• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSSvět po Pádu a jiné PA skopičiny
    TARI
    TARI --- ---
    no, takže předpokládám správně, že afterparty nebude?:-))
    LEVI
    LEVI --- ---
    PETRIUS: Muzes se od utery do soboty po 16:00 zastavit v military klubu Lazaret v Manesove 65, prohlidnout si to tam, zminit se, ze Te posilam a pripadne se domluvit. Velke to prilis neni (tipuju tak na 50 velmi spolecenskych lidi), tolerantni je to velmi, respektive, vsechno se da domluvit (hudba, koureni, obcerstveni, nenalevani alkoholu:) etc.etc.), postapo je to tak napul ;-)
    LYREL
    LYREL --- ---
    TOMI: no já doufám, že tam budete
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Debatu klidně beru, ale ne o hazlpapíru :-)
    HARALD
    HARALD --- ---
    Narážíš na to, že tam není žádná debata, nebo jsi to utnul?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Ježíšku to je zas debata! :-)
    radši to utnu ;-)

http://www.cravens.cz/svetpopadu/?p=80
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    ALDARION: Heh, tak to je zas fakt :) Nicmene kdyz mas litr vody, tak davat to za utrzek toaletaku je proste prasteny.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    ANT_39: Protože utírat si zadnici vodou s radioaktivním prachem či chemicky zamořenou nemusí být z dlouhodobého hlediska dobré rozhodnutí. ;)
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    FIONOR: Proc by sis utiral prdel cistou vodou?
    HARALD: Zajimave.
    HARALD
    HARALD --- ---
    ANT_39: to je v arabii a asii běžný způsob hygieny. proto se tam nejí levou rukou. toaleťák tam je (no, za druhé světové byl) nadbytečný luxus pro všechny.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    ANT_39: žertuješ? Voda nezmrvená špínou je cenější něž život zm**a, kterej si potřebuje ubalit žváro... To bych radši měl vlka až na záda...
    TOMI
    TOMI --- ---
    ANT_39: tvrdáci se neutíraj, s papírem se jenom kšeftuje... ;D
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    Co se toaletaku tyce, tak Clevell v Krali Krysovi popisuje, ze papir byl natolik vzacny, ze vezni si proste utirali prdele rukou a vodou, a kdyz se papir vyskytl, byl promptne smotan na cigara.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    což nechápu, protože poslení roli jsem viděl tak předrokem, když jí nějakej cápek vytáhl z podzemí. Prodával jeden útržek za jedno Lko vody. Teda než mu někdo vpálil kulku mezi voči a roli si vzal celou...
    TOMI
    TOMI --- ---
    TODHUNTER: a neberou tam ani podložky, ani zetka a ani toaletní papír... :(
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    já to řeknu takhle, je tam málo místa a hodně hluku, tam si nepovíme nic ;-)
    TODHUNTER
    TODHUNTER --- ---
    Jaké je složení obyvatelstva v té Parukářce? tipuju 70% nelarpovejch, že? Neznam to tam, tak bych byl spíš pro sloučení, nemuselo by se nic orgovat. Ale jestli řikáte, že je lepší udělat vlastní, tak jdu bezhlavě za váma :)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    "jestli" je jasná, teď spíše kdy a kde :-)
    Lidičky navrhujte prosím místa, kde by podle vás mohla after být. Měla by být dost velká a hlavně tolerantní :-))
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    PETRIUS: ale já s tebou souhlasila :o)
    mylsela jsem, co anketu na téma jestli a kdy
    TARI
    TARI --- ---
    jsem za
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam