• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    MISERY
    MISERY --- ---
    HC_: Super, nejspíš desátého v sobotu bych tam dorazila snad i s kolegyní :-)
    HC_
    HC_ --- ---
    MISERY: no jasný, doraž :-)
    MISERY
    MISERY --- ---
    Já bych potřebovala nějak poradit s těma plenama, vůbec se v tom nevyznám, těch výrobků je strašně moc. Když bych dorazila na ten veletrh, bude mít někdo čas se mi věnovat a všechno mi vysvětlit a ukázat? :-)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    HC_: Jo, já se zastavím a potáhnu si domů balík dalších plen, které prostě nepotřebuju :) Ba ne, chrání mě to, že mateřská mi dorazí až po veletrhu. Ale zastavím se moc ráda.
    HC_
    HC_ --- ---
    KOTENCE: jj muž to zbouchal z 60ti starých palet, které rozebral prkénko po prkénku:)

DALEEN: jen se zastav, kdyby jen na pokec :-)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    HC_: Na veletrh se chystám....to si budu muset asi dávat velký pozor abych moc neutrácela :) Já ty tvoje pleny fakt miluju
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    HC_: Hezký, máte čím dál větší stánek, že jo?
    HC_
    HC_ --- ---
    /spam
    Nejen pro ty co se nedostanou do Prahy na veletrh For Babies, jsme připravili malou akci od této středy do neděle :-) více na http://www.petitlulu.cz

Přijďte se podívat na náš stánek na veletrh For babies, ve čtvrtek (8.10.)a v pátek ve 12 h (9.10.), rozdáváme volné vstupenky, pokud se o ně přihlásíte na mail infopetitlulu@gmail.com a napíšete, čím Vás naše pleny zaujaly.

/konec spamu
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    ANNAWA: Nebo ještě mě napadají Haipa Daipa, ty jsou taky dost široké na čtvercovku.
    HC_
    HC_ --- ---
    ANNAWA: zkus do novorozeneckých svrchních PL, mají také široký střih :-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    Diky za tipy!
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    ANNAWA: Já mám Imse Vimse, a jsem spokojená, mám dvoje, ale hodily by se ještě jedny záložní
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    JANISKA: vidíš, grovia jsem měla minule, ty byly fajn, jen mi přišlo, že po čase provlhaly.
    KYO
    KYO --- ---
    JANISKA: nakonec jsem na to praní v Sušice přišla a nejlepší program je towels. Nevim jestli ho mate take. Pěkné suché.
    RYNA
    RYNA --- ---
    JANISKA: aha, to mě nenapadlo, že je pořád máte :) mě už z té nejmenší velikosti vyrostl, teď má něco přes pět kg a u těch bambino mio, které používám jako záložní, mu teď dávám velikost 7-9kg. Já mám teda pořádné svrchňáky jenom dvoje a docela často bych uvítala další, dvoje nestačí.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Jinak tedy Bambino Mio mám taky a nikdy se mi je pořádně nepodařilo na dítě usadit. A když už, tak mi nějak vadí, že nemají ty měkké fleece lemy.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    JANISKA: Nevím jak velké máš dítě, ale já jsem se synem ocenila tak od půl roku ocenila velké množství svrchňáčků :)
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    RYNA: Zatím jsem neměla na kom je zkoušet, malý prostě pořád sedí eSko. A teď, když už jí úplně v pohodě seděj nejrůznější jednovelikostní svrchní, už další dokupovat nebudu. Ostatně mi právě došlo, že jsem to asi s nákupama svrchňáků trochu přehnala; mám sedmery PULky a dvoje vlňáčky, ehm. Na druhou stranu jsem několikery poslední svrchňáky dostala vždycky zadarmo k nákupu jinejch bazarovejch plen, tak to mě snad omlouvá :)
    RYNA
    RYNA --- ---
    JANISKA: připojuju se se špatnou zkušeností s Bambino mio, děsný! Ale pochopila jsem to, až když jsem zkusila jinou značku.
    Zkoušelas ty Baby Lucy i ve větší velikosti?
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    ANNAWA: Mně se na tříkilovýho novorozence s novoskladem úplně nejvíc osvědčily Baby Lucy ve velikosti S http://www.branakdetem.cz/svrchni-kalhotky-baby-lucy-fix.htm a seděj super i teď v pěti kilech - navíc jsou za super cenu. Skládala jsem teda převážně z plen 60x60, který jsem měla po kamarádce, sedmdesátky se mi pořád zdály obří. Z jednovelikostních jdou krásně zmenšovat taky bamboolik a seděly vlastně i GroVia. Velmi špatnou zkušenost mám s Bambino mio a Imse vimse, ale řada matek si je chválí, tak asi záleží i na proporcích konkrétního dítěte.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    ANNAWA: Novorozenecké budou určitě lepší. Já mám ty normálně veliké, rostoucí, a používat jsem je začala až tak ve čtyřech týdnech. Ale zas je fakt, že jsem ty první týdny látkování moc nehrotila.

Ale musím tedy říct, že kalhotkové PL jsou naprosto skvělé. Koupila jsem si je teď na dceru vlastně jen tak pro radost a dávám je na noc, ještě dovycpané vkládačkama Bamboolik a krásně vydrží celou noc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam