Taky zdravim. Ja rodila pred 5 tydny, a myslela si, ze si behem sestinedeli odpocinu (s jednorazovkami) a pak si vpohode dokoupim par komponent (ctvercovky jsem podedila od tchyne po muzi :D) a nakonec se nam Cyril po navratu z porodnice po jednech jednorazovkach oprudil (jeste je tu varianta blbych vlhcenych z Rosmanna, ktere jsem misto omyvani zadku zacala pouzivat pak, kdyz zacal trochu vic blinkat a ja ho nechtela porad obracet zvyhuru nohama), zrovna jsem tu mela mamu na vypomoc a tak jsme spolu v tydnu najely na latkovy. Pro mamu normlálka, .. ze zacatku jsem tyden davala jednu ctvercovku na novosklad a jednu slozenou jako save jadno + separacka, bez svrchanku, takze kdyz se pocural, prevlekali jsme i dupacky, ale aspon mu to dychalo a rychle se mu to spravilo.
Ted mi to uz neprijde, peru ob den, mam cca 55 ctvercovek, jsou stare tak 30 let :), nektere i vic. Velikosti pofiderni, nektere vylozene obdelniky, a spis mensi. Svrchanky moc doporucuju BabyLucy, na suchac, mam jeste Haipadaiu, na 4 cvoky, a z toho cvoknu teda..
Chci se ptat zdejsich latkujicich zen, kdy jim prestaly fungovat ty mensi ctvercovky a kde kupovaly ty vetsi? Ja jak jsem si dokupovala jen par veci, tak ani nevim, kde bych to shanela.. Myslim ty 80x80. A taky, .. uz jsem si uplne zvykla na velke zadky a vzycky, kdyz treba nestiham a vyjmecne pouziju jednorazovku, zasnu nad proporcemi syna :), ale chci se ptat, davate pod hlavicku (na spani // na prebalovani) nejake podlozeni, aby kvuli te pline neleze s kopce a neteklo mu mliko spatky do krku ?:)