERONIKA22: nic...stejne mam jeste 2 tydny cas a navic mi bylo receno, ze budu patrne prenaset...takze furt jsem s medicinbalem :)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SELLIGAN: Ja ted zase zacala davat ocet a plenky jsou fakt mekkci, ale nevim, jestli to tomu frote nevadi, ja pouzivam ctverce
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SELLIGAN: tak až se live rozhodneš :o) jestli na to ťuťu ňuňu buclatý mimi dáš tvrdý plenky :oD a teda zatím stále 2v1? horka s tím nepohnuli?
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    VERONIKA22: ja koupila pres mimibazar nekolikery frote babylucy, ale jsou priserne tvrdy!! hlavne kolem nozicek, takze podle me nepujdou na dite pouzit, tak je muzu dat tobe na panenky
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    Napadlo mě, jestli nemáte někdo protékající či jinak poškozené svrchňáky na suchý zip, které už nebudete používat a chcete je vyhodit?
    Velmi bych o ně chtěla poprosit - dcerka je strašlivě zbožňuje pro panenky a žádného výrobce neupředňostňuje :o)

předem díky každému kdo má fakt nějaké, co klidně pamatují žižku :o)
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    a nechcete nekdo imswvimse organic M se zviratky..? jsou jako nove. pouzite jednou.. (pak jsemz lenosti presla na jednorazovky). kdyz tak posta..
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    NIENNA: ano, samozřejmě, takhle to přesně je a je to jeden ze základních zákonů rodičovství. Nechval dítě ani na webu, ani před někým jiným, okamžitě své chování změní k horšímu.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    ANNAWA: Tak jsem psala, že L. jsou čtyři měsíce.. Mele se (naučila se otáčet ze zad na bříško před cca 14 dny a furt to chce trénovat), ale prostě je malá - čili dobře zmáknutelná....Šla jsem do toho s tím, že snappi sponku dokoupím, když bude potřeba...zatím není...
    Tento postup mi vyhovuje... když bude potřeba, tak přikoupím....

Už se pomalu bojím něco na nyx napsat - vypadá to, že ty děti to vědí a rázem změní své chování.... aby si matka mnoho nemyslela...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    NIENNA:
    MACKA_B: no právě, B se se mnou při přebalování pere (myslím, že přesně ode dny, kdy jsem na nyx napsala, že se dobře přebaluje, protože v klidu leží) a já jsem ráda, že na některý typ plenek, které to vyžadují (haipa daipa pastelka například) rychle vrznu snappi sponku.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Tak teď si to tu Jirka asi přečetl a vykadil se tak, že svrchňáky zůstaly čisté. Myslím, že vůbec poprvé :D
    MACKA_B
    MACKA_B --- ---
    NIENNA: tak pravda, dokoupit to můžu uplně vždycky...dík ;)
    MACKA_B
    MACKA_B --- ---
    SINSEMILLA: no možná to budu řešit až bude větší..páč je fakt že ten novorozeneček se asi zase tak moc nevrtí tudíž by to mohlo držet..každopádně dík ;)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    SINSEMILLA: snapi sponku nepoužívám a taky nic neuzluju a nezastrkuju...prostě mi to drží...ale moje dítě je zatím prťavé (dnes čtyři měsíce)...i když otáčí se jako čamrda...už přes 14 dní...

MACKA_B: Přijde mi, že to drží suprově... A uvidíš, když to nepůjde, tak ji dokoupit můžeš vždycky...
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SINSEMILLA: Jako ze beru!
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    TABBY: Synovi je rok a pul, takze spis L, zbytek posta?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam