• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    ZABITULKA: Vzhledem k tomu, že mám velkou toleranci k pachům, jsem se ještě poptala manžela. Plenky jsou skladované v kyblíku pod obyčejnou pokličkou (nijak se nešroubuje - je jen přiklopené). Manžel je na pach hodně háklivý - potvrdil, že v pokoji to nikdy cítit není (a to tam normálně topíme a tak). Lenka už je na příkrmech dlouho a má 6,5 měsíce. Plenky cítit jsou, ale není to žádná tragedie (při přendavání). Co poznám je, když je tam nechám déle než tři dny...to už pak začínají čpět.
    Olejíček je perfektní. Používám ho chvilinku a dosáhla jsem toho, že kýbl voní. Je to Eukalyptový olej od Justu (www.justnahrin.cz). Je ředěný vodou, ale nevím v jakém poměru (budu zjišˇtovat až mi dojde v pifíku-sprejík co vypadá jako rtěnka).
    Plenky mám pouze čtverce, peru s práškem, solí na skvrny z DM a s octem. Nesmrdí ani trošku (a to mi je manžel oˇnuchával, neboˇt nevěřil, že tam ocet nebude cítit).
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    NIENNA: a plinky ti teda nesmrdi? hod prosim odkaz na ten olejicek, nebo popis, co to je, kde se kupuje... dekuju!

tyjo, to jsem rada, ze v tom nejsem sama, ja uz mela trauma z toho, ze je neco u me spatne:-)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    NIENNA: pardon ILLUZE
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    ZABITULKA: mne to smrdelo vzdy, uz sem na ten smrad byla teda alergicka, mela jsem to na mokro v kosi s vikem a des, ale na sucho jeste vetsi des, fujtajbl. tak jsem je vzdy po sundani preprala v umyvadle a hodila do prazdneho kose s vikem, coz je ale samozrejme opruz a hodne vody, ale pak to tolik nesmrdelo :))))
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    HANUMA: Mám čtverce a rozkládám je před hozením do kyblíku.
    ZABITULKA: Teda udržuji kyblík takovým olejíčkem ve spreji....krásně to voní... Mám ho od ID Iluze je to ředěné vodou...když tak napíšu jaký přesně...(původně jsem ho chtěla na něco jiného)

HC_: Krásné dítě i svrchˇnáky..... Můj velký obdiv....
    HC_
    HC_ --- ---
    HC_: ehm vyhovovaly ...jo a koukam ty fotky sem hrozne orizla, no bylo to narychlo:)
    HC_
    HC_ --- ---
    ZABITULKA: no delam, co kdo chce...mam lehce pozmeneny strih svrchnaku Haipa Daipa - ty nam vyhovovali...nejdriv sem sila hodne s patentkama, jenze s tech za cas dite vyroste, ikdyz jsou vice patentkove, daleko rychlejsi mi prijde zapinani na suchac (bilej cernej, mekci od sijemdetem na pleny), kterej vycuhuje (
    neni ze vnitr - proste capnes a hned zapnes, jak u jednorazovek.... plus davam patenky na zmensovani zvetsovani -.. viz tygrovany svrchnaky nize

oboje svrchnaky sou vel. M-L, sou mu jeste vetsi, ale to neva, aspon mu dlouho vydrzi tyhle sou na patentky

tady je videt zmenseni na patentky vepredu

tohle je moje asi nejosvedcenejsi zapinani - na suchac a zmenseni na patentky..

a tohle sou pod to kalhotovy plenky zapinani suchac, plus zmensovaci patentky...ale neni to moc videt:)

to je hrozny, zneuzivam vlastni dite k modelingu:)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    NIENNA: ja peru s octem taky. a mam fuzzy bunz, takze kapsovku. vcera uz jsem koupila i miofresh, jakysi dezinfekcni prasek, tak uvidim, co to pomuze? a zkusim teda sehnat viko, jestli ho jeste nekde najdu.

HANUMA: ja mam ty kapsovky a ten vnitrek z toho vzycky vyndam. takze taky cpavek? (ja jsem ted teotna a teda ten smrad mi prave dela fest zle, tak to zacinam hodne resit)
    HANUMA
    HANUMA --- ---
    ja se chci zas zeptat, jestli pleny pred pranim rozkladate, ja zatim jo, pac sem se bala, ze jinak je nevyperu, ale presne, jak pise zabitulka, je z toho desne citit cpavek, tak nosim pres nos salu, tak me tak napadlo, jestli to nedelam zbytecne?hovnajze samo predperu hned po akci:)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    ZABITULKA: Mě to děsivě páchlo, když jsem skladovala na mokro... Mám na kyblíku víko a super... (ono to není až takové jako v pračce si myslím - víko na kyblíku netěsní až tak). Peru s octem (místo aviváže - jako asi tady všichni) a paráda - cítit nejsou vůbec ničím... Ale mám teda klasické čtverce... nic tlustého...
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    RENFRI: no to prave se obavam, ze zpusobi stejnej efekt, jak ta pracka - cpavek! a to se neda:-// navic to z tech plen ani nevyperu ten smrad. natoz kdyz to pak bude "zahnivat" pod vikem. tak nevim, hazet fakt do vody? (skladovat na mokro)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    RENFRI: ach jo, dalsi diskkuze na sledovani:-))
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ZABITULKA: viko. :-)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    holky a mam dotaz ke skladovani pocuranych plen - skladujete je nasucho nebo namokro? resp. padl tu nazor, ze vetsina z vas asi nasucho. fajn, ja taky. nezasmradavaj vam? mne teda posledni dobou strasne! ze ten smrad uz z koupelny ani nevyvetrame ani vyprat to poradne nejde. co s tim? uz sjem to zkousela hazet rovnou do pracky, ze to tam na me pocka na dalsi rpadlo, ale kdyz pracku zavru, zmeni se ten smrad na uplny cpavkovy, coz se vubec neda! mam pliny vzdy maximalne 2 dny v kyblu (nemam viko, do nedavna jsem s tim problem totiz vubec nemela) Kybl vystrikavam sanytolem, jednou za cas vyplachnu savem. a stejne proste ty pliny pachnou. nemate s tim nekdo zkusenost, pripadne radu?
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    RENFRI: no rpoto! :-)) moje grovia jsou na ceste nekde na poste, zitra by mely dorazit, tak se tesim na jejich vyzkouseni!

ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    HC_: uka uka fotky svrchnaku, hrooozne se mi libej ti dinosauri! delas svrchnaky s patentama nebo na suchac? a jakej suchac? (no uvidim na obrazku, zejo)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    HC_: Jee, co aj budu mit vsechno na svedomi :-/ Ale moje taky netecou, to byl fakt omyl zpusobeny davovou psychozou ;-))

HC_
    HC_ --- ---
    jinak sem jeste premejslela, mam taky grovie (poridila sem je po renfrine ódě zde v klubu,), a koukala sem na ne, kolem nozicek jsou prosite na dvakrat - proste stejne jako AIO, nez klasicky svrchnaky, coz zrejme zpusobuje to, ze driv tecou no...ale mně zatim netečou, ale moc je nepoužívám...ale trošku mě to zrazuje od toho šítí AIO..
    HC_
    HC_ --- ---
    ok tak naposled: ted mi dorazi super PUL, takze kdo chcete svrchnaky, tak posta,)
    tyto vzory:

pak zaspamuju, jak vypadaj:)

RENFRI
    RENFRI --- ---
    HC_: Klidne spamuj a nebo aspon davej odkaz na sijeme pro deti a davej to tam ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam