• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    COURT
    COURT --- ---
    Nabizim cca 12 plen Baby Lucy a asi 8 plen Alva , jednu popolinu a nejake dalsi. Je to smes, nejvic jsem pouzivala prvni dve zminovane sady. Cenu nabidnete. K vyzvednuti v Praze 6
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    Pomalu dělám pořádek toho, co už mám připraveného. Některé z vás tu prodávají celé sady, což už nepotřebuji. Ale kdybyste někdo měl na prodej jen vícevrstevné plenky/vkládací, ráda vás jich zbavím:)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    už jsem avizovala, že se budu zbavovat výbavy na látkování, tak kdybyste měla některá z nastávajících maminek zájem, dejte vědět (je toho fakt hodně a za cenu 1600 a v podstatě si s tím lze v pohodě vystačit)

[ OFFERINGNABÍZÍM: Prodám kompletní výbavu čtvercových plen s doplňky na přebalování / Praha, Anděl / 1600 CZK ]
    KAI
    KAI --- ---
    TRAMIN: ukaž, vyfotíš to pls?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    asi budu rusit latkovaci vybavu. bral by nekdo jako celek? je to ta velka sada bamboolik. vkladaci, aio, separacky, nocni
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    JANISKA: Jojo, to mám. Já spíš, jestli mi tam něco v těch plenách nechybí :)
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    LENIEUX: Otrlým kdyžtak stačí rozstříhat menší flísovou deku :)

Já bych připojila na seznam ještě žlučový mýdlo, koš na pleny a ideálně i nepromokavej pytel, pokud budete látkovat taky venku :)
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    LENZIE: OK, díky. Mrknu se po nich.
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    LENIEUX: Fleecové separačky? Dávám je čistě na noc místo těch jednorázových.
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    Zdravím, jen se chci ujistit. Mám bambino mio nepromokavé svrchni kalhotky, vložné pleny a separační vložky-role. Potřebuji ještě něco? :)
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    MULTICAT: Předpokládám, že jsi byla daleko od domova s nulovou možností to nějak umýt? .)
    TABBY
    TABBY --- ---
    MULTICAT: Hehe, očividně jak které ;) Ale pravda je, ze se staršími dětmi mi to tak fungovalo....
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    PROMETHEA: no, a rika se, ze se nevykadi "do hnizda" :)
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    MULTICAT: vzdycky jsem si myslela, ze v nositku se dite (kvuli ty poloze) nevykadi :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Dobre, takze moje historka. synovi se dvakrat povedlo vykadit v nositku tak, ze to vyteklo. To jsem si myslela, jak super neprotekave ma svrchnaky. Ja to mela na halence, nositku. Krasa.
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    SIG: Tak teď se tu natřásám já :D
    SIG
    SIG --- ---
    SANCHA: nevidim duvod, drzime se tematu ;)
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    SIG: Ono to bylo takový teplý.. sorry asi se promažu :D
    SIG
    SIG --- ---
    SANCHA: :D :D :D az se mi dite na hrudi natrasa
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    SIG: Tak to mně se udělalo šoufl když se malá neplánovaně vykadila do travičky moc blízko chodníku a já to chtěla chytit do listu a zahodit do křoví..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam