• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMENIMalta
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    ZURICI_BYK: klaplo ideálně, dík!;) Řeším papíry a příští týden podepisuju contract ve Vallette v Excelsioru.

    co se týče busů...dá se to! Záleží hodně na tom v kterou denní dobu člověk jede a taky na lokalitě... nejde se spoléhat na jízdní řády, když jsou plní, vůbec nezastavují, komfort víceméně žádnej a jsou oblasti, odkud se člověk pak v sezoně fakt blbě dostane, třeba Mellieha. Nejvíc mi vadí to, jak tam strašně funí klimoška, v létě to bude o angínu:/
    Autem bych si to tu nedala, levá strana ještě dobrý, ale oni tu fakt jezdí jako prasata... zastavují klidně na kruháči a jdou si na nákup... autem na party a pak šup po flašce vodky za volant :D Což odpovídá i na otázku se skůtrem...fakt je to nebezpečný!!! ;)
    ZURICI_BYK
    ZURICI_BYK --- ---
    TRANQUILITY: klaplo? kdyz tak PM v jakem oboru hledas
    ZURICI_BYK
    ZURICI_BYK --- ---
    VASUCEK: Jak psala Skyray. Nicmene auto...mno ridil nekdo z Vas nekdy vlevo a v italskem provozu? (tzn. cervena je taky barva, stopka se cte za jidy, drzejsi ma prednost apod)

    Busem do Sliemy: pokud priletite primym letem z Prahy tak priletite vecer a nevim zda X2 jeste jezdi, mrkni sem: http://www.publictransport.com.mt/home?l=1 Jinak v te skupine na FB se staci zeptat na odvoz. Pripadne Vas muzu do Sliemy hodit sam, bydlim tu taky, a na letiste jezdim pro CR turisty kazdou sobotu.
    VASUCEK
    VASUCEK --- ---
    + ještě jeden dotaz. Dohledal jsem, že se dá z letiště dostat do Sliemy v pohodě busem, ale prý to trvá hodinu až dvě, což se mi moc nezdá (na mapě to je kousek). Doletíme kolem 13:00.

    Budeme mít klasické větší kufry. Je v tom busu dost místa na zavazadla? Nebo je fakt rozumnější vzít ten taxík?

    Díky.
    VASUCEK
    VASUCEK --- ---
    Poradíte prosím jak nejlépe cestovat týden na Maltě ve 4 lidech? Budeme bydlet ve Sliemě a měli jsme v plánu jezdit všude autobusy za těch 6E/týden, což je super deal.

    Četl jsem ale, že to jezdí kdovíjak, nepravidelně, zpoždění, traffic atd. a že je lepší půjčit auto. Což se nám moc zase nechce řešit kvůli ceny, parkování a provozu obecně. Varianta je ještě 2x skůtr pro dvě osoby, třeba na pár dnů. Co si o tom prosím myslíte?

    Nebo to s těmi busy není tak hrozné jak se píše? Letíme za týden.

    Díky moc za cokoliv.
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    praci:-D ale snad uz zitra to klapne! Dik
    ZURICI_BYK
    ZURICI_BYK --- ---
    TRANQUILITY: jsme tu dva rucite :)
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    Nejakej nyxak,kterej je aktualne na Malte?
    STORM2
    STORM2 --- ---
    zdravim, je tu nekdo kdo se v pristich dvou mesicich chysta do/z CR bud autem nebo ma trochu mista v zavazadle na prevoz par veci? konkretne bych sem potreboval dostat svou nafukovaci karimatku a poslat domu zimni bundu. odmena samozrejmosti.
    STORM2
    STORM2 --- ---
    SKYRAY: to letim wiserem a rainerem bez kufru.
    STORM2
    STORM2 --- ---
    4.2. letim Malta-Viden-Praha bez zavazadla. Pokud chce nekdo neco poslat, muzu mu to vzit (do 20kg a nejdriv chci videt co v tom je, co vezu).
    ZURICI_BYK
    ZURICI_BYK --- ---
    STORM2: Zdar, zajdi na FB a dohledej si skupinu Cesi a Slovaci na Malte. Porad tam nekdo nabizi nejake pokoje at. Jinak Za 400 Muzes mit i byt (nic moc, ale da se).

    STORM2
    STORM2 --- ---
    Ahoj, letím zacatkem ledna na Maltu a sháním pokoj pro jednoho na 4 mesice. budu pracovat ve Sliema. shanim neco do 400eur, klidne houseshare, odkud bych to mel tak 20min chuze nebo mohl autobusem do prace. predem dik za pripadny info nebo radu na jakejch strankach bych mel hledat.
    jsem nekurak, 33 let, budu pracovat v IT, kontrakt do konce kvetna, obcas (vikendy) prace z domova.
    KRYSTY
    KRYSTY --- ---
    Ahoj, letím tenhle měsíc na Maltu a sháním pokoj pro dva od 23.7.-20.8, ideálně Sliema nebo St. Julians do 400eur. Kdyby někdo o něčem věděl, napište mi prosím do zpráv. Díky.
    ZURICI_BYK
    ZURICI_BYK --- ---
    SKYRAY: na jak dlouho tu budes?
    ZURICI_BYK
    ZURICI_BYK --- ---
    TESKERA: Blue Grotto na Malte klidne vynech, doporucju spis Azure window na Gozu, je u nej i inland see kde se da koupat, potapet a za 4E/os pronajmout lodicku co te vyveze pres prurvu v utesech na otevrene more a k azure window. stoji to za to :)

    Jinak Jeste chybi Mosta, Tarxien a jeho Hypogeum - nutna rezervace listku tak mesic az dva predem. Dingli Cliffs a nedaleke Cart ruts, Hagar Qim a Mnajdra Temples...a mohl bych dale pokracovat :)
    HOUMAN
    HOUMAN --- ---
    cement
    TESKERA
    TESKERA --- ---
    zdravim, mate nejake tipy, rady, doporuceni na kavarnicky, bistra, restaurace, mista... proste cokoliv "must see" ve Vallette nebo vlastne kdekoliv na Malte? pristi tyden se chystam na 14 dni a uz se nemuzu dockat :) diky moc!
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Mozna si odpovim sam pomoci odkazu na public transport nize - chapu http://www.publictransport.com.mt/x1-x2-x3-x4-x5-x7 spravne tak, ze posledni X4 jede ve vsedni den z letiste v 23:48?
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Muzete prosim doporucit jak se dopravit kolem 23:00 z letiste do Valetty a nebo do Buggiby (hotel jeste vybirame)? Predpokladam, ze v tuhle hodinu pojede uz jen taxi... jaka muze byt cca normalni cena?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam