• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    TABBY
    TABBY --- ---
    JANCAA: Kýbl. Otevřenej. Večer dám vymachat (program na 20 minut) a přidám k prádlu, co se zrovna bude prat. Peru prakticky každou noc.
    SIG
    SIG --- ---
    JANCAA: vyplachnu a dam uschnout
    JANCAA
    JANCAA --- ---
    Zdravím, mám dotaz. Jak skladujete počůraný plíny, než se vám nahromadí celá várka na praní? Máte nějaký osvědčený tipy, jak udělat, aby to co nejmíň smrdělo? Díky předem za rady, už mě ten smrad nebaví.. :-)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    tak zatim posilam pryc jen ty nocni. Jsou nepouzite, jen tady rok a pul lezely ve skrini.
    fotka v albu http://nailah.rajce.idnes.cz/PRODEJ_ruzne/
    COURT
    COURT --- ---
    Nabizim cca 12 plen Baby Lucy a asi 8 plen Alva , jednu popolinu a nejake dalsi. Je to smes, nejvic jsem pouzivala prvni dve zminovane sady. Cenu nabidnete. K vyzvednuti v Praze 6
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    Pomalu dělám pořádek toho, co už mám připraveného. Některé z vás tu prodávají celé sady, což už nepotřebuji. Ale kdybyste někdo měl na prodej jen vícevrstevné plenky/vkládací, ráda vás jich zbavím:)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    už jsem avizovala, že se budu zbavovat výbavy na látkování, tak kdybyste měla některá z nastávajících maminek zájem, dejte vědět (je toho fakt hodně a za cenu 1600 a v podstatě si s tím lze v pohodě vystačit)

[ OFFERINGNABÍZÍM: Prodám kompletní výbavu čtvercových plen s doplňky na přebalování / Praha, Anděl / 1600 CZK ]
    KAI
    KAI --- ---
    TRAMIN: ukaž, vyfotíš to pls?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    asi budu rusit latkovaci vybavu. bral by nekdo jako celek? je to ta velka sada bamboolik. vkladaci, aio, separacky, nocni
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    JANISKA: Jojo, to mám. Já spíš, jestli mi tam něco v těch plenách nechybí :)
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    LENIEUX: Otrlým kdyžtak stačí rozstříhat menší flísovou deku :)

Já bych připojila na seznam ještě žlučový mýdlo, koš na pleny a ideálně i nepromokavej pytel, pokud budete látkovat taky venku :)
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    LENZIE: OK, díky. Mrknu se po nich.
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    LENIEUX: Fleecové separačky? Dávám je čistě na noc místo těch jednorázových.
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    Zdravím, jen se chci ujistit. Mám bambino mio nepromokavé svrchni kalhotky, vložné pleny a separační vložky-role. Potřebuji ještě něco? :)
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    MULTICAT: Předpokládám, že jsi byla daleko od domova s nulovou možností to nějak umýt? .)
    TABBY
    TABBY --- ---
    MULTICAT: Hehe, očividně jak které ;) Ale pravda je, ze se staršími dětmi mi to tak fungovalo....
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    PROMETHEA: no, a rika se, ze se nevykadi "do hnizda" :)
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    MULTICAT: vzdycky jsem si myslela, ze v nositku se dite (kvuli ty poloze) nevykadi :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Dobre, takze moje historka. synovi se dvakrat povedlo vykadit v nositku tak, ze to vyteklo. To jsem si myslela, jak super neprotekave ma svrchnaky. Ja to mela na halence, nositku. Krasa.
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    SIG: Tak teď se tu natřásám já :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam