• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMENIMalta
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    TH:dík, tak to možná přehodnotim....
    THERESA
    THERESA --- ---
    jde o to ze na malte si moc nepokecas s rodilym mluvcim, maltani sou na tom s anglinou asi jako cesi takze mluvej ale nehezky :)
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    KETHAMINA: aha dík, to jsem nečekala, myslela jsem si, že když tam jezdí takhle celkem dost lidí, tak to za to stojí.
    Cenově mi to přišlo u Student A. přibližně na stejno s Anglií a Kyprem, ale pak je tam samozřejmě rozdíl v ceně cesty
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    JUASINHA: ahij, Malta je neuvěřitelně předražená, co se kurzů týče. od místních vím, že kurzy stojí často za prd.

pokud bych mohla něco doporučit - tak anglie, belgie, austrálie :)
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    Ahoj, chtěla bych jet v létě na nějaký intenzivní kurz angličtiny a napdla mě taky Malta, nemáte s tím někdo zkušenost?díky
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    TAZZI: on se nikdo ozvat nemusí a my půjdem pěšky :)
    TAZZI
    TAZZI --- ---
    KETHAMINA: ahoj Markétko,tak kokám,že se ještě nikdo neozval z radou,snad to bude finančně dostupné i pro mě.pa TAZOUŠEK
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    hola, hola - nějaký tip na levné letenky - mám šanci se dostat pod 6000,- i se zpáteční, když chci letět až vvřijnu - kdy je nejvhodnější nákup?
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    MIKE_21: ty rusáci sou fakt všude!
    THERESA
    THERESA --- ---
    tsss, koupat se v prosinci v mori... :)
    MIKE_21
    MIKE_21 --- ---
    Tak aby to nebylo jenom o tom chlastu, tak tady taky s klukama ruskejma hodne hulime libijskej hasis, je docela dobrej:-) je tady porad krasne, dnes sem si chvilku cetl na plazi, nekdo se i koupal, ale to uz se mi zda studeny more
    THERESA
    THERESA --- ---
    MINIELI: to je hezky, skoda ze sem pracovala v paceville tam boha nenajdes :)
    MINIELI
    MINIELI --- ---
    a nemyslím si že by se na Maltě moc chlastalo..chlastaj pubertáci v Paciville ale to je stejné jako u nás..jinak je to hodně křesťanská země..a mají tam své staré zvyky a rituály..jako třeba v 6 letech pokřtívání dětí..nevím přesně jak se to jmenuje..je to další krok po pokřtění..děti jsou slavnostně oblečené a v doporvodu rodičů jsou půl dne v kostele a je to taková sláva..že když v našem centru vypukly chickenpox(neštovice) rodiče ani děti nepouštěli do školy několik týdnů..aby to nechytli aby se té slávy zúčastnili..
    MINIELI
    MINIELI --- ---
    ahoj, já byla na Maltě od února do června tohoto roku v rámci evropské dobrovolné služby, dělala sem jako dobrovolník v sociální organizaci ve městě Cospicua a bydlela sem ve Fgura což je od sebe kousek pěšky..z Malty mám krásný zážitky,hl.moje organizace a lidi v ní byli super..ale je pravda že na poznání země opravdu stačí málo a myslím, že se sehnáním práce je opravdu v tak malé zemi problém. Ale mě se tam líbilo moc a snad někdy zas navštívím své přátelé a tísíce let staré chrámy.
    MIKE_21
    MIKE_21 --- ---
    THERESA: to mas sakra pravdu, zrovna vcera sem jen tak sam sedel na pobrezi a koukal do more. Kdyz najednou slysim cestinu, tak sem aspon pozdravil, jenze to by to nesmeli bejt moravaci bydlejici a pracujici v anglii. Ve tri rano po 4 lahvich hawany se mi docela prijemne usinalo
    THERESA
    THERESA --- ---
    tam se chlasta i kdyz tam nikdo neni, zrovna dneska jsem smolila nejake informace k jednomu clanku o malte a tohle je zatim nejzasadnejsi informace: Vsude se tam chlasta! :DD
    MIKE_21
    MIKE_21 --- ---
    zdravim vas, prave sem na malte, hodlam tady zustat deset tydnu. Prijel sem studovat anglictinu a zatim se mi to hodne libi. ANi snad nechci vedet jestli tu nekdo je, moc bysme chlastali
    SVEDOMI22
    SVEDOMI22 --- ---
    Jedu tam v září na Erasmus, tak se tam setkáme:) Ještě nemám ubytko, takže jsem v dost přípravný fázy. Koukala jsem po letence a taky žádná láce. Práce by se taky hodila...tak 4.10. u Tritónovy kašny před městskou bránou ve Valletě v 21.00. Kdybys měl nějaké info, dej mi prosím vědět.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    našel bych tu někoho kdo byl, je, popřípadě plánuje jet na maltu?
    potřebuju změnu a rád bych tam žil, pracoval, neučil řeč, angličtina u mě není žádnej slávek
    AMENI
    AMENI --- ---
    :-D jj.. taky hledám.. potřebuju na měsíc odjet, ale mám v plánu se docela brzy zase vrátit.. jinak nevím jak po celém ostrově, ale ve Vallettě prej.. 200 uchazečů na jedno pracovní místo.. no asi to taky nebude legrace tady něco takového najít..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam