• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    MAAJAA:
    KLAIR:
    KAI: Děkuji za příspěvky. Hádejte co?
    Kouzlo nyxu. Během dneška mrně spořádaně leželo a nechalo se zabavit jakoukoliv maličkostí, kterou po mně předchozí dny vztekle metalo...
    KAI
    KAI --- ---
    ANNNA: písničky, říkanky
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ANNNA: nevím. nechá se milostivě svléct, když má bobek. jinak ne. nedávno se tak kroutil, že si sedl podelanym zadkem na prostěradlo..
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    ANNNA: mě skoro ve 100% užití funguje "prdění" na pupík, je u toho vyzkoumat v jakém intervalu je potřeba ho zopakpvat, přebalování sice trvá déle když člověk "prdí" co chvíli, ale mě to zatím vždy když se přebalení zdálo nerealizovatelné pomohlo... a taky pomáhá půjčovat na hraní něco co jindy do ruky nedostane a nechávat to jen na přebalování, ale to je potřeba obměňovat (u nás byl hit modelína v průhledném zavreném kelímku)...
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Mám otázku na klubový brainstorm - jak zabavujete dítě u přebalování?

Syn (skoro rok) začal brutálně blbnout. Když se ho snažím udržet na zádech, řve jak protrženej a prakticky se staví na hlavu. Když ho chci postavit, zdrhá.

Dřív fungovalo dát mu nějakou hračku, nebo třeba zubní pastu. Teď prostě vůbec. Považuje asi přebalování za totální ztrátu času. Občas se nechá zabavit tím, že mě tahá za vlasy, z čehož moc odvázaná taky nejsem.

Dostat na něj cokoliv krom AIO je dost náročné, krom toho to pak často proteče, protože je to prostě nasazený blbě. Dost AIO na plné látkování fakt nemám...
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    GUDRUN: Třít je o sebe, případně přidat do máchání ocet. Pastelkám by vadit neměl.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    nemáte nějaký tip, jak změkčit froté plenky Pastelka od Haipa Daipa? Sušičku nemám.
    NUDLINEK
    NUDLINEK --- ---
    Kdybyste sháněly svrchní kalhotky na malá mimča PUL a fleece, tak v tržišti jsem právě hodila čtyři moc krásný kousky. Haipa - daipa a Rumparooz.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ANNNA: koukala jsem na to a došlo mi to :-) díky!
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    GUDRUN: Upřímně ve velikosti S bych to moc neřešila. Než se rozmyslíš, koupíš a nalanolinuješ, vyroste z toho ;)
    HC_
    HC_ --- ---
    ANTIHERO: jéé díky moc!
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ANNNA: jasný, díky! jsem total začátečník. miminu je měsíc, zatím nijak moc neexperimentuju, doma mi schnou nalanolinovany klasicky vlnacky od disany, a právě přemýšlím, zda se placnout pres kapsu a koupit longies nebo ne.. na jednom eshopu maji vel S od manymonths za dobrou cenu a počítám, ze když je neznicim, tak je pak i prodám... kalhotkovy pleny zatím nepouzivame, jen novosklad, je to ještě prcek.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    GUDRUN: Jako otázka je, co od toho čekáš... na denní nošení to bude IMHO v pohodě - ty jedny naše samodomo kalhotky jsou přes den v pohodě, i když je jimi místy vidět skrz ;) Na noc (v noci nepřebaluju) je potřeba jiný kalibr.

Další věc je, že tenhle střih ti moc nepřidrží plínu, tj. musíš mít pod to dobře padnoucí kalhotkovou. Klasický longies mají propracovanější střih...
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ANNNA: takže tohle třeba asi nepůjde naipregnovat kvůli hustotě pleteniny, co?
    Velmi teplé merino kamašky / Zboží prodejce mi-pi | Fler.cz
    https://www.fler.cz/zbozi/velmi-teple-merino-kamasky-9066793
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    HC_: gratuluji k postupu do finále :)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    GUDRUN: Jednou se o to snažila moje mamka, a nějak to moc nedopadlo...

Chce to plést ideálně na co nejtenčích jehlicích a úplně nejideálněji dvojitou přízí... U nás nakonec vznikly takové kalhotky spíš na denní nošení. Na noční jsem zůstala u plínek Disana.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    mate někdo prosim zkusenost s pletením vlnacku / longies? tipy vítám, zatím to je ve fázi úvahy. díky.
    HC_
    HC_ --- ---
    /POZOR SPAM (když tak mě smažte)

Milí přátelé, kamarádi, zákaznice, zákazníci, zákazníčci ráda bych Vás poprosila o podporu v hlasování v soutěži Maminka roku 2018 - kategorie podnikatelka.
    Pomozte nám získat propagaci v časopise Maminka pro látkové pleny, za které již nějakou dobu lobujeme!
    Hlasovat se dá každou hodinu, pomoci můžete i sdílením, soutěž trvá do 3.9.2018. Předem moc děkujeme za Vaši podporu a Vaše hlasy.

Lucie Hladíková (=hc_) - výrobce Petit Lulu :)

Hlasovat můžete zde:
    https://maminkaroku.maminka.cz/soutez/maminkaroku/2018/profil/64/lucie/
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    TAPINA: moje starší měla růžovou moc i jako plně kojena a pediatr to označil za novorozeneckou menstruaci. Že prý to je důsledek mejch hormonů v MM
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ANNNA: Ta borůvka taky, zvlášť když je kojenec ještě takový průtokáč, co dovnitř, to ven. Už jsem v klidu :o)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    TAPINA: To by mohlo být... aspoň červená řepa umí udělat pěkné barvičky i v moči...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam