• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    SINSEMILLA: a tos vyprala v octove vode? nebo do pracky?

VERONIKA22: nic...stejne mam jeste 2 tydny cas a navic mi bylo receno, ze budu patrne prenaset...takze furt jsem s medicinbalem :)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SELLIGAN: tak až se live rozhodneš :o) jestli na to ťuťu ňuňu buclatý mimi dáš tvrdý plenky :oD a teda zatím stále 2v1? horka s tím nepohnuli?
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    VERONIKA22: ja koupila pres mimibazar nekolikery frote babylucy, ale jsou priserne tvrdy!! hlavne kolem nozicek, takze podle me nepujdou na dite pouzit, tak je muzu dat tobe na panenky
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    Napadlo mě, jestli nemáte někdo protékající či jinak poškozené svrchňáky na suchý zip, které už nebudete používat a chcete je vyhodit?
    Velmi bych o ně chtěla poprosit - dcerka je strašlivě zbožňuje pro panenky a žádného výrobce neupředňostňuje :o)

předem díky každému kdo má fakt nějaké, co klidně pamatují žižku :o)
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    a nechcete nekdo imswvimse organic M se zviratky..? jsou jako nove. pouzite jednou.. (pak jsemz lenosti presla na jednorazovky). kdyz tak posta..
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    NIENNA: ano, samozřejmě, takhle to přesně je a je to jeden ze základních zákonů rodičovství. Nechval dítě ani na webu, ani před někým jiným, okamžitě své chování změní k horšímu.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    ANNAWA: Tak jsem psala, že L. jsou čtyři měsíce.. Mele se (naučila se otáčet ze zad na bříško před cca 14 dny a furt to chce trénovat), ale prostě je malá - čili dobře zmáknutelná....Šla jsem do toho s tím, že snappi sponku dokoupím, když bude potřeba...zatím není...
    Tento postup mi vyhovuje... když bude potřeba, tak přikoupím....

Už se pomalu bojím něco na nyx napsat - vypadá to, že ty děti to vědí a rázem změní své chování.... aby si matka mnoho nemyslela...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    NIENNA:
    MACKA_B: no právě, B se se mnou při přebalování pere (myslím, že přesně ode dny, kdy jsem na nyx napsala, že se dobře přebaluje, protože v klidu leží) a já jsem ráda, že na některý typ plenek, které to vyžadují (haipa daipa pastelka například) rychle vrznu snappi sponku.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Tak teď si to tu Jirka asi přečetl a vykadil se tak, že svrchňáky zůstaly čisté. Myslím, že vůbec poprvé :D
    MACKA_B
    MACKA_B --- ---
    NIENNA: tak pravda, dokoupit to můžu uplně vždycky...dík ;)
    MACKA_B
    MACKA_B --- ---
    SINSEMILLA: no možná to budu řešit až bude větší..páč je fakt že ten novorozeneček se asi zase tak moc nevrtí tudíž by to mohlo držet..každopádně dík ;)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    SINSEMILLA: snapi sponku nepoužívám a taky nic neuzluju a nezastrkuju...prostě mi to drží...ale moje dítě je zatím prťavé (dnes čtyři měsíce)...i když otáčí se jako čamrda...už přes 14 dní...

MACKA_B: Přijde mi, že to drží suprově... A uvidíš, když to nepůjde, tak ji dokoupit můžeš vždycky...
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SINSEMILLA: Jako ze beru!
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    TABBY: Synovi je rok a pul, takze spis L, zbytek posta?
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    MACKA_B: Ja pouzivam snappi sponku i na ctvercovky a nemusim to uzlovat, zastrkavat a kdyz je dite vetsi, neni pak uz tolik cim, takze za me ano, je to super vec, plenky dobre drzi..
    MONIA
    MONIA --- ---
    já sice snapku mám a používám,ale je pravda,že když jsme jeli k babičce a já ji nechaka doma dalo se to zvládnout :)
    TABBY
    TABBY --- ---
    SINSEMILLA: Jaky svrchnaky potrebujes? Mam tu prakticky netknuty Haipa Daipa L, dala bych ti je za nejakou pratelskou cenu. Tez Mka mam, pouzivana...
    MACKA_B
    MACKA_B --- ---
    NIENNA: takže to v pohodě drží jo? Super..dík
    MACKA_B
    MACKA_B --- ---
    ANNAWA: tak já mám zatím dvoje, a oboje jsem vybrala páč si je holky pochvalovaly. Tak jen nevím jesltli mi ty dvoje teď stačí. Příjde mi že je to fakt málo.. Já neříkám že se budu pouštět do nějakejch mega nákupů spousty různejch svrchňáků :D
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MACKA_B: hele, necheš s nakupováním většího množství počkat? Ono člověk až po tom, co se dítě narodí, zjistí, co mu vyhovuje a co ne a pak je lepší dokoupit to už přesně. Rostoucích bych se ale nebála. Mně přijdou svrchňáky dost drahý na to, abych nakoupila nějaké jen tak a viděla, zda mi vyhoví.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    MACKA_B: Používám jen čtverce... a snappi sponka mi nikdy nechyběla... Z svrchňáčků mám dvoje Haipa daipa v malé velikosti, dvoje ve větší velikosti a dvoje rostoucí Anavy... a stačí mi to tak...zatím...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam