ahoj, jdu k vam pro radu. uz jsem vyzkousela nekolikero latkovek (rainbow popolini - jsou desne velke i na moje skoro dvoulete decko), bamboozles z druhe ruky (strasne zvtrdly), popoliny panda tencel (opet obrovks a prijde mi ze i zbytecne moc tepla plena - ehm, mozna si znacku pletu, ale princip te pleny je stejny, velka chlupata plina), pop-iny (syn z jejich tvrdeho sucheho zipu mel imrvere podrazdena trisla a brisko) a fuzzy bunz kapsovku. tu jedinou pouzivame stale prakticky uz od narozeni. pouzivam ji na noc s dvojitym savym jadrem (jedno jejich original, jedno babyidea) s nima mam nejlepsi zkusenost. chtela bych jeste ale nejake pliny (za A syn se netvari, ze by se v papirovkach chtel odnaucit curat do plen, za B cekame druhe, tak chci novou vybavu). Nejradsi bych byla, kdyby plena byla stihla, ale hodne sava a aby se tam pripadne dala menit sava jadra. Nejlepe kapsovku, nebo nejake dobre resene svrchnaky a vkladacky, nebo AIO. enejvetsim mym pranim ale taky je, aby byly na mekky suchy zip, nebo aby ten suchac byl nejak chraneny! (pze to, co nam udelaly ty popiny, to uz nechci u ditete riskovat)
ted jsem koupila na zkousku jedny grovia svrchnaky, hodne se mi libi prave ten suchac u nich, ale ted tady ctu, ze vam zacaly protekat? hm, tak to jsem na ne zvedava, az dojdou.