• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSSvět po Pádu a jiné PA skopičiny
    QUERER
    QUERER --- ---
    to nevím... my jsme tam ze známosti většinou zadarmo... ale je to spíš známost mého šéfa a jeho akce... takže netuším...
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    hmmm a kolik tak můžou chtít za rezervaci celého kainu?
    QUERER
    QUERER --- ---
    SEBEL: Kain... třeba například...
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    No já bych pro after byl, mám spousty otázek. Jinak prostor oblíbený pro nekuřáckou část je Therapy ve školské, ale někteří jedinci proti němu mají výhrady.

Když už jsme u těch prostorů na akce, nevíte o prostoru, kam nacpat postupně 3 kapely (dobrá akustika, ozvučení) a k tomu 50-100 lidí (pokud tam budou točit dobré pivo je to výhodou:-)))?
    QUERER
    QUERER --- ---
    LISBETH: Petrius psal, že v Bunkru je afterparty blbost... protože tam bude spousta cizích lidí a nebude tam slyšet vlastního slova... což je pro afterparty docela nevýhoda... ale party to bude určitě skvělá :)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    QUERER: aha vidíš, tak to by to tam mohl někdo omrknout...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    LISBETH: vě čtzvrtek je zase Bunkr parukářka jako onehdá před rokem. Lyrel tam myslím i házela plakát, ne?
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    LISBETH: ve čtvrtek bude PA party, ale jiná
    LISBETH
    LISBETH --- ---
    V Chrudošovi jsem četla, že prý bude afterparty ve čtvrtek..je to kachna nebo pravda?
    QUERER
    QUERER --- ---
    PETRIUS: to není pravda... LEVI
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Tak hlavně zatím nikdo nedal žádný návrh prostoru. Po hře už se nikdo nestará, klasika ;-)
    MICHALO
    MICHALO --- ---
    spíše jeko vtip
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    MICHALO: Afterparty se vesměs pořádá proto, aby si lidé mohli popovídat o tom "jak to bylo doopravdy", setkat se s těmi kteří byli z herních důvodů mimo možnosti setkání a popovídali si o hře v uvolněné náladě. Tj. dělat další larp moc tyto podmínky nenaplňuje.
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    TARI: myslím, že to Evdrik nemyslel konkrétně na Tebe, ale jako návrh všeobecně do pléna...
    TARI
    TARI --- ---
    MICHALO: tak si ho přesvědčuj jak chceš..nevím, proč bych někoho měla přesvědčovat zrovna já, mně osobně to zas tak zásadně netrápí
    MICHALO
    MICHALO --- ---
    TARI: Co takhle přesvědčit Petria ať udělá afterparty formou SpP 4 - Tady znovu metroplex ;-)
    TARI
    TARI --- ---
    no, takže předpokládám správně, že afterparty nebude?:-))
    LEVI
    LEVI --- ---
    PETRIUS: Muzes se od utery do soboty po 16:00 zastavit v military klubu Lazaret v Manesove 65, prohlidnout si to tam, zminit se, ze Te posilam a pripadne se domluvit. Velke to prilis neni (tipuju tak na 50 velmi spolecenskych lidi), tolerantni je to velmi, respektive, vsechno se da domluvit (hudba, koureni, obcerstveni, nenalevani alkoholu:) etc.etc.), postapo je to tak napul ;-)
    LYREL
    LYREL --- ---
    TOMI: no já doufám, že tam budete
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Debatu klidně beru, ale ne o hazlpapíru :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam