• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    SOLEI: Já jsem to nakonec taky nestihla. Na jejich stránkách v sekci termíny akcí ale mají další vypsané a vypadá to, že totéž pořádají (tedy ve stejném čase) každých 14 dní
    http://www.vbavlnce.cz/terminy-akci/?SID=d551789be7cbda9ad53612de8b2b5d56
    na příští kurz už budu na mateřské, tak to snad stihnu :)
    ROXXA
    ROXXA --- ---
    FILOMENA: ja chci:)
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    nechce se mi kvuli jedne male veci resit nastenku, tak se nezlobte...

mam tu jeden nepouzivany extendor manymonths, prirodni bile barvy. nechcete ho nektera? cena 70+ postovne (poslu v obálce, takze 1 znamka)
    ROXXA
    ROXXA --- ---
    jeje ja si zrovna v k brane k detem objednala vice veci a nektere veci tam nemaji a cekam, pry objednano u dodavatele....to jsme zvedava, jak to dopadne, neznala jsem recenze tohoto obchodu...jsem v tomhle novacek mimco prijde za mesic, momentalne se snazim poridit nejkaou tu vybavu do zacatku.
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    diky...takhle se mi to taky jevi...:)
    MORPED
    MORPED --- ---
    KAMPA: prvni mesic jsem mela jednorazovky,pak jsem presla na latkove,mela jsem to dopredu nakoupene z webu latkovepleny.cz a pak dokupovala svrchnacky.
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    Morped - jo jasne - tak to uz mam taky ujasneny...to je fajn, ze se nemusi kazdou chvilku kupovat ty svrchni jak mimino roste.
    a tu plenkovou vybavu ste si koupily pred porodem, nebo jste ze zacatku pouzivaly jednorazovky a pak casem latkovy? ja jen jestli si to mam shanet nejak driv - ale prijde mi to logicky..
    MORPED
    MORPED --- ---
    KAMPA: myslim,ze je to stejne,akorat jsme to kazda jinak pojmenovala!ja mam taky pulky a klasicke ctvercovky. Na noc vicevrstve plenky,merino svrchnacky + par vkladacek. Vyhovuje mi to!
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    tak na ty prednasky bych sla rada, bohuzel nestiham..
    ale - zacinam studovat celkove system latkovych plen a ptam se, jaky je rozdil mezi jednovelikostní se zmenšovacími patentkami a rostouci, jak jste zminovaly? mne to prijde vcelku podobny, ne?
    jinak co jsem tak studovala, tak mi zatim nejvic sympaticky prisly ty PUL kalhotky a do toho klasicky ctvercovy pleny /jestli jsem to dobre pobrala/
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    ZEGA: souhlas, branu nebrat, ani jedna objednavka se neobesla bez problemu.
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    ZEGA: Je to tam moc milé. Když jsem vybírala, tak se mě paní prodavačka ptala i co vlastně dělám jestli celý den sedím v kanclu nebo jestli jsem celý den na pochodu a podle toho mi poradila jaké druhy. Přijde mi, že tam neprotěžují jednu značku, ale že se opravdu snaží mít osvědčené kousky v průřezu výrobci.
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    SIHAJA: dobré vědět, nemam totiž ráda ignorantky v pražský bráně
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    IBERIA ZEGA Rozhodně se mohu přidat k doporučení letenského obchodu. Zatím jsem tedy pořizovala jen dámské látkové vložky a mají různé napříč výrobci a dokáží dobře poradit.
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    IBERIA: obchod neznám -- okouknu. díky
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    ZEGA:
    TRISSIE:
    Taky jsem je marně poptávala:) a musela zajít ke konkurenci. Tímto zde musím vychválit a doporučit známý obchod na Letné ditevsatku.cz, kde měli velký pytel haipa daipa ještě za starou cenu (což je 80,-) a poněvadž teď stojí o stovku víc, tak ho už nebudou prodávat a místo toho mají cenově přijatelný pytel od batolini.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    GIMEL: dá se přijít i později? začátek ve čtyři hodiny je strašně brzy.
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    pražský obchod V Bavlnce (Prvního pluku 12, Praha 8 - kousek od Florence) pořádá přednášku "Jak si vybrat a jak používat LÁTKOVÉ PLENY."
    30.10.2013 16-18h.
    Co vás čeká?
    - poradíte se, jak se používají moderní látkové pleny
    - poradíte se jak si sestavit rozumnou výbavičku
    - vyzkoušíte si přebalování různých typů plen na manipulační panence
    - dostanete leták s návody na praní a jinými praktickými tipy
    - dostanete cenovoíu kalkuoaci různých typů výbaviček, která vám pomůže v rozhodování
    Vstupné 50 Kč, jako doklad dostanete kupón na slevu 50 Kč na nákup v obchodě.

Ptala jsem se, jestli zmíní i bezplenkovou metodu a bylo mi řečeno, že se na to maminky docela ptají, takže téma určitě zazní taky. Já sama se chystám jít.
    HC_
    HC_ --- ---
    Dne 28.10.2013 v pondělí proběhne pod mým vedením SEMINÁŘ O ZDRAVÉM PŘEBALOVÁNÍ v České Lípě v areálu nemocnice, budova H - drivejsi OHES od 15 h. V případě zájmu mi prosím napište zprávu na mobil 776 223 695. Seminář je zdarma. Na semináři se dozvíte výhody, nevýhody látkových plen oproti jednorázovým. Pomůžeme Vám vyznat se v jednotlivých typech plen, které jsou u nás na trhu, naučíme Vás pečovat o pleny. Pomůžeme Vám vytvořit pro Vás nejvhodnější výbavičku, zodpovíme Vaše dotazy.Budu se na Vás těšit :))
    HC_
    HC_ --- ---
    KAMPA: 3-5, určitě bych koupila troje a jednovelikostní se zmenšovacími patentkami
    MORPED
    MORPED --- ---
    KAMPA: rozhodne bych koupila rostouci,mam troje a uplne staci!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam