• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    TRAMIN: Ja mam ty Bambino mio. Porizovaci cena prizniva a na synka je pouzivam od druhyho tydne (chvili trvalo, nez jsem je objednala). Mam sadu "od narozeni po nocnik" a jsem s nima spokojena. Susim v susicce - pleny jsou silnejsi. Peru kazdy den, ale to neva, hodim do pracky, pak do susicky a je hotovo a aspon mi to nikde nestihne zapachat. Kalhotky jsou na suchace, tak se daji uzpusobit diteti, jak je treba. Jsou k nim i separacky - z takove netkane textilie - ta zachyti pevne casti a splachne se. Mam i libstatske, ale spis na utirani/na rameno kdyz davam synka odrihnout a tak..parkrat jsem dala dve slozene misto te Mio, ale moc to curani v sobe neudrzi, ta Bambina to fakt nepusti..:).
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    TRAMIN: Naskladas a zabalis do svrchnich kalhotek. Svrchni bych koupila na suchej zip, patentky jsou otrava (vyhoda az u vetsich deti, ze si je nerozepnou).
    Susicku zase lip vyuzijes na jiny plenky, nez ctverce. Ty ctverce se v tom moc nadejchaj, ja je susila na snure, pokud jsem je nechtela zehlit.
    Ja mam hlavne ctverce, pak par kalhotkovejch, par kapsovejch a par secvakavacich (SIO) od PetitLulu. U tech SIO je vyhoda, ze jejich svrchnaky muzes pouzivat i s ostatnim typem plen. K tem zase uz tu susicku vyuzijes - dlouho schnou a jsou pomerne drahy, takze jich asi nebudes chtit kupovat tolik.
    Kup si od kazdyho neco a uvidis. Svrchnaky tak troje celkem.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    KOTENCE: tak mam susicku, to by slo. ctverec naskladam a pres to nejake ty svrchni na patentky?
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    TRAMIN: ja porad dokola propaguju ctvercovky :-) Obzvlast pro novorozence, kterej cura porad. Aspon to muzes porad menit a prat, rychle schnou.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    na jake latkovky se kouknout pro novorozence? zatim nulova zkusenost
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    ANNNA: ja mela take pocit, ze fleecove separacky zpusobovaly opruzeni, ze ty pulky proste nedychaly nebo spis zaparovaly. Presla jsem na popolini, ale ty petrusce taky nevyhovovaly, ze? (Teda dceri...)
    HC_
    HC_ --- ---
    PETRUSKA: někdy taky to může být přehnaným dávkováním prášku..
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    PETRUSKA: Já bych i zkusila jiné separačky... mně se fleece moc neosvědčil a děti opruzoval (ač u nožiček to trable nedělalo).
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    PETRUSKA: Tak pak asi už fakt jen zkusit jiný prášek, nebo dvojí máchání.
    Ale jsou i děti, které látkové pleny prostě nezvládnou.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    TABBY: za me taky mesickova weleda nejlepsi!
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    DALEEN: Mazu sudocremem, z nejhorsiho jsem lecila imazolem, obcas bepanthen.
    TABBY
    TABBY --- ---
    HC_: A hele, Jablonec :-) Jezdila jsem denne Rynovicema kolem reklamni plachty na Petit Lulu...
    TABBY
    TABBY --- ---
    PETRUSKA: A cim ji ten zadek mazes? Muj favorit je mesickova Weleda...
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    PETRUSKA: A mažeš něčím?
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    TRISSIE: To by byla ale asi opruzena vsude pod plenou, kde je kuze v kontaktu s moci. Ona je opruzena jen kolem konecniku, tam kde se trou pulky o sebe...ale ok, zkusim machani navic a pak treba jinej prasek. Ted periu v batoleti - co pouzivate vy?
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    PETRUSKA: Taky bych zkusila vyměnit prášek, případně přidat máchání navíc.
    MORPED
    MORPED --- ---
    PETRUSKA: mozna prave neco,co pise Trissie,jak reaguej ta moc s praskem.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    PETRUSKA: ne nutně, může jít o chemickou reakci zbytku prášku s močí - to by se jinde neprojevilo.
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    MORPED: Peru v tom vsechno obleceni, to by ji preci vadilo i jinde na tele, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam