Lidičky děkujeme vám všem, že jste se zůčastnili našeho experimentu! :-) Nějaké obsáhlejší zhodnocení nebo osobní názor si ještě chvíli nechám pro sebe. Nicméně mám za to, že se to vesměs povedlo i přes nějaké chyby.
A po experimentální stránce to hodně splnilo svůj účel. Nevím ještě úplně jak u ostatních orgů nebo vás hráčů, ale mě to vedlo k moha myšlenkám. Můžu říct, že tenhle Svět po Pádu byl poslední svého druhu. Další akce budou (ať už SpP nebo jiné) ale budou .... prostě jiné.
Tím také uzavírám kapitolu "Praha". Je mi jasné, že mnozí z vás z toho budou smutní, ale tak to kolem larpů chodí. Když je nějaké téma už vyčerpané, je potřeba ho utnout...
Dávám vám aspoň možnost vybrat si jestli konec bude hodně smutný nebo jen smutný (samozřejmě záleží na úhlu pohledu).
Dále by se hodilo info, že v blízké době asi bude nějaká afterparty, když sjte si teda kvůli nám nemohli ve hře užít tolik chlastu :-)
Jsem docela rád, že to takhle dopadlo a kladně vmímám nějaký osobní posun dopředu a pro vás třeba příslib dalších akcí.
Můj dík patří především ostatním orgům. Letos to byl obrovký úkol a sám byh ho nezvládl. Takže jmenovitě:
Janička (Renglaren) - tuna nápadů, komunikace s některými hráči a jejich propojování, různé konzultace a likvidace občasných záchvatů paniky a deprese :-)
Prasátko - další tuna nápadů, propojení a podnětů, prvek chaosu a šíleností, které hru obohatily, komunikace s hráči, dirigování hry na místě, fyzická realizace některých věcí a další věci
Nerion - tenhle člověk pochopil svět, který jsem stvořil a sám se stal jeho tvůrcem (už dávno před SpP4), letos hodně mákl na některých reáliích, obohacoval svět a hru svými nápady a rozmlouval mi některé věci. A dělal po mě částečnou kerekturu což je šílená práce! :-)
Tári - přispívala svými nápady, brala na sebe odpovědnost za některé úkoly a pomáhala formovat největší gang ve hře - Metroplex!
Lyrel a Digrein - přišly s nějakými nápady a hodně pomáhaly přímo ve hře.
Děkuji také všem hráčům, kteří dorazili. Specielně pak i hráčům, kteří pomohli s organizací nebo nějakými technickými věcmi. Například Lešimu, Jezdcům, Nienor, Ettelwen, Marťušákovi a dalším.
Také všem hráčům, kteří s námi před hrou komunikovali (specilně pak těm, kteří to dělali včas!). Hodně těm, kteří dodali postavu nebo aspoň svojí vizi co by rádi ve hře dělali nebo potkali. Takové hráče pro nás bylo jednodušší uspokojit než hráče, u kterých jsme jednali dost naslepo nebo byli poněkud ztracení...
Tak a pokud chcete, aby se vývoj nezastavil vyplňte prosím následující dotazník. Zabere imho tak deset, patnáct minut a je pro nás celkem důležitý. Děkujeme!
https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dG13YmlQRGdsOXhWamh0ZGxuRUtORXc6MQ
Také víme, že jsme nezkasírovali úplně všechny hráče, kdo o sobě ví, že neplatil ať se nám prosím ozve. Lepší než kdybysme ho naháněli my :-)