• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    SIG: Ono to bylo takový teplý.. sorry asi se promažu :D
    SIG
    SIG --- ---
    SANCHA: :D :D :D az se mi dite na hrudi natrasa
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    SIG: Tak to mně se udělalo šoufl když se malá neplánovaně vykadila do travičky moc blízko chodníku a já to chtěla chytit do listu a zahodit do křoví..
    SIG
    SIG --- ---
    PROMETHEA: :D slusny. ja s hovnousem malem hodila akorat savli, jak jsem ho vyklepavala tak se dost rozvonel :D
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    SIG: ja prvniho nekojiciho hovnouse vyhodila i s latkovkou :D proste me to prekvapilo :)
    SIG
    SIG --- ---
    vcera cely den a dneska prvni hovnous v latce!! :) jsem nadsena. mam vycitky ze jsem ji cely rok tejrala v igelitu, tohle je prefektni!!
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    ELGEMA: O tom jsem četla v nějaké online recenzi, že ta "síťka" načichne, ale říkala jsem si, že to nevadí, že stejně peru (i svrchňáky) relativně často. A světe div se, nikdy jsem s tím načichnutím problém neměla, i když jsem je třeba vyprat zapomněla. Tak nevím, třeba jen dcera nepatří mezi nejsmradlavější děti na světě (je fakt, že i koš se špinavými plenami necháváme normálně otevřený a nikdy to nepáchlo - a když u nás byli látkující kamarádi, divili se, jak je to možný, že oni musej koš zavírat a dávat do něj vonný esence, aby nepomřeli).
    ELGEMA
    ELGEMA --- ---
    JANISKA: Grovia jsou celkove perfektni. Davam ctverce i do nich. Jen diky te mrizce uvnitr nacichnou pomerne rychle. Ake jsou to skoro jedine onesize, ktere jsou stihle a sedi od narozeni.
    ELGEMA
    ELGEMA --- ---
    TABBY: Kalhotky maji dvojitou gumicku okolo nozicek, podobne jako jednorazovky. Pri velke nehode tak vetsina zustane v plence. Dobre zvlast u ctvercu nebo SIO systemu, kde samotna sava vrstva neni moc ohranicena. Zbytecne naopak u kalhotkovych plenek.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    Budu se teď zbavovat komplet výbavy na latkovani, takže kdyby měl někdo zájem o čtverce, svrchnacky a vícevrstevne plenky včetně dvou skladovacích kýblu a separacek, dejte vědět a domluvíme se.

Ad ta postava, mě to zas takový rozdíl nepřišlo, syn podmerecny tintitko, dcera extrémně velká a oba jsem mela ve čtvercich na novosklad se stejnou značkou svrchnaku do vysokého věku. Syna do 2,5, s dcerou teď přejdeme na jednorazovky v 19 měsících, už na to v kombinaci s práci fakt nemám čas a prostor
    TABBY
    TABBY --- ---
    MULTICAT: Křidélka kolem stehýnek, jo? :) OK.
    Mám BM a Imse Vimse, ty tyhle křidélka mají, a Tots Bots EasyFit, co je nemají, a vyloženě by jim prospěly. ;)
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    BODY_SUIT: Taky se kloním k tomu, že záleží hlavně na postavě dítěte. A možná ještě způsobu, jak skládáš. Na malý dítě a "novosklad" jsem preferovala úzký a drobounký GroVia, na rovno by ale byly nepoužitelný a dávali jsme Bamboolik. Na pididítě se pak osvědčily na všechny typy skladů taky novorozenecký Baby Lucy, který nestály skoro nic. A obecně teda taky preferuju dvojitý křidélka, ale třeba ty GroVia seděly po zmenšení našemu miminu tak perfektně, že taky nikdy neprotekly.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    BODY_SUIT: Thirsties a PetitLulu. Ale rekla bych, ze to zalezi spis na postave mimina, nez na pline.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    TABBY: ja to pochopila, ze kridelka jsou takovy ten zdvojeny lem, ktery zabranuje, aby vytekla tekutejsi stolice. Je to tak, ELGEMA:?
    To jsem tedy myslela ja temi "kridelky" :)
    TABBY
    TABBY --- ---
    ELGEMA: Lámu si hlavu a těmi křidélky, co tím máš ma mysli?
    TABBY
    TABBY --- ---
    BODY_SUIT: Ještě teda dodám, ze čtverce skládám na užší obdélníky i u většího dítěte. Klasické přeložení na šestinu mi přijde do kalhotek moc široké - leze to po stranách ven.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    BODY_SUIT: ja mela Imse Vimse, Thirsties (tez s "kridelky").
    ELGEMA
    ELGEMA --- ---
    BODY_SUIT: Totsbots, BambinoMio (mají křidélka=výhoda)
    SIG
    SIG --- ---
    tak jsem je objednala. jsem zvedava jak na ne bude Melda reagovat :)
    SIG
    SIG --- ---
    ELGEMA: to nedam :D akorat jsem ted koukala ze jsem propasla celkem peknou akci asi 20 nebo 30% na vsechny pliny :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam