• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERU_HUSPROSTOR - Husitská 23




    Chceme vám, ne úplně s radostí oznámit, že po dlouhé době působeni Prostoru Husitská 23, která navázala na předchozí Hus23, se naše působení v tomhle prostoru chystáme ukončit. Moc si vážíme podpory všech, kteří se na fungování podíleli aktivně a stejně tak všem návštěvníkům a podporovatelům, kteří si u nás našli svůj prostor… Máme radost z toho, že se podařil naplnit náš záměr, a to vytvořit společné místo, kde se budou potkávat, scházet se, nebo třeba i navazovat spolupráci lidi z různých kulturních a společenských, často i zdánlivě neslučitelných skupin. Nešlo nám o to, přizpůsobit se trendům nebo poskytovaní nejlepších služeb, ale hlavně vytvořit společný prostor s domácí atmosférou, kde všichni můžou přispět k jeho utváření. Myslíme si, že to se za nespočet akcí, koncertů, workshopů, schůzí, promítání, přednášek nebo jen příjemných večírků opravdu povedlo. Děkujeme tedy všem otevřeným i těm méně otevřeným z vás, kteří právě třeba s tím u nás měli problém, i tak si vaší přízně vážíme. V ideálním případě bychom rádi předali štafetu dál..
    A tak, pokud by vás seriozní pokračování v tomhle záměru zajímalo nebo o někom víte, ozvěte se nám co nejdřív. Zároveň bysme si chtěli s váma se všema poslední čas v Husu pořádně užít, tak budeme rádi, když se ozvete s jakýmkoliv nápadem na akci nebo aktivitu u nás, ať už večer nebo i v průběhu dne.. Končíme první týden v květnu, tak neváhejte..
    Děkujeme!

    Veru & Yuki





     
    rozbalit záhlaví
    N_I
    N_I --- ---
    LOPIK: neverim ti! :)
    CROME
    CROME --- ---
    LOPIK: rika se pikolo
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    N_I: Mám zkušenosti jen se stánkem v alze a zjistil jsem, že nemám rád podniky, kde mi nejsou schopný dát na první dobrou "malý preso"..
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    RASTASHAMAN: jen matuška
    N_I
    N_I --- ---
    CHESUS: ono vubec zakaz koureni zmeni asi malicko raz - ikdyz nadrazka mela tu zahradku - imho tam se na zahradce uz taky nebude moc kourit? nebo na hradbach?

    Doubleshot je uz dost vyhajpovanej brand, ale kavu maj fakt skvelou, i jidlo a maji :muj salek v karline, kavarnu v alze a tohle Misto. Kdysi sem to tam mel desne rad, chodil tam casto s dcerkou na zakusek a kafe a tou domaci atmosferou si me proste ziskali,zeptali se co je novyho, pokecali, ted je to uz uplne jinde.
    RASTASHAMAN
    RASTASHAMAN --- ---
    Pije se jeste v praze pivo??
    V3S
    V3S --- ---
    ja to nijak nehodnotim, takze ani kritika ani reklama, jen prima asociace na strohy design, ani jsem nebyl vevnitr, jen jel kolem busem ... a ten doubleshot je nejaka franchisa? vubec nevim, kafe piju minimalne a tahle vlna me nejak minula ...
    CHESUS
    CHESUS --- ---
    V3S: jak reklama na doubleshot :-)
    N_I: no ... trochu bych se bal co s nadrazkou udela zakaz koureni a eet.
    N_I
    N_I --- ---
    misto ma aspon super kafe a chleba s vajickem...
    aspon ze nadrazka a fribestr porad funguje ne...
    V3S
    V3S --- ---
    aha, ted odkaz zejo ;) ... http://mistoprovas.cz/
    V3S
    V3S --- ---
    me se libi ten napad s auditkem o metamorfozach podniku ... pri zmince o strohem designu jsem si vzpomnel, ze jsem ted jel kolem neceho, co se jmenuje Misto .... pokud v odkazu kliknete na slovo "Misto" tak se otevre galerie, jen varuju, ze netolerantni odpurci fousacu se u toho minimalne opoti ;)) ... podle street view, to metamorfovalo z nejake jine kavarny, ale prestoze jsem v danem bloku nejaky cas bydlel, vubec si ji nevybavuju

    ale špirit prej maj!



    dalsim dejvickym postrehem o par metru dale je, ze U Vilema uz neni U Vilema, ale U me dobry ... asi to neni zadna novinka, ale ja si toho vsiml az ted a vypadalo to dost zavrene na to, abych to zkoumal

    (snazil jsem se, abych ve svem prispevku nikoho zbytecne neurazel, nebyl za fasouna, nehodnotil a nebylo usmrceno zadne zvire, maximalne par mozkovych bunek ... budte dobry neasi;)
    TOBIAS
    TOBIAS --- ---
    LOPIK: takhle z fotky to vypada jako neco mezi mucirnou a plynovou komorou.
    RAPHAEL_KOSMOS
    RAPHAEL_KOSMOS --- ---
    CROME: potrefena husa
    MIHAAL
    MIHAAL --- ---
    RAPHAEL_KOSMOS: dodnes jsem nezjistil, jestli uz maj otevrino a prisnacky to tajej, nebo stale jeste nic.. ale silvestr probeh.
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    LOPIK: asi se pocita i s tancem a castejsi navstevou sousedu, kdyz vidim to repro :)
    SKRU
    SKRU --- ---
    LOPIK: az sezenou vic palet a vic kamaradu, bude i vic mist.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    RAPHAEL_KOSMOS: Takhle to ani nevypadá blbě, ale žasnu že udělali 10 míst v místnosti, kde se dřív posadilo 25 lidí
    CROME
    CROME --- ---
    RAPHAEL_KOSMOS: no jako ideo fasista se konstatne projevujes ty
    MASOO
    MASOO --- ---
    RAPHAEL_KOSMOS: je rozdil mezi bezbrehou toleranci a zasadovosti...
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    BICA: transformovalo do klubu o metamorfovanych prazskych podnicich:))

    btw koukal sem zatim jen pres okno kdyz sem sel kolem - moderni minimalisticky strohy design, pouziti syrovych materialu - proste dalsi podnik vypadajici podle soucasne velkomestske poptavek, a co jako:)
    ASYD
    ASYD --- ---
    imo lidi tak nejak doufaji ze se Hus, pripadne lide a styl ktery se tam jel vrati
    BICA
    BICA --- ---
    o čem tohle auditko asi tak je..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam