• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    HC_
    HC_ --- ---
    ZABITULKA: díky a gratuluju k miminku

DALEEN: :))
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    HC_: neměla jsem se dívat na tvůj FB, neměla, neměla a hlavně jsem neměla vidět svrchňáčky s kolama. A hodně se přesvědčuju, že přeci nepotřebuju kalhotkové pleny, když používám čtvercovky :)
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    HC_: tak ja tvuj prispevek vyuziju k podekovani za svrchnace, uz jsou u nas tyden aktualni a bezva se s nima pracuje, i novorozeneti pekne sedi, zatim nikde nic neproteklo a jsou proste kouzelne:-))
    HC_
    HC_ --- ---
    Holky v sobotu budu prodávat na Jilemnickém jarmarku, tak se přijďte mrknout, kdo to máte poblíž,
    bude to náš první prodej venku, tak budu ráda, když nás přijdete podpořit :) výrobky máme zde: http://www.facebook.com/petitlulu.cz

Jinak příští čtvrtek 23.5. budeme mít stánek i v Praze na respektkporodu.cz - ráda Vás tam uvidím i třeba jen na pokec, pokud toužíte po volných vstupenkách na čtvrtek na festival, tak ještě nějaké mám :)

SHARIE
    SHARIE --- ---
    Tak jsou svrchnacky u nas a teda velika spokojenost! Vyborne padnou a opravdu z nich plenka nikde nevyleza. Dekuju moc za tak paradni zbozi!
    HC_
    HC_ --- ---
    děkuji holky:)
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    HC_: Uz se tesim!
    IORETH
    IORETH --- ---
    HC_: Držím palce :-)
    HC_
    HC_ --- ---
    SHARIE: :) to manžel je šikula, snad už konečně rozjedem ten e-shop, ten bude taky hezkej (doufám)
    SHARIE
    SHARIE --- ---
    Tak jsem neodolala vasi chvale a objednala take jedny svrchnacky petit lulu:)
    Moc me bavi ten nazev a logo!
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    PISTULE: pod tohle se také ráda podepíšu, máme troje a jsme spokojeni
    EWICZZZKA
    EWICZZZKA --- ---
    ZABITULKA: taky pridavam nazor, ze plena urcite cela uvnitr. Mozna ze zacatku necuraji deti takovy mnozstvi, aby to proteklo, ale po par mesicich to tak je, pokud neni plena schovana, prosakne to ven na obleceni. Ctvercovky na osminy se mi do HC svrchnaku vejdou v pohode. A teda taky spokojenost nejvetsi, bych u ni utratila majlant nejradsi :)
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    ZABITULKA: mne teda kouka ven a zatim mokra nebyla.. ale rada se priucim a zkusim to nejak vtesnat. kazdopadne vyzkousej a uvidis, jestli ti to bude delat problemy.
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    ZABITULKA: určitě musí být celá čtvercovka přikrytá, jinak ti provlhne ven na oblečení a máš mokrý mimino všude. Pokud máš klasicky velké čtvercovky a skládáš na osminy, tak se ti tam i po zapnutí zmenšovacích patentek vejde ... dělám to taky tak
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    PISTULE: to je super cist! nas to ceka co nevidet, mam tu od HC svrchnace dvoje, tak jsem na to zvedava. chci k tomu prave taky pouzit ctverce jen na obdelnik. a mam rovnou prakticky dotaz - mas to slozene tak, ze ta plina je cela schovana v tech svrchnacich? pze kdyz jsem to ted zkousela nanecisto, tak ty ctvercovky jsou tak velke, ze kdyz mam svrchnace zmensene na minimimi, tak mi kus pleny kouka ven. co s tim? ve ctvercovkach budu novacek...
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    Musim nejvice vynachvalit svrchnacky od HC!
    konecne jsem si dala fazole a dva dny mala nekadila. ted byla plena tak plna, ze to bylo uplne vsude, ale jen v kalhotkach! pouzivam ctvercovky skladane klasicky na obdelniky a casto to proteklo i na obleceni, ale s temito svrchnacky jsou nozicky tak pekne obejmuty, ze vse (a ze toho bylo fakt dost) zustalo uvnitr. jsem maximalne spokojena a doporucuju :)
    HC_
    HC_ --- ---
    V Týdnu opravdových plen (celosvětové kampaně za látkové pleny) od 15.-21.4.2013 PETIT LULU nabízí 10% slevu na všechny objednávky, vyjma výprodejových kalhotek (4-12 kg). Využijte akci a vyzkoušejte pleny Petit Lulu. Skvělá příležitost jak nakoupit výbavičku. :-)

Také se můžete brzy těšit na kalhotkové plenky z bavlněného veluru (kojeneckého plyše) :-)
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    NIENNA: :) to bezesporu. dík
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    LAMIA: Jasně, že jsou horší věci... od morové epidemie, přes pád meteoritu až po nějaké pravděpodobnější záležitosti...ale musím říct, že i tohle je dost zásah do života...a dost náročná situace...Bohužel,peníze člověku štěstí nepřinesou,ale umožňují mu být poměrně příjemně nešťastný... A shánět je, když jsou potřeba je prostě náročné neboť na stromě nerostou... :-( Hodně štěstí a brzké "oklepání"...
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    ZABITULKA:
    NIENNA: díky. Jsou horší věci než shánět peníze na vyúčtování i když je to průser:)
    uvědomili jsme si navíc,že jsme všichni doma.Polostudenti pracující z domu, navíc 4 a k tomu malý mimčo. To se asi spočítal ten záchod i když tu 4m nikdo nebyl:( plenky to fakt nejsou
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    LAMIA: tyjo, tak to je mazec! to vam dost nepreju. my jsme se takhle loni udivovali nad plynem, ale seslo se nam vic faktoru, proc to bylo najednou tak vysoke. nesnasim tohle cekani na vyuctovani!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam