• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSSvět po Pádu a jiné PA skopičiny
    HARALD
    HARALD --- ---
    Mám tu na kazetách skoro kompletní Spirituál kvintet a už jsem myslel, že ho nikdy neuslyším. Díky.

A pak Rosu na kolejích od Wabiho Daňka.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    PÍSNIČKY NA PŘÁNÍ: pokud budete chtít aby vám v Plexu holky pustili písničku na přání, přineste si jí nahranou na kazetě. (ano vyhlásili jsme tuhle možnost schválně pozdě abysme nemuseli poslouchat sračky co nám budete nosit... :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Sraz na blešák je v sobotu za deset deset ve výllzu z Metra Kolbenova
    Výprava z Haly c bude vyrážet tak v půl desáté aby to stihla...
    SLUAGH
    SLUAGH --- ---
    RAISTILIN: je to hned u stanice metra Kolbenova, pokud se nepletu
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PIROSH: hele, neurážej. Sice nevíme, co to říkáš, ale i tak máme z tónu tvého hlasu pocit, že nás chceš nasrat! .)
    PIROSH
    PIROSH --- ---
    ALDARION: Taky moc neumí počítat:)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    PETRIUS: To jako že jich skoro půlka číst umí? To mi nějak nesedí s pravidly, která říkají, že číst umí pouze vzdělanci - tedy ani bojovníci, ani léčitelé, ani technici, ani obchodníci - což bych si představoval jako mnohem menší část populace...
    RAISTILIN
    RAISTILIN --- ---
    Doufám, že nejsem sám, kdo by uvítal, aby ho někdo v 10:00 od Haly nasměroval na ten blešák. Jinými slovy, podíval bych se tam rád, ale na místo se dostanu okolo té desáté, která byla psána jako začátek. Budete tam?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    A takové malé předherní intro - přes noc se po Praze objevilo docela dost podobných letáčků. Pro Pražany nevídaná podívaná (ikdyž něco podobného se dělo už v létě) a to nový papír a ještě potištěný. Blbý je, že když si s tím utíráte zadek, tak barva pouští.. :-(
    Taky asi to, že minimálně půlka Pražanů neumí číst....

/files/000/003/389219_af71e666c0f8f5b1dda9/original.jpg"/files/000/003/389219_af71e666c0f8f5b1dda9/original.jpg" width="315" height="450" />

PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Stále platí, že hra začíná v pět a končí v cca dvě až tři hodiny v noci.
    V sobotu dopoledne bude možné se vydat společně na bleší trh na Kolbence (zájemci ozývejte se tady v klubu a také mě do pošty). Od dvanácti pak bude možné se v hale podívat na nějaké Workshopy. Konkrétně:

- ukázka a pokec k domácímu sušení masa
    - pokec k Pa kovařině a ukázky výrobků (nožú) včetně možného šmelení
    - ukázky a návody na dělání maskování - makeupů, umělých zranění apod...
    - práce s kůží
    - exhibice profi PA kostýmů
    - možnost nechat si poradit od expertů ke svému kostýmu a na místě na tom zamakat (na místě bude i něco málo materiálu, chemoprévnu, barevných sprejů, starých hadrů, kusů platu apod... náraří, jedky a nitě doporučujeme si vzít vlastní)
    - patinování PA kostýmů
    - všeobecné šmelení

A možná přijde i kouzelník :-)
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    PETRIUS: vzdyt jsem to napsal! obsah by mel imho byt tak strucny, graficky prehledny a heslovity, aby kazdy hned bez premysleni vedel, na co chce kliknout...hesla jsem napsal o dva prispevky nize...pravda, je to podobne navigaci na bocnim panelu, ale to je v poradku.

kazdopadne chci rict, ze s tim problem nemam, stejne jako Genevieve a jiste spoutu dalsich jsem dotaznik prehledl a resili jsme puvodne dotaznik.

co mi prijde zneprehlednujiciho na obsahu jsem uz take rekl, snad jen krome graficke stranky, ty barvy fontu jsou hezke a atmosfericke, ale k prehlednosti, alespon pro me, zrovna neprispivaji...jako uzivatel dokazu rict, co mi vadi a jelikoz nejsem webdesigner ani typograf, presny recept na to, jak to udelat dokonale nemam. jak rikam, zakladni navigaci bych maximalne zestrucnil
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    LORD_WANG: ok, zkus sem nahodit jak by sis to představoval ty ;-)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    já, od té doby co je obsah, nemám nejmenší problém :-) (ačkoliv je pravda, že ten dotazník jsem přehlédla z nepozornosti... :-))
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    PETRIUS: Obecne ty stranky prehlednosti neoplyvaji, ten obsah, pokud se clovek zacte, take smysl dava, ale chce to soustredeni a cist. Kdyby to bylo heslovite, jako "zakl. info - pravidla - realie - povidky - prihlaseni", bylo by to intuitivnejsi a imho prehlednejsi...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    mluvíš o tom obsahu nebo obecně?
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    PETRIUS: Je to neprehledne, Zappo ma pravdu, imho. Sorry ze to rikam...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    PETRIUS: dále tenhle příspěvek, pokud to tady někdo nečte kontinuálně, opět se stačí jen podívat na příspěvky tučně, na webu si vyjet obsah, spamujeme po FB i tady, případě do hráčských klubů.

Přijde mi že na to abych z hráčů něco vyždímal, potřeboval bych navíc ještě jednoho mediálního partnera, který by řešil pouze upomínání hráčů :-(
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    PETRIUS: Mít na stránkách/nástěnce sekci, kde budou nejdůležitější informace. Kdy, kde, za kolik, dokdy a odkaz na jednu stránku, kde jsou ty věci rozepsané podrobněji.
    Blogopříspěvky na stránkách, který míchají pořadím a jsou v nějakých kategoriích tomu nepomáhají.

Když budeš mít tady na nástěnce a na stránkách jednu sekci asi takto:

Příští Svět po pádu:
    Kdy: 10. dubna
    Kde: Hala C (mapa)
    Jak: Přihlaste se na email blabla@vlavla.cz do 31.března
    Nezbytné organizační informace pro hráče: JEDEN ODKAZ na konkrétní jednu stránku, kde opravdu všechno nezbytné co po hráčích chceš a co oni potřebují bude

Informace o světě a o hře obecne: http://svetpopadu.blogspot.com/

A tahle sekce bude mit jedno misto, nesdilene s necim jinym, nemenici se atd, tak to pomuze obrovsky.
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    PETRIUS: to jsem nahodou nekde zaregistroval, ze ten text je povinny, a navic se postupne snazim nekolikrat precist vse a tohle vypadalo dulezite...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam