• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    DALEEN: já do Bambino používám vcelku spéokojeně vícevrstvé, ty tam sedí dobře.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    THURINGWETHIL: Mám HD svrchňáčky i Bambino Mio, používám čtvercovky a HD sedí mnohem líp. Nepřišla jsem na to jak Bambino Mio nainstalovat se čtvercovkou na dítě, vůbec to nesedí.
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    TABBY: Já používám HD svrchňáky jak s tvarovanýma tak s čtvercovkama a problém s protékáním nemám. Naopak mi po čase začaly přes Pul vrstvu protékat ty Imse. Takže to těsní dobře. :))
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HC_: :-)))
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    THURINGWETHIL: Přesně, já nad nima slintam pořád, jsou fakt krásný, taky mě mrzí, že už nemám důvod nakupovat.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    A to si ještě myslím, že flís by mohl být víc voděodolný, než ten polyester nebo čím to je obšité.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TABBY: Já střídám Imse Vimse s nohavičkou a Econobum bez nohavičky a drží oboje stejně dobře. Protečou jen když dostanou přímý zásah proudem, co se nevsáknul do pleny (už jsem se asi naučila balit tak, aby se to nestávalo).
    HC_
    HC_ --- ---
    ANNAWA: čoveče to za chvilku bude vypadat jakože si zaplacená :)))
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TABBY: mám HP i HC_ :-) a drží obojí perfektně.
    TABBY
    TABBY --- ---
    HC_: OK, diky za info.

Mne nejak prislo, ze ten koncept Haipa Daipa je dobrej na tvarovany pleny, který drobet drzi v pase, takze na lemu kolem nozek nevisi cela vaha pleny (jako v pripade rovnych vv ci cc a kalhotek typu BM ci IV).
    HC_
    HC_ --- ---
    TABBY: mne nikdy nic neproteklo..tam jde spis o to, jak je usita gumicka pod tim, tohle je jen lem..
    TABBY
    TABBY --- ---
    HC_: No a drzi a tesni to potom tak dobře jako ty pidinohavicky, co mají Imse Vimse nebo Bambino Mio?
    HC_
    HC_ --- ---
    THURINGWETHIL: jeste k tomu, no flis je z my zkusenosti nejlepsi, i se s nim celkem dobre lemuje, navic se jako material netrepi
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    HC_: A navíc škrábou děti do stehýnek v horní části (alespoň mým dětem to imse svrchňáky dělalay).
    HC_
    HC_ --- ---
    TABBY: jednu rychloplenu zrejme z ovci vlny, co sem podedila, sem vyprala a ona se mi dost smrskla,) no v tomhle mam jeste mezery, dik za doplneni:)

jj lemovani flisem v sikmym prouzku, HD maji lem zastrizeny, s temi pruznymi sikmymi prouzky nemam dobrou zkusenost, po nekolika vypranich ztraceji barvu a nevypadaji ta hezky jako flis, navic sou drahy jako pes
    TABBY
    TABBY --- ---
    HC_: No, to je prave vyhoda ovci vlny, ze ji pocurani nevadi. Jakoze nijak brutalne to nesmrdi, ba - odvazuju se rici - nesmrdi to vubec. Vlnene obdelniky (bezplenkovane deti) jsem davala do lanolinu tak jednou za 6 tydnu, ale ne proto, aby nesmrdely, ale proto, aby byly vic nepropustne :)

Btw, pochopila jsem spravne, ze ty tvoje svrchnaky maji zakonceni kolem stehynek jako Haipa Daipy (olemovani flisem), a ne takove ty pruzne klinky, jako treba Imse Vimse (na nasledujici fotce je to videt pomerne spatne, ale urcite vis, o cem mluvim)?

THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    HC_: No, v dohledné době to v plánu není... :)
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    HC_: Máš krásné nové látky, hlavně ptáčci...!!! Já si to rozmyslím :-)
    HC_
    HC_ --- ---
    BERENIKEE: no ja bych se prave bala, ze u vetsich miminek to merino pocuraj a bude to cejtit, nevim, muzu vyzkouset, bodycka mozna, kdyz bude cas :)
    bambusky co mam, sou hodne hebky a savy, takze urcite doporucuju, ted mam nove fialkovy, pomněnkový a zelený (zvrchu aksamit, pak dve vrstvy bambusového flísu)
    BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    HC_: no prave ,jestli mas pristup ke kvalitnim latkam a i k merinu tak je to zase nova moznost :)ono to udrzovani neni vubec slozity,jen to jednou za cas namocis do rozpusteneho lanolinu,a nechas uschnout a potom po sundani z ditka to jen provetras ,udrzuji svou vuni lanolinovou vuni. a bodycka ke kalhotam nebudou? :) ja vim moc se ptam,ale jen lobuju za svuj oblibeny material :)ale bambusky mozna zkusim,zatim se snazim jet,hlavne ve ctvercovkach se svrchnacky,ale zvazovala jsem nejake bambusove na noc,az mala povyroste.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam