• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSSvět po Pádu a jiné PA skopičiny
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    MURRIEL: nemyslém, si. Hrát defakto tu samo hru nemá moc smysl. Takže jsme se postarali nějaké novinky. Například tři nové Gangy....
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    KID_MCHUTT: to se budeme muset podělit...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ALDARION: ozubený kolečka chci!
    MURRIEL
    MURRIEL --- ---
    PETRIUS: Škoda
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Zklamu vás - co není vyloženě důležité, to považujte za uzavřené - od posledních událostí uběhne rok a bude to rok bohatý na změny...
    MURRIEL
    MURRIEL --- ---
    MCKYBL: Jo a Ty nebo Tvoji lidi dluží Samaritánům....
    MCKYBL
    MCKYBL --- ---
    když to tady tak čtu... tak třeba na metroplex sem původně jel jen kvůli psí hře. pak mi petrius navrhl akousi zápletku které sem se zhostil, byl sem u první a asi jediné pořádné rvačky, postřelil mě tam nějakej divnej člověk u baru, načež se do toho zapojila skoro třetina osazenstva .... no já si nemohl stěžovat imho pokud si pama tuju tak mi leši ještě dluží kuš,.......
    LAIRELOSSE
    LAIRELOSSE --- ---
    KID_MCHUTT: Osobně používám pouze co sám nosím nebo co sem už odnosil. On asi není ale moc problém dodat patinu dodatečně, i když opravdové opotřebení vypadá asi přecijen líp. Jinak sekáče, aukro...
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    PETRIUS: Petrovice, ta škola, kde se trénovalo na Juggery - viz [ OFFERINGNABÍZÍM: válendy a skříně zdarma / Petrovice ]
    Řekni kdy a provedu tě. ;)
    Po čepeli se podívám, doufám, že ji neukradli studenti z brigády. Já věděl, čím zaujmout! ;)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Tu čepel si zamlouvám! :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Ty jo to zní jako super věcičky! Kdeže to máte? že bych se stavit třeba ten druhý svátek vánoční?
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    KID_MCHUTT: Cokoliv od šroubků přes ozubená kolečka a tyčky, jedenapůlmetrovou, lehce prohnutou čepel do řezačky, až po prasklý knihařský lis, zbytek té ruční řezačky, nějaký ruční tiskařský aparát (asi funkční) a takové věci...

A asi čtyři podsvěcovací stoly - ve stolu zářivka, na stůl dáš film a koukáš na něj "proti světlu"

A spousta jinejch kravin.

PETRIUS: Do 2. svátku vánočního to tam určitě bude, pak se to začne vyvážet na skládku. :(

S výjimkou věcí, kterých mi bude líto. Ty budu o 1. a 2. svátku vánočním vozit na chatu abych je pak mohl roz(pro)dávat kamarádům - závozníka vítám a má přednostní právo si vybrat. ;)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    mimochodem, máte někdo typ, kde kupovat dostatečně jeté hadry?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ALDARION: co je to "součásti strojů?"
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    ALDARION: jak na to spěcháš? na železný šrot a knihařská plátna bych se mrknul...
    MURRIEL
    MURRIEL --- ---
    DRUI: No, my s Trpaslicí měli třeba tak napsané postavy, že nás jednání spíš obtěžovalo, měli jsme vlastní problémy, které jsme řešili. Myslím si, že je možné si to užít na jakékoliv úrovni, záleží na každém.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Mám navíc (daruji za odvoz či o 1. či 2. svátku vánočním odvezu po Praze):
    20 válend, větší množství dřevotřískového nábytku - [ OFFERINGNABÍZÍM: válendy a skříně zdarma / Petrovice ]
    kabely a dráty všemožného typu
    spoustu staré elektroniky
    6 asi funkčních barevných televizorů Tesla (hodně staré)
    železný šrot, součásti různých strojů, prasklý knihařský lis
    velké množství starých knihařských pláten různého typu - na oděvy nevhodné, ale třeba na malování kulis docela dobré
    Mám něco schovat pro účely postapo akcí, nebo to všechno půjde na smeťák?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DRUI: hele, v nejhorším si sedneme do rohu s PA vodnicí, kterou vyrábím a budeme bublat :)
    DRUI
    DRUI --- ---
    PETRIUS: Ja se pobavim kdekoli - ale musi me byt jasny format larpu a tomu uzpusobit sve herni ambice - a tomu tak az doted u me nebylo.
    Takze jsem kritizoval nepravem. Vsem se omlouvam :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam