• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ALDEMIK: mno, ok...a teda ty sio pleny se daj dávat i do těch novorozeneckých svrchnich kalhotek? Počítám, vzhledem k tomu, že čeká dvojčátka, že budou spíš malé a v tom videu říkají, že ty sio vrchni kalhotky jsou až od 4 kg...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ahoj, můžete mi poradit? moje šéfka a kamarádka zároveň na konci měsíce odchází na mateřskou s dvojkami, chceme jí na odchod dát nějaké plíny, chce látkové all in one - jaké byste doporučily? já jsem bezdětná, tak tohle je opravdu španělská vesnice pro mne...
    TABBY
    TABBY --- ---
    KOTENCE: Aha? To mi přijde pravděpodobné ... no, uz s tim nic nenadělám. :(
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    TABBY: ja myslim, ze jsem si jedny svrchnaky znicila vyvarkou. Taky jsou tenky a promokavy, i kdyz vypadaj neporusene.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TABBY: K tomu sušení jak píše JANISKA: přidávám ještě máchání v octu. A ani aviváž by nebyla dobrá.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    TABBY: PUL se dá zničit sušením v sušičce, na přímym slunci a na topení. Padělky plen se dělaj, ale nevím o tom, že by někdo padělal zrovna bambino mio
    TABBY
    TABBY --- ---
    Mam dotaz, vlastne dva.
    1. Je mozne, ze se napodobuji i svrchnaky? Konkretne mi jde o Bambino Mio.
    2. Cim se da znicit - ve smyslu ztencit - PUL vrstva?

Ptam se proto, ze jsem koupila z druhe ruky "prakticky nove" svrchnaky Bambino Mio. Oproti jinym BM, co mam, jsou vyrazne tenci, pruznejsi a - promokavejsi :-( Ty dalsi, co mam, jsou vyrobeny v Cine, tyhle divne v Litve.

Pokud se teda nejedna o padelek, mohla je predchozi majitelka vyprat v necem (cem?), ze jsou ted takove tenke a divne?

(PUL zater je na pohled neporuseny, lemy pruzne, proste kalhotky vypadaly jako nove, presne jak psala ta pani, co jsem je od ni brala.)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    mam tady tri "nocni" bamboolik pleny zcela nepouzite. ma nekdo zajem? u nas se v noci berou jednorazovky (jinak se strasne casto budi). tak na ne nedoslo. cenu se domluvime
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    Ahoj, máte prosím někdo zkušenost s Tetra pleny top kvalita https://www.pilulka.cz/tetra-pleny-top-kvalita-bile-70x70-10ks (mají gramáž 155g/m2). Chtěla bych je používat na plínkování... předem děkuji :)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TRAMIN: Nevím co udělají v čističce, ale v pračce se ty celulózové rozcuckují (prané na šedesát). Viskózové přežijí několik cyklů vyvářky než se začnou trhat. Zkáze podléhají oboje. Ale myslím, že lépe se rozloží na skládce než v čističce.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    udajne se nerozpousti ani ty rolicky od toaletaku, ktere se rozpoustet maji. tak otazka co delaji separacky.
    MISERY
    MISERY --- ---
    JANISKA: Nene, dělali nějaký test v brněnských vodárnách a vyšlo z toho, že fakt žádné, nechali udělat chemický rozbor všech tu dostupných separaček.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    MISERY: Záleží na konkrétním místě, viz: "Pokud máte doma vlastní domovní čistírnu, nebo kanalizace ve vašem městě není gravitační, ale čerpaná, je potřeba vyhazování separaček pořešit jinak. Separačka je sice tenounká, ale zároveň poměrně pevná látka a mohla by se zamotat do čerpadla nebo dělat jinou neplechu." http://ekolist.cz/...dy/tutorial-pro-chlapy-jak-prebalit-spunta-do-latkove-pleny-v-nouzi-staci-triko
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    MISERY: hmm,tak asi pujdou do kose no...dekuji
    MISERY
    MISERY --- ---
    Někde psali, že ani jedny do wc nepatří, že se na to ptali ve vodárnách a dělá jim to tam bordel.
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    DALEEN: no,ty ktery jsem mela ted,tak tem ta pracka nic neudelala,ale zase ted uz mam jinou rolicku,tehle sem mela fakt jen zbytek... tak co pujde vyprat,budu hazet do kose,co ne,do wc.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    SHUKI: A když je vypereš, co to udělá? Protože mě viskózové vydržely v pohodě pět pracích cyků na vyvářku. Když mi omylem padla do pračky celulózová, tak to udělalo takový hrozný cucek co se zamotal mezi pleny. Obojí je rozložitelné. Chápu, že spláchnutí je tak nějak lepší.
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    DALEEN: aha,ja dostala nejakou smes rolicek,ze to segra nepouzivala,at se toho zbavim,ale teda nevim,co je co,ale radeji bych to hazela do wc... ja po curani davam vyprat,ale pokakany,vzhledem k mnozstvi a tomu,ze v principu chci prejit na fleece,bych prave vyhazovala...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam