• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSSvět po Pádu a jiné PA skopičiny
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Zbývá týden na získání slevy 100,- bez ní larp Stojí 350,- přemýšlejte nad tím :-)

Jinak do konkurzu jsem přidal další postavu...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    pokud nevíte coby - najdete to v Obi!
    Aneb pokud nemáte nápad na postavu....

http://svetpopadu.blogspot.com/2010/02/spp-4-konkurz-postav.html
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    SEBEL: ano tohle už muselo být jasné z mojí minulé odpovědi. ale to je věc Plexařů a domluvy s nimi. Takže otázku baru, trhu a dalších věcí bych viděl za uzavřenou ;-)
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    SEBEL: JO! :)

P.S. slo mi o to, ze jsme tady mlatili prazdnou slamu ohledne baru, kterazto otazka u z je rozhodnuta.
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    LORD_WANG: Já nespamuju, všechny moje posty měli alespoň částečně informační hodnotu:-)))

Tedy zdanit trhovce pro metroplex a zařídit trhovce, co bude prodávat potkany:-)))

LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    SEBEL: no muzou...to jo...ale melo to atmosku proste..trh neni spatnej, ale bar byl vynikajici..dost o baru, spamujem tady
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    LORD_WANG: Tak potkany i červy můžou prodávat na trhu:-)
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    SEBEL: SOUHLAS...byl dokonalej, cerva ani potkana jsem do te doby nemel prilezitost ochutnat...skoda ho...ale obejde se to bez nej, to asi jo...jen je to proste skoda
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    SEBEL: bar byl cool
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    LAIRELOSSE: Alkohol si lidi můžou donést sami, ale ten byr byl coool. Pokud bude stejně fungovat trh, bude to taky super:-)

Jinak bych ale herně zdanil trhovce. Prostě pod heslem, pokud chceš obchodovat v plexu, zaplať!
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Tady nejde jen o alkohol :-)
    LAIRELOSSE
    LAIRELOSSE --- ---
    PETRIUS: Si myslím, že se ukáže až po akci, zda jsi se rozhodl vyjít správným směrem. Dá se na to koukat z více stran a těžko soudit, než to proběhne. Osobně určitě držím palce, myslím, že bavit se dá dobře i bez alkoholu:)
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    PIROSH: :-)))
    PIROSH
    PIROSH --- ---
    PETRIUS: Takže můžu pavouka opíjet vlastnoručně dovezeným artiklem?:)
    Samozřejmě mu ho předtím pěkně prodám.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    zkrátka pro mě a myslím, že i pro vás jako hráče je daleko zajímavější patnáct různých nabídek zboží a služeb než jeden centrální bar...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    a mě třeba lákají trhy arabského typu. Radši uvidím týkba s koberečkem, který bude lidem procházejícím kolem něj nabízet čaj. Stejně tak další dealeři s jinými komoditami.
    A teď to hlavní - bar je pro mě jako orga naprosto pasivní věc. Kromě atmosféry nic negeneruje a naopak svádí hráče ke kopření. Pokud mám 80lidí z nichž každého chci nějak zabavit, aby se nenudil, radši ocením prvek, který negeneruje kopření a naopak vytvořit něco co zaměstnává více lidí.
    Bar mi zaměstnal na plný úvazek dva lidi, že si nezahráli nic jiného a dost to odřeli. Trh mi zaměstní lidí daleko víc a vím, že zájem o takové role je (minule se mi na bar hlásilo asi šest lidí, ale nevešli by se mi tam). Kromě trhovců ale taková věc vytváří příležitost pro další živly - neoficiální dealey a pašeráky. A tím vytváří další prvek pro jiné lidi - stráže, ale také lidí, kteří třeba mají zájem o neoficiální trh...

Já myslím, že výsledek by mohl být zajímavější. Přinejměnším daleko pestřejší a nový (proč opakovat to samé?).
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    SEBEL: JEDNOZNACNY SOULAS. A to pomijim treba to, ze postapo laik Borek nekolikrat vypravel pred ostatnimi kolegy dle jeho slov "NEUVERITELNEHO" barmana, sorimentu na baru a celkove atmosfere, k niz, imhi, ten b bar prispival merou vrchovatou.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SEBEL: no, nebude to oficiální, metroplex ostrouhá, ale nepostavili bar, nemůžou se divit ;)
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    KID_MCHUTT: Super a tím se něco vyřeší?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SEBEL: budou fungovat podomní barmani, řekl bych ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam