• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    MACKA_B: Ja ho pouzivam, protoze mi prijde, ze to lepe drzi, ze zacatku je to asi jedno, ale kdyz je dite pohyblive, tak bych mela pocit, ze se mu to musi shrnovat a rolovat a zvlast hovna pak budou vsude. Ale vyzkousej to a uvidis, co ti bude vyhovovat. Ja naskladam vsechny plenky najednou, muz jic skladat nemusi a uvazat to se naucil rychle.. Tchyni to trvalo dele..
    MACKA_B
    MACKA_B --- ---
    LANTHAL: paráda..:))ono to právě bude i dost jednodušší pro chlapa..;) super, dík:)
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    MACKA_B: klidně skládej tak, jak ti tvoje máma ukázala ... já to dělám podobně (na osminky) už u druhého dítěte, a v pohodě, novorozenecký sklad mě minul obloukem :)
    MACKA_B
    MACKA_B --- ---
    Čau, chci se ještě zeptat. Pokud chci používat čtvercové pleny. Koukám teď na to jak se to skládá , ten novorozenecký sklad se musí novorozenatum fakt skladat? a používají se na to opravdu dvě pleny? Mě máma ukazovala jak to skládala ona a to bylo jen na čtvrtiny a pak ten dlouhý pruh jen přeložila na půl takže to měl jen pod zadeček a dopředu ale nic kolem nožiček...příjde mi to o dost jednodušší a navíc na to nepotřebuji dvě pleny najednou..jako pokud se to takhle skládá jen kvůli kyčlím tak to pak chápu ale jestli to neni jen kvůli kyčlím tak nevím proč je to složitější? předem dík
    TABBY
    TABBY --- ---
    TORUVIEL: Predpokladam, ze hnidopisi by chteli, aby u detatka s latkovkami byla jeste pracka a pixly s praskem...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TORUVIEL: dobrý:-)))
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    Se mi líbilo :-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TAPINA: skoro bych řekla B)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Není kolem sedmého týdne nějaké hyperčůrací období? Furt přebaluju a peru, v noci minutu po přebalení mokrej až na zavinovačku. Nebo jen neumím dát plenu rovně, když jsem rozespalá? :o)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    SINSEMILLA: dekuju, zkusim
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SELLIGAN: přidala jsem to k praní do pračky tam, kam se normálně dává aviváž..
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    SINSEMILLA: a tos vyprala v octove vode? nebo do pracky?

VERONIKA22: nic...stejne mam jeste 2 tydny cas a navic mi bylo receno, ze budu patrne prenaset...takze furt jsem s medicinbalem :)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SELLIGAN: Ja ted zase zacala davat ocet a plenky jsou fakt mekkci, ale nevim, jestli to tomu frote nevadi, ja pouzivam ctverce
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SELLIGAN: tak až se live rozhodneš :o) jestli na to ťuťu ňuňu buclatý mimi dáš tvrdý plenky :oD a teda zatím stále 2v1? horka s tím nepohnuli?
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    VERONIKA22: ja koupila pres mimibazar nekolikery frote babylucy, ale jsou priserne tvrdy!! hlavne kolem nozicek, takze podle me nepujdou na dite pouzit, tak je muzu dat tobe na panenky
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    Napadlo mě, jestli nemáte někdo protékající či jinak poškozené svrchňáky na suchý zip, které už nebudete používat a chcete je vyhodit?
    Velmi bych o ně chtěla poprosit - dcerka je strašlivě zbožňuje pro panenky a žádného výrobce neupředňostňuje :o)

předem díky každému kdo má fakt nějaké, co klidně pamatují žižku :o)
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    a nechcete nekdo imswvimse organic M se zviratky..? jsou jako nove. pouzite jednou.. (pak jsemz lenosti presla na jednorazovky). kdyz tak posta..
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    NIENNA: ano, samozřejmě, takhle to přesně je a je to jeden ze základních zákonů rodičovství. Nechval dítě ani na webu, ani před někým jiným, okamžitě své chování změní k horšímu.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    ANNAWA: Tak jsem psala, že L. jsou čtyři měsíce.. Mele se (naučila se otáčet ze zad na bříško před cca 14 dny a furt to chce trénovat), ale prostě je malá - čili dobře zmáknutelná....Šla jsem do toho s tím, že snappi sponku dokoupím, když bude potřeba...zatím není...
    Tento postup mi vyhovuje... když bude potřeba, tak přikoupím....

Už se pomalu bojím něco na nyx napsat - vypadá to, že ty děti to vědí a rázem změní své chování.... aby si matka mnoho nemyslela...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam