• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSSvět po Pádu a jiné PA skopičiny

Svět po Pádu je fiktivní svět. Je to platforma pro PA larpy a akce larpům dost podobné. Ty jsou otevřené všem (po rozumné domluvě) a jejich cílem kromě prožitku je také seznamovat nové lidi s PA žánrem a motivovat je k nadšení pro něj (například skrze zdokonalování PA kostýmů). SpP je svět otevřený kreativním nápadům, kdokoliv se může podílet na jeho tvorbě.

Tento klub pak slouží k debatám o Světu po Pádu, případně aktuální distribuci informací o chystaných akcích. Zároveň zde můžete řešit PA tématiku jako takovou, všiml jsme si že zde na Nyxu oproti Hofy moc zastoupená není. Informace o Světě po Pádu je vhodné čerpat přímo z jeho webu. Jiné věci se busu snažit shromaž ďovat zde na nástěnce...

WEB: http://svetpopadu.blogspot.com/
    Facebook: http://www.facebook.com/svetpopadu

Aktuálně se řeší:
    Skončil SpP 4
    Hledá se místo pro další tématickou akci (ne larp)

rozbalit záhlaví
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    DRUI: Naprosty souhlas...
    DRUI
    DRUI --- ---
    DRUI: Btw to neni kritika, to je postreh. :) ja tam sel jako na party delat kostymovane krovi, protoze jsem tenhle vyvoj situace cekal a docela se bavil. Kdo si tam sel zahrat a nebyl vudcem frakce, ten mel proste tak nejak smulu a citil se nevyuzit (az na 5-10min epizodniho RP, kdy nalezl nejakou svou linii co si predem pribehove pripravil)
    DRUI
    DRUI --- ---
    TRIKSTRA: To je si myslim nejvetsi "zlo" dipomatickych akci
    - prijedou skupinky, ktere maji kazda sveho velitele
    - velitel je odvelen na jednani, ktere je samozrejme tajne a ostatnim je receno "tam nesmite" (je to bohuzel organizacne logicke, protoze kdyby jednali vsichni a kazdy by trousil nejakou radobyvtipnou hlasku na kazdy nazor, tak se lidi neslysi a ani nic nevyjednaji. Ale vede to k poslednimu bodu:
    - doprovod delegaci sedi pred dvermi (u baru, na zemi...) a nudi se. Dela proste vidlaka ktery nemuze zasahnout do deje.

Zvrhlo se tak posledni zimni diplomaticke bezkrali, zvrhla se tak tahle PA party, zvrhava se tak pravidelne kazdy larp, ktery ma v sobe 1/diplomacii-politiku a 2/kastovni/feudalni rozdeleni roli na vyssi (vudce) a nizsi (krovi)
    TRIKSTRA
    TRIKSTRA --- ---
    já chci taky...ale rozhodně ať je co k řešení...takhle tam byli někteří jen jako křoví...tak ať můžou taky něco podnikat...
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    PETRIUS: 4. - 7. 3. 2010
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    PETRIUS: Pokud bude firma, tak ano. ;)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    počítám s ním, ale čekal jsme že mi ušetříš námahu a rovnou napíšeš ten termín :-P
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    DRUI: Jo takhle vyhnout...tak to pak jo
    DRUI
    DRUI --- ---
    LORD_WANG: Protoze pak by byla populace postapo tak 20% oproti minule?
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    DRUI: procpak?
    DRUI
    DRUI --- ---
    PETRIUS: Vyhnout se zimnimu bezkrali :)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Tak jo, kdyby vás napadly ještě nějaké zlepošováky, dejte vědět, zatím se sešly i nějak zajímavé věci. Děkuji za ně! Uvidíme co z toho bude...

Budu mít ještě hafo otázek, ale teď mě zajímá především termín. Řekněme, že nejdřív by akce byla v únoru, nejpozději v dubnu. Jsou nějaké termíny (konkrétní i nějaká rozmezí - například zkoužkové), kterým bych se měl vyhnout?
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    PETRIUS: jj, je to dost o přístupu, ale jak píšu, kdo chce ten příjde, kdo ne tak ne. A ten kdo příjde si pak hru o to víc užije:-)))
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    tak tam hupsni aspoň to, neasi ;)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Klub zůstane privátní, k veřejné prezentaci bohatě stačí skupina na FB - http://www.facebook.com/event.php?eid=188701884716&ref=ts#/group.php?gid=113330309944&ref=ts
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    aha... tak to by se asi mělo změnit. tak to ještě budem muset projednat.. Pardon tedy.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MRTREVOR: proč, když je to soukromé a bez pozvání namáš přístup?
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Sorry za lehké OT, ale neměl by tenhle odkaz už tady bejt permanentně na nástěnce? (tolikrát N, no né! :) )
    [ Krutá hra ]
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    SEBEL: jako naprosto ti rozumím, ale to je o přístupu hráčů.
    V vyjímkou jednoho se všechny gangy před hrou sešly. Ale to,. že by se sešli lidi nezávisle na tom z jakých jsou gangů už nevidím jako moc reálné.
    Už tak byl problém tam mít lidi na tu šestou a udržet je tam do půlnoci - zkrátka velká část to brala jako zábavu na večer a podle toho tomu taky věnovali čas co se příprav týče.

Tentokrát bych byl rád, kdyby to lidi brali jako zábavu na víkend (nebo aspoň den) než jako večerní párty s tím, že posledním metrem jedu domů...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SEBEL: jj, já si taky užíval - sice ne děje, ale prudění ano :)
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    PETRIUS: Předehrávka/rozehrávka znamená třeba měsíc/týden před hrou. Prostě ty lidi, co do metroplexu choděj pravidelněji, se představí, jako sme se představili my na schůzce (když někdo nepříjde neva, když příjde super!). A pak už víš jo, tahle hezká holka, tu bych mohl chtít zbalit, tak ti to řekne/písne, ty se domluvíš s ní a buď to bue opětované, akorát jeden žeje nahoře a druhej dole, nebo on jí nabíhá a ona ho fuckuje. A zase chlap si řekne, jo tenhle s tim sem asi hrál hodně v kasínu a dluží mi prachy (nebo já jemu). S tímhle sme se porvali... A je na co navázat. Ten larp je krátkej a jako řaďák, kterej nemá informace narozdíl od vedení, který politikaří, rozehrát něco v tý krátký době je dost náročný. Chvílema jsem měl pocit, že lidi nemají co hrát. Kdybych neorganizoval hru, tak si taky tolik neužiju:-) nevím, musej se vyjádřit i ostatní lidi. Pro mě akce byla luxusní (taky první postapo):-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam