• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMENIMalta
    AMENI
    AMENI --- ---
    To je fakt ty nektere plaze jsou docela psycho.. moc nesdilim nadseni pro plaz v centru mesta.. ale jsou tady i plazicky,ktere stoji za to vyuzit.. :-) A nemela bys nejake doporuceni, co se tyka nejake v poho pospudky za levny peniz?? Ja bydlim v Zejtunu,coz je vesnicka tak nejak na druhe strane ostrova od St. Julians..je tady docela klidek. Az na ty troubici silence za volantem.. ale tak tomu se clovek nevyhne nikde tady..
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Mě nejvíc zajímá ten jejich jazyk. Umíte něco? :)
    KLX
    KLX --- ---
    THERESA: no jo, to je nevýhoda malých ostrovů...za chvíli vidíš všechno co za to stojí...mě právě na maltu láká ta architektura...hlavní město atd...věřim, že to neni taková ta cesta za mořem a lenošení, spíše se procházet těmi uličkami a vysedávat po kavárnách a barev a nasávat tamní atmosféru..viděl jsem pár cestopisů a asi by se mi tam líbilo...chjo
    THERESA
    THERESA --- ---
    jinak se mi na malte libilo, az na to vedro, vlhko, malo penez za praci, spatnou anglictinu vsech zdejsich obyvatel :) jediny co mi pomohlo bylo pracovat v hospode ktery sefovali anglani .) taky divny plaze, a je to tam maly
    za ctyri mesice sem vedela a videla skoro vsechno a i dyz tam mam spoustu znamejch radsi se zas kouknu jinam ..
    THERESA
    THERESA --- ---
    paceville neni mestecko je to cast St.Julians, je to vlastne dlouha ulice plna klubu baru a restauraci po leve strane to patri jinymu mafianovi nez strana prava takze se to tam obcas popere :D
    THERESA
    THERESA --- ---
    nejftipnějí věc v tech oldschol busech je ze musis zatahnout za provazek tim zacinkas na zvonek a ridic pochopi ze chces vystupovat mno lovely :D
    KLX
    KLX --- ---
    AMENI: jeee, krása...už se tam chystam asi 4 roky a pořád nic...safraporte!
    AMENI
    AMENI --- ---
    St. Julians..pohled z Bay Street (nákupní středisko)

AMENI
    AMENI --- ---
    St. Julians..

AMENI
    AMENI --- ---
    Kdo navštívil Vallettu zajisté se zúčastnil této každodení tradice v pravé poledne..

AMENI
    AMENI --- ---
    Tady je ukázka nádraží hlavního města Malty, Valletty, s jejich více než tradičními busy..

AMENI
    AMENI --- ---
    v paceville? Ale to je super ne? Docela rusne mestecko :-D Copak jsi tam delala?
    THERESA
    THERESA --- ---
    protoze sem pracovala v paceville :D
    ZOE04
    ZOE04 --- ---
    proc?
    THERESA
    THERESA --- ---
    ja tam byla ctyri mesice a radsi se mne na nic neptejte :D
    ZOE04
    ZOE04 --- ---
    supr, ty fotky sem urcite hod, ja bych se rada na maltu vydala, a nejen proto, ze se potapi :)
    AMENI
    AMENI --- ---
    Mé poznatky pramení z odborné stáže, kterou tady vykonávám.. proto kdyby někoho zajímala Malta, rád se podělím o své poznatky. Zatím bych sem chtěl šoupnout pár foteček, aby byla trochu představa ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam