• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    CHAJIM: Nejel po dalnici, ale posilnici. A nebyl to clovek, ale zena.
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    HAROLD: My (ze) Slivec, neasi.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    A kdo jel vlastně na tom jelenu? To jsem z toho nějak nepochopil.
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    HAROLD: Kretén. Normální zmrd to je. Bych tyhle šmejdy, kvůli kterejm jsou dálnice bez jelenů, bez milosti střílel.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    CHAJIM: Tys zase něco nepochopil, viď?
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Já bych řek teda, že moc je to, že ten člověk chce toho jelena žalovat. :)
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    To je fakt moc, že někdo jede na dálnici a vleze mu tam jelen. To je fakt strašný, jakej je to kretén ten člověk, že jezdí po dálnici (!) autem (!!!).
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    PATISLAV: To je fakt už moc.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    [ GREATDRAKE @ 10.000 perel Nyxu ]

Z takových lidí mi jde mráz po zádech. Díky nim asi teď máme tak bohatou přírodu.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Jé, tady jsem dlouho nebyl :))
    Chajim si přes svoje globální read only vyškemral práva do dalšího klubu? :)
    NASA
    NASA --- ---
    HAROLD: a neni? jestli u vas tece z vodovodu nejakej hnus, je to vas lokalni problem, u nas tece dobra, piju ji nejakejch 30 let a v pohode, zatim jsem neumrel

docela bych i vsadil, ze lecktera voda z kohoutku je o dost kvalitnejsi nez dlouho na slunicku stojici voda balena
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Aha, voni vlasně na novinkách psali, že je voda z kohoutku normální...
    NASA
    NASA --- ---
    THE_SECOND_GUY: taky mi prijde

BOBIK: tady mi prijde, ze ten vyrok prisuzujes octopussovi, ktery jen citoval

HAROLD: to by musel hodne zamakat, komunikace mu casto dost nejde, ale imho tohle pastnul fakt spravne, pripada mi to jako dobra perla, takovy nazor...
    ze octopus je kapitola sama pro sebe, o tom zadna, ale tady do nej fakt imho sijete nepravem
    THE_SECOND_GUY
    THE_SECOND_GUY --- ---
    Běžte do hajzlu, ten Fion je opravdu debil když má takovej názor na vodu z kohoutku a Octopuss to pastnul do perel správně. Tak ze sebe zase nedělejte kokůtky, že z nějakýho osobního důvodu Octopussa nemáte rádi, to už dávno všichni víme a nezajímá nás to. Nebo proč to furt opakujete? To abyste sami nezapomněli koho že to máte nesnášet, nebo jak jako?
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Osmikunda by moh zfleku pracovat pro Novotnýho. Nebo možná i Mládka, kdyby na sobě trochu zapracoval.
    BOBIK
    BOBIK --- ---
    CHAJIM: Američan si vždycky rád připlatí za dobrou vodu, která je v mnoha případech kvalitativně horší než ta z vodovodu. Ale američan je američan a češi ? To jsou přeci ufňukaní dementi. :-)

OCTOPUSS je boží. S tim člověkem je prdel......
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    [ OCTOPUSS @ 10.000 perel Nyxu ]
    Osmikunda opět hraje hru "Ukážu, jakej jsem debil"?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jezynka: Fakt ?
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    PATISLAV: jezisi kriste... jako asi jsme zil na jiny planete , kdyz jsme si myslel ze lidi maj aspon zakladni miru racionality .. tohle je priklad zralej k anihilaci. kazi nam prumer..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam