• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    MACKA_B
    MACKA_B --- ---
    EWICZZZKA: no jsem z žižkova, ale momentálně jsem práve uplně mimo republiku a potřebuju aby mi jí sestra poslala. A ta se myslim bude v neděli stěhovat právě na žižkov. Kde přesně bydlíš??
    EWICZZZKA
    EWICZZZKA --- ---
    MACKA_B: odkud jsi? mam ji doma a nepouzivam. Praha Zizkov.
    MACKA_B
    MACKA_B --- ---
    cau, akutně potřebuju poradit a to co nejdriv..kde je nejakej kamenný obchod kde se da koupit ta sponka snappi na látkový pleny???? na internetu je to samej eshop ale na to neni cas.... predem moc dík!!
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    RENFRI: Jo, to věřím. Já jsem ale měla pocit, že mu nejde ani to přetočení, jak má ten zadek širší. A jde :o)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    TAPINA: Tak pretaceni je neco jineho, Majda se pretacela ve trech mesicich s latkovou plenou, ale lezla pozdeji, az v 8. mesici a to bylo fakt videt, ze ji ten zadek zvednout nejde, ze je tezky, naucila se lezt ve vane nakonec :-)
    HC_
    HC_ --- ---
    TAPINA: nas Vojta s plenou taky nema problem pri pretaceni
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Tak to s tou sníženou pohyblivostí v látkových plenách asi nebude tak žhavé :o) Poslední týden se tady konaly takové slibné pokusy, a dnes došlo k prvnímu samostatnému přetočení na břicho (ani nevím jak, položila jsem ho na záda a našla na břiše) - 5 měsíců bez 3 dnů a s plenou.
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    LAMIA: Ja pouzivam zavazovaci babyidea, anicce je skorem pet mesicu a vypada to, ze ji budou este hooodne dlouho. Maji uni velikost, vzadu je zatim ohybam.
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    používáte někdo výhradně zavazovací plenky? Máme půjčenou širkovou výbavu, ale přešli jsme teď z novorozeneckýho úvazu na přeloženou čtvercovku do nudle se separačkou, obvázat zavazovací a na to svrchňáky ... je to věc co se dá používat pořád? Malé je teď 8t a na všechna skupenství to stačí. Chci kdyžtak zavazovací plenky dokoupit pokud se dají používat na jakoukoliv velikost dítěte. díky
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    http://www.vbavlnce.cz/

V noci z pátku na sobotu byla VYKRADENA naše ostravská prodejna. Vše už jsme uklidili a napravili, takže prosím, pokud se k nám chystáte na nákup, určitě to nerušte! Potřebujeme vaši podporu více než dřív.
    Také vás žádáme o pomoc. Zloděj ne
    byl profík a věděl co krást - kradl vlněné věci - kukly od Manymonths (pochybuji že by obyčejný člověk věděl k čemu ta podivnost slouží), capáky a rukavice od Disany, merino body od Moiry a také novou kolekci od Johy, kterou myslím jen tak někdo v ČR mít nebude. Taky ukradl kojenecké plavky, pleny Sweet Monkey AIO nebo Zdravé lahve. Prostě o tom sortimentu musel něco vědět. Jelikože je prodejna omřížovaná, stálo mu za to sehnat si speciální kleště. Kamerový systém byl zapnutý a budeme jej vyhodnocovat my i policie. Každopádně pokud byste na internetu narazili na tyto věci s podivnou cenou (nejspíše v ostravské lokalitě) nebo pokud pro nás máte jakýkoliv jiný tip, napište nám. Budeme vděčni za každou informaci. A budeme moc rádi, když nás podpoříte nějakým vánočním nákupem. Nějaké zboží nám naštěstí zbylo!
    KEYA
    KEYA --- ---
    TAPINA: Schovej je až bude mít kakání tužší - na to jsou v pohodě...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    TAPINA: mně sloužily dobře, ale mám teprve novorozence. Ta nemožnost je vyprat mě taky zamrzela
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    .. a všechno po nich steče bokem do kalhotek. Včera jsem ještě uvažovala, že bych jim dala šanci, protože když jsou jenom počůrané, tak zůstanou příjemně suché, ale jak dojde na velkou, tak jsou na prd (a ani to ne pořádně).
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Nemilé zjištění - separačky Kikko se nedají prát. Tak ať někdo nenaletíte jako já, chtěla jsem ušetřit za poštovné, tak jsem vzala zavděk tím, co měli v místním kamenném obchodě.
    HC_
    HC_ --- ---
    ja mam taky vánoční akci - pri koupi 10ks kalhotkových bambusových plen, dvoje svrchňáky dle výběru zdarma :D

více info a fotek na fleru http://www.fler.cz/zbozi/bambusove-plenky-jednovelikostni-3267132
    cena mimo fler je 315Kč/ks
    plus jsou tam dalsi veci na latkovani, různé zvýhodněné sady jako např. http://www.fler.cz/zbozi/zvyhodnena-sada-10-ks-vkladacich-bambusovych-plen-3268351
    proste vice zde: http://www.fler.cz/shop/petit_lulu (cena mimo fler se bude u nekterych vyrobků lišit, snižovat)

žádná sériová výroba, poctivá domácí práce po večerech :)
    /sorry za spam
    ALDETRUDA
    ALDETRUDA --- ---
    Do 15.12. mají tady: http://www.papilios.eu/ v rámci nákupů s Maminkou slevu 10-20% na různé látkové pleny. Já už jsem nakoupila 11 kusů a jsem se všema spokojená:) Kód na slevu je mami2012
    IORETH
    IORETH --- ---
    BLANCHE1: Na dekalcifikaci by měla pomoct kyselina octová - počítám, že naložit je na dvě hodiny do octa by mělo pomoct celkem razantně.

Jen bych to nedělala s bambusovejma, ty se octem ničí.
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    SHARIE: Jsem na tom stejně, pleny jsou prostě pořád tvrdé, ať dělám co dělám. Pomáhá je promnout v rukách před žehlením, ale je to vcelku makačka. Dál pomáhá sušička, tak je krásně nadýchá, jinak smůla. Taky používám fleecové spearačky a jde to, jen mě to neba, že nevím co s tím.
    Jednou jsem je zkoušela "dekalcifikovat" podle návodu někde na netu a na chvíli (třeba 3 praní?) to pomohlo; tuším, že se namáčely přes noc do kysliny citronové.
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    SHARIE: obyč kuchyňský, nic jiného nedávám ... prádlo někdy po vytažení z pračky ještě slabě "zavání", ale po vysušení není cítit vůbec
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    SHARIE: Ocet by mel stacit a bohate staci klasicky kuchynsky za 10kc. Ja ho liju od oka,cca tu jednu deci taky. A pradlo relativne mekke mam.
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    LANTHAL: Dekuju moc. Tak ja to zkusim. Kupujes normalni kuchynsky ocet? a pridavat nejakou sodu nebo neco?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam