• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    Budu se teď zbavovat komplet výbavy na latkovani, takže kdyby měl někdo zájem o čtverce, svrchnacky a vícevrstevne plenky včetně dvou skladovacích kýblu a separacek, dejte vědět a domluvíme se.

Ad ta postava, mě to zas takový rozdíl nepřišlo, syn podmerecny tintitko, dcera extrémně velká a oba jsem mela ve čtvercich na novosklad se stejnou značkou svrchnaku do vysokého věku. Syna do 2,5, s dcerou teď přejdeme na jednorazovky v 19 měsících, už na to v kombinaci s práci fakt nemám čas a prostor
    TABBY
    TABBY --- ---
    MULTICAT: Křidélka kolem stehýnek, jo? :) OK.
    Mám BM a Imse Vimse, ty tyhle křidélka mají, a Tots Bots EasyFit, co je nemají, a vyloženě by jim prospěly. ;)
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    BODY_SUIT: Taky se kloním k tomu, že záleží hlavně na postavě dítěte. A možná ještě způsobu, jak skládáš. Na malý dítě a "novosklad" jsem preferovala úzký a drobounký GroVia, na rovno by ale byly nepoužitelný a dávali jsme Bamboolik. Na pididítě se pak osvědčily na všechny typy skladů taky novorozenecký Baby Lucy, který nestály skoro nic. A obecně teda taky preferuju dvojitý křidélka, ale třeba ty GroVia seděly po zmenšení našemu miminu tak perfektně, že taky nikdy neprotekly.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    BODY_SUIT: Thirsties a PetitLulu. Ale rekla bych, ze to zalezi spis na postave mimina, nez na pline.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    TABBY: ja to pochopila, ze kridelka jsou takovy ten zdvojeny lem, ktery zabranuje, aby vytekla tekutejsi stolice. Je to tak, ELGEMA:?
    To jsem tedy myslela ja temi "kridelky" :)
    TABBY
    TABBY --- ---
    ELGEMA: Lámu si hlavu a těmi křidélky, co tím máš ma mysli?
    TABBY
    TABBY --- ---
    BODY_SUIT: Ještě teda dodám, ze čtverce skládám na užší obdélníky i u většího dítěte. Klasické přeložení na šestinu mi přijde do kalhotek moc široké - leze to po stranách ven.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    BODY_SUIT: ja mela Imse Vimse, Thirsties (tez s "kridelky").
    ELGEMA
    ELGEMA --- ---
    BODY_SUIT: Totsbots, BambinoMio (mají křidélka=výhoda)
    SIG
    SIG --- ---
    tak jsem je objednala. jsem zvedava jak na ne bude Melda reagovat :)
    SIG
    SIG --- ---
    ELGEMA: to nedam :D akorat jsem ted koukala ze jsem propasla celkem peknou akci asi 20 nebo 30% na vsechny pliny :(
    ELGEMA
    ELGEMA --- ---
    SIG: jsou moc dobré. Používala jsem i jejich střih a látky na šití vlastních.
    MISERY
    MISERY --- ---
    SIG: Máme jednu a je fajn, používám ji hlavně na noc, je měkoučká :)
    SIG
    SIG --- ---
    mate nektera zkusenost s plenkama unuo? libi se mi vzhledem i cenou. pre.ejslim ze je zkusim. uz me ty jednorazovky fakt serou a na klasicky ctverce co jsem mela.nachystany nemam moral
    TABBY
    TABBY --- ---
    Nehodily by se nektere z vas plavecky Bambino Mio? Objevila jsem je ted na pude v hodne hluboke vrstve textilu, takze dcerce jsou uz male - je to vel. 7 - 9 kg. Byly by zdarma (za postovne); je treba vymenit guma v pase a u jedne manzety. Jinak jsou pekne, bez der ci fleku, po jednom ditete.

JANISKA
    JANISKA --- ---
    VERCA_ZABA: Pár lidí z FB si Happy flute chválilo, víc lidí na ně teda nadává. U čínskejch látkovek bývá prý nižší trvanlivost PULu. Další věc je, že když si to objednáš z Aliexpressu sama, vyjde tě to na polovinu. Na mě působí nebezpečně pokyn "prát do 40 stupňů". Kvalitní PUL musí dát i 60, reálně se ve 40 stupních bakterií nezbavíš, takže by to znamenalo při každym praní přidávat nějakou desinfekci.
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    VERCA_ZABA: z aliexpressu,ci neco takoveho,tusim,ze bez atestu. mela jsem nejaky novoskovy aio z druhe ruky,ale nasemu obrikovi byly male,takze blizsi info nepodam.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    a s touto značkou máte některá zkušenost?
    Jednovelikostní látková kapsová plena, 199 Kč - bazar, prodej - eMimino.cz
    http://www.emimino.cz/bazar/jednovelikostni-latkova-kapsova-plena-1312403/
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    všem děkuji za vyčerpávající odpovědi. mám v tom jasno!:) něco nakoupím bazarový a ty nový ukážu babičkám, jak mají hezký potisky... :D
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    TABBY: rozdíl bývá v tom, že jednoraz jde často koupit na miste. Já teda látku beru i na půldenní výlety jen tehdy, když jedu s kočárkem, když nesu mimino v šátku, je objem jednorazovek bohužel opravdu vyrazne menší.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam