• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: radši to nepiš :-)) Já to sem napsala a vidíš, už se pere. Taky jsem si tu někde pochvalovala, že se budí už jednou dvakrát za noc a tak si to zase dává nejméně pětkrát.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    RENFRI: Ajaj, ale tak kdyz vis, ze to zvladala, tak tohle nebude trvat vecne.. Stejne je strasne sikovna!
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: Uf, jeste tak rok, ou... Erik se nastesti nepere, doufam, ze nezacne po tom, co tom sem napisu..
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    SINSEMILLA: Hele naše supersikovna Majda má momentálně dlouho očekávaný bojkot nocniku, malou odchytavame sem tam ještě, když má náladu, jinak nene neci, ale pravidelne se teď vzbouzi a prostě už má bobek v pline, zavolá samozřejmě až potom...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: mě to momentálně taky dost točí, protože B se se mnou skoro u každé pleny pere (a chápu i, že kvůli tomu někdo látkovky vzdá),a le taky jsem starší kluky nevysazovala, nebyla kapacita ani chuť a pak jeden ve dvou a druhý ve dvou a půl (to je teda ještě doba) to najednou uměl ze dne na den bez nehod, jen teda v noci ještě měli nějaký čas pleny.
    Nicméně tuhle jsem nesla B bez pleny a počůral mě a řekla bych, že si to uvědomil minimálně, jakoby to komentoval. Ale asi z toho nic neplyne.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: přesně, abych jednou za čtvrt hodiny pokládala otázku, zda se mu nechce na záchod, to si raději asi počkám. jo jasně, líbilo by se mi nemuset přebalovat, ale kapacitu na to nemám...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: já mám momentálně pocit, že B si nebude na nic říkat nikdy, je mu to tak strášně fuk, že má mokrou nebo plnou plínu :-D
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MACKA_B:
    MACKA_B: jenže kdysi byla jakási mateřská prestiž být dítě brzy bez plen, navíc to často znamenalo, že dítě sice pleny nemělo, ale rodič to pořád řešil a dítě taky často převlékal. A kluků to teda většinou trvá dlouho.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    MACKA_B: já prý byla v deseti měsících bez plen, ale třeba nehody s chozením na velkou se řešily fakt dlouho, určitě ještě ve školce, až mě prostě máma jednou seřezala a bylo. když se na to dívám zpětně, tak si myslím, že to máma uspěchala a že jsem na to připravená nebyla, prostě mě furt vysazovala a nadřela to, ale nikdy třeba nemluvila o tom, kdy jsem si opravdu začala na nočník říkat. takže za mě ať je to klidně později, ale prostě až na to to dítě bude připravené a bude to pak bez bojů, nehod a v klidu. a to je erik dost komunikativní kluk, holčičky jsou na tom asi lépe, ale desetiměsíční dítě mi prostě přijde tohodle úkonu nezralé, pokud tedy nejsou tak super šikovné jako majda od RENFRI, která si říká na velkou už strašně dlouho...
    MACKA_B
    MACKA_B --- ---
    SINSEMILLA: chmmm tak to jsem zvědavá jak na tom budem..:)) já prej byla jako malá šikovná a na nočník chodila celkem brzo tak snad si ze mě něco veme..:))
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    MACKA_B: ale je fakt, že teď řeším jiné věci než nočník, i když mě plenky už moc nebaví, ale nemám na to kapacitu na ten nočník..
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    MACKA_B: erik je celý žhavý sedět na nočníku, ale je to jen náhoda, když se mu to povede, ani zatím nemá slovo pro čůrat nebo kakat, tak to zatím nechávám být, je mu rok a půl..
    MACKA_B
    MACKA_B --- ---
    SINSEMILLA: jasný no..je pravda že když bude ťapat tak je větší možnost toho že se mu to přesně sroluje..ale tak doufám že ho na nočník naučím co nejdřív..
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    MACKA_B: A kdyz uz ani pres den nestacila jedna plenka, tak davam vnejsi na novorozenecky a vnitrni na osminy, mam tak vetsi savou vrstvu a skladam by oko pul na pul oba sklady..
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    MACKA_B: Ja ho pouzivam, protoze mi prijde, ze to lepe drzi, ze zacatku je to asi jedno, ale kdyz je dite pohyblive, tak bych mela pocit, ze se mu to musi shrnovat a rolovat a zvlast hovna pak budou vsude. Ale vyzkousej to a uvidis, co ti bude vyhovovat. Ja naskladam vsechny plenky najednou, muz jic skladat nemusi a uvazat to se naucil rychle.. Tchyni to trvalo dele..
    MACKA_B
    MACKA_B --- ---
    LANTHAL: paráda..:))ono to právě bude i dost jednodušší pro chlapa..;) super, dík:)
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    MACKA_B: klidně skládej tak, jak ti tvoje máma ukázala ... já to dělám podobně (na osminky) už u druhého dítěte, a v pohodě, novorozenecký sklad mě minul obloukem :)
    MACKA_B
    MACKA_B --- ---
    Čau, chci se ještě zeptat. Pokud chci používat čtvercové pleny. Koukám teď na to jak se to skládá , ten novorozenecký sklad se musí novorozenatum fakt skladat? a používají se na to opravdu dvě pleny? Mě máma ukazovala jak to skládala ona a to bylo jen na čtvrtiny a pak ten dlouhý pruh jen přeložila na půl takže to měl jen pod zadeček a dopředu ale nic kolem nožiček...příjde mi to o dost jednodušší a navíc na to nepotřebuji dvě pleny najednou..jako pokud se to takhle skládá jen kvůli kyčlím tak to pak chápu ale jestli to neni jen kvůli kyčlím tak nevím proč je to složitější? předem dík
    TABBY
    TABBY --- ---
    TORUVIEL: Predpokladam, ze hnidopisi by chteli, aby u detatka s latkovkami byla jeste pracka a pixly s praskem...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TORUVIEL: dobrý:-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam