• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERU_HUSPROSTOR - Husitská 23




    Chceme vám, ne úplně s radostí oznámit, že po dlouhé době působeni Prostoru Husitská 23, která navázala na předchozí Hus23, se naše působení v tomhle prostoru chystáme ukončit. Moc si vážíme podpory všech, kteří se na fungování podíleli aktivně a stejně tak všem návštěvníkům a podporovatelům, kteří si u nás našli svůj prostor… Máme radost z toho, že se podařil naplnit náš záměr, a to vytvořit společné místo, kde se budou potkávat, scházet se, nebo třeba i navazovat spolupráci lidi z různých kulturních a společenských, často i zdánlivě neslučitelných skupin. Nešlo nám o to, přizpůsobit se trendům nebo poskytovaní nejlepších služeb, ale hlavně vytvořit společný prostor s domácí atmosférou, kde všichni můžou přispět k jeho utváření. Myslíme si, že to se za nespočet akcí, koncertů, workshopů, schůzí, promítání, přednášek nebo jen příjemných večírků opravdu povedlo. Děkujeme tedy všem otevřeným i těm méně otevřeným z vás, kteří právě třeba s tím u nás měli problém, i tak si vaší přízně vážíme. V ideálním případě bychom rádi předali štafetu dál..
    A tak, pokud by vás seriozní pokračování v tomhle záměru zajímalo nebo o někom víte, ozvěte se nám co nejdřív. Zároveň bysme si chtěli s váma se všema poslední čas v Husu pořádně užít, tak budeme rádi, když se ozvete s jakýmkoliv nápadem na akci nebo aktivitu u nás, ať už večer nebo i v průběhu dne.. Končíme první týden v květnu, tak neváhejte..
    Děkujeme!

    Veru & Yuki





     
    rozbalit záhlaví
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    _IOB_: na zvonek....všední dny asi jen do dvanácti ale už se stalo, že nás vyvedli v jednu, dvě v sobotu. záleží na druhu akce asi.... fb bage jen:

    https://www.facebook.com/kyklopbar.cz/?fref=ts
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    MILOSHIT: neznam, zajima! na zvonek? nejaka otviracka? info, page?
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    S_TEJK: nevim jestli víte ale v tomhle duchu se teď nachází jeden podnik na korunovační 4 (nad letenským náměstím) a Teapot se k tomu vyjádřil slovy že je to "ako by hu23 a Wakata měly dětičky. určitě doporučuju Kyklop skouknout.
    S_TEJK
    S_TEJK --- ---
    jo chybí nějaký poctivý retro - kdo to zmákne, je borec
    STEFAN
    STEFAN --- ---
    MASOO: stačí vydržet, počítám, že za nějakou dobu bude prostor opět k pronájmu..
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    PLOMBDENTIST: nech bejt, herny a zastavarny i na zizkove rok za rokem opousti svet zivych. az nakonec nebude brzo rano kam na čáru žejdlíku. dojde na ma slova. tuhle jsme od 3 rano v oblibene ctvrti hledali nejakou nezavirajici polepsovnu a nakonec misto toho nalezli neuspech. patrani trvalo dobre 2 hodiny, az jsme si museli koupit v nestesti placatky a plechy na benzince u belze, jakozto jedine otevrene veci, a nasledne zakoncit tuto katastrofu radeji na staromaku vystupem na husuv pomnik, usnutim na husove pomniku, a pokutovanim pod pomnikem.
    MASOO
    MASOO --- ---
    btw ted me to mrzi, ze jsem si to nevzala, ale v te dobe to bylo totalne mimo moje casovy i jiny moznosti
    MASOO
    MASOO --- ---
    to je dalsi argument ve stylu "vy lide z kliniky byste meli byt tolerantni"

    mezi tim si ten bar prevzit a nekriticky prijmout cokoli, co tam bude po nem, je jeste nejaka jina korektni moznost? Nebo nemame pravo na kritiku?
    RASTADELIC_T_
    RASTADELIC_T_ --- ---
    OT: sorry ale nebyla Vam vsem nabidnuta k prevzeti a pokracovani ??? Nikdo se toho neujal.. tak proc ted ty divny keci ???
    RASTASHAMAN
    RASTASHAMAN --- ---
    driv to bylo hezci. pro me prekvapivy vzhled klubu na to, že byl v hlavnim meste. underground jako na první stodolní...
    třeba to nevyčpí..
    MASOO
    MASOO --- ---
    no tak urcite se tam i pres pocatecni odpor pujdu podivat, ale mam pocit, ze to dobre nedopadne;)
    minimalne ostuda z toho bude
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    já bych to apriori nedissoval, lepší než další herna/zastavárna, uvidíme
    TOBIAS
    TOBIAS --- ---
    tyvole další nudnej podnik pro pózéry. No škoda. O to víc se mi stýská po starý Huse, byly to krásný večírky.
    MASOO
    MASOO --- ---
    _IOB_: presne
    DASHA: a proto mi to za to nestoji, stejne jako nema cenu jim psat, ze se mi nelibi sterilni vzhled a kopirovani designu.... proste sem si to sem jen odhodila a kdyby ses v tom nestourala, tak uz to davno neresim a me nitro je klidne a ciste;)
    DASHA
    DASHA --- ---
    MASOO: to uz by mi produktivnejsi prislo jim primo napsat, ze realita je prece trochu jinde, nez si takhle zapatlavat karmu tim, ze do nich budu proste jenom rejt zvenci.. (vzdyt takovejch haters-chytraku je na internetech uz tak dost..)
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    MASOO: zapominas ze ten co psal psal ten text treba o nicem z toho nevi, natoz aby si kvuli promo textu zjistoval jestli to tak je;)

    ale mas recht ze srandu jsme si z toho tak nejak delali, trochu ustepacnou, ale prece neskodnou:)
    MASOO
    MASOO --- ---
    a jasne, kdekoli se projevim/e lehce "nekorektne", hned mi bude predhazovano, ze prece klinika je o solidarite...jasny, ja jim preju navstevnost, ale je to pro me uplne mimo ... tak sem si ulevila (to ze me ten vizual i prezentace drazdi a laka k tomu, si z toho delat srandu je vec jina a mam pocit, ze vetsina lidi zde to jakztakz chape a citi podobne)
    MASOO
    MASOO --- ---
    DASHA: o tom to ale vubec neni, nestojim o to, aby nam davali kredit, ani to klinika nepotrebuje a i tak tam chodi lidi z jejich cilovky vic nez dost, slo mi o to, ze ten uvod
    MASOO: je psanej zpusobem, jako by nikdy zadna kultura na zizkove nebyla.... a jak psal nekdo pote, nemusime chodit daleko, ta kultura byla primo v tom samym prostoru, pak tu mame Aero a dalsi mista, Punctum....
    ale mam pocit, ze se tu vubec nebavime o podstate
    DASHA
    DASHA --- ---
    MASOO: myslim, ze kdo chce, o kulture na Zizkove vi, ne? Jasny, ze se jedna o subjektivni dojmy z tohodle projektu, ale mela jsem za to, ze jedna z klicovejch myslenek Kliniky je o toleranci a vzajemny snasenlivosti?
    Stejnetak jako koncept Kliniky nemusi oslovit spoustu lidi zvenci (coz taky moc nechapu, ale neni to mym udelem=), tenhle koncept zase nemusi sedet vam, ale o tom to snad neni, ne?
    Osobne jsem treba rada za kazdyho cloveka, kterej svoji energii a cas vlozi do podobnejch aktivit (a proto jeste zpetne respekt i Veru a vam za to, co na Klinice delate), ale shazovani jich jen proto, ze "nam nedali kredit" a "pro me to neni" mi prijde jako mysleni proti sobe sama..
    Pardon, musela jsem to napsat*
    MASOO
    MASOO --- ---
    ale dalo se to cekat...
    SKRU
    SKRU --- ---
    z toho bude stejna debilita, jako je ten Berliner Seminar v Borivojce, nebo jak se to menuje.
    podnik pro samoliby kreteny. cili bych mozna zapad, ale ten koncept me neoslovuje!:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam