• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TAPINA: no mám to... ale už to moc nepoužívám, B už moc nenosí body. A tak nevím, kde to je :-D Ale uznávám, že to bylo skvělý a že v zimě na to asi zase dojde, pokud to najdu.

CASTROL: jako že se mu do nich nevejde zadek?

TABBY: jedinkrát se mi stalo, že k tomu body nešlo, poněvadž mělo knoflíky, jinak bez problémů všechna, ono to nemusí sedět na milimetr přesně.
    TABBY
    TABBY --- ---
    TAPINA: No, ted jeste aby tvoje bodycka mela tu spravnou roztec... Muzes kazdopadne dosit na pozadovany rozmer...
    TABBY
    TABBY --- ---
    CASTROL: Farmers?
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    TAPINA: to není špatnej nápad..ještě kdyby někdo vymyslel, jak řešit třeba tepláky s látkovkama...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Objevila jsem úžasnou věc (teda doufám, že nejdu s objevem Ameriky) http://www.latkovky.cz/tricka-bodycka/manymonth-extendor/ Konečně budeme moct používat oblečení adekvátní velikosti, ze kterého nepolezou ramena :o)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ZU_22: jsem to odepsala dřív, než jsem to dočetla .-)
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    ANNAWA: no vzdyt to pisu, ze se to stava i holkam, ktere susicku nemaji, cili tim to asi nebude...:)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ZU_22: já je ale v sušičce nesušila, ani ji nemám.
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    no jak reklamovat, proste na zaklade faktury to vyreklamuju, ze mi to proteka, obchod mam take rada, ale oni to poslou grovii a ta mi na to da vyjadreni...pani z obchodu mi napsala jestli sem svrchnacky nesusila v susicce ale na svrchnaccich je znak suseni v susicce tak pak at tam daji ze se to nesmi a ja budu drzet pusu...a hlavne se to deje i vam co asi nepouzivate susicku...jeste tomu davam sanci ale posledni tri dny vsechny svrchnacky proste total protekly a vzdy nahore na boku nebo na zadech...stejne mi s tim ale vzniknou dalsi naklady protoze budu muset predpokladam koupit nove svrchnacky coz mi teda s prominutim dost sere....jeste to muze bejt i vlozkama ale to je asi blbost....na nich je taky ta vrstva pul...fakt nevim no :(
    IORETH
    IORETH --- ---
    ZU_22: Slizem to není, to je imho prakticky nejšetrnější věc, v jaké se dá prát... Prostě to nezvládli soudruzi z NDR :)
    MONIA
    MONIA --- ---
    s tema groivema me to mrzí,mám teď nějaké peníze navíc a chtěla jsem si je koupit....tak raději asi ne no :/
    TABBY
    TABBY --- ---
    ANNAWA: No, tim peru taky :-) Pravda, ted mam Batole, paac Qalt lokalni Kaufland z nejakeho duvodu nema...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TABBY: nevim, zda se ti zdá qalt excel hoch nóbl, ale já peru v něm a jinak jsem s nim spokojená, takže práškem nebo slizem to podle mě není.
    TABBY
    TABBY --- ---
    ZU_22: Hele, ja peru ve slizu dlouhodobe a zacinam z nej mit pocit, ze na choulostive materialy (je PUL zater choulostivy?) to neni asi uplne ono... Jakoze heavy duty bavlna (vv) dobra, ale mikrovlakno teda po par letech zacina vypadat vselijak. Je ovsem otazka, zda by tak nevypadalo i pri prani v necem hoch nobl...
    TABBY
    TABBY --- ---
    IORETH: No, to jsou potom tezko kalhotky na cele plenkove obdobi, jestli zacnou za pul roku protekat...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    IORETH: to mi přijde jako dobrý postup, vlastně i proto, že sama jsem to taky koupila v eshopu, který mám ráda :-)
    IORETH
    IORETH --- ---
    ANNAWA: V kamenné prodejně bych názorně předvedla, u eshopu nevím. Počítám, že fotodokumentace bude slabý důkaz. Nejde mi o ty peníze, koupila jsem to v e-shopu, po kterém bych nerada cokoli vymáhala. Mám k nim takový dobrý citový vztah :). Spíš bych poňoukla všechny, kterým ty grovie protekly, aby to napsali - do recenzí, nebo raději přímo obchodníkům. Aby se o tom aspoň vědělo.
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    jeste me napadlo - zacala jsem pred cca dvema tydny prat v mydlovem slizu, ktery jsem si udelala doma..muze to byt tim? zkusim zase prat v ulrichu, jinak me nic nenapada, proteka to mimo gumicky, na boku nahore, proste ruzne, zkusila jsem napsat do obchodu, kde jsem je kupovala ale spis o radu, reklamace nevim jestli by prosla...jsou krasne no a ja jsem s nimi spokojena! zkusim ten ulrich, uz sem v nem prala a nic se nedelo...
    nechcete nekdo mydlovy sliz? nevim co s nim, nase pradlo v nem prat asi nechci, aby se nahodou nezapralo (pry to nema uplne belici ucinek)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    IORETH: jenže jak to dokážeš?
    IORETH
    IORETH --- ---
    ZU_22: zvažovala jsem reklamaci, ale když ony jsou tak hezké :). Jestli najdu nějaké podobné stejně hezké, koupím je a pak zkusím vyhrabat účet od těch grovií :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam