• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    rozbalit záhlaví
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CHAJIM: tak jak je v tvem systemu potrestan pracovnik-lempl, ktery ale vydrzi pracovat dlouho? nijak? to je ovsem zasadni nedostatek. alou zpatky do knihovny!
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    CHAJIM: ano, tvůj idol. Známe.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    CHAJIM: to máš sice pravdu, ale z tvé příjemné debaty vyplynulo jediné - že jsi zblblý, že nerozumíš tomu, jak funguje ekonomika a její tržní mechanismy, a že jsi naivní trouba, který si dokáže vysnít zcela nepromyšlený systém a ještě mu věřit, aniž by ho podrobil tolik důležité konfrontaci s ostatními myšlenkovými proudy.
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CHAJIM: myslel jsem ze ses vetsi frajer batmane
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    PATISLAV: já měl s kidem celkem příjemnou debatu. na tvoje a benyho a clavenovo trolování se mohu akorát tak z vysoka vysrat.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CHAJIM: jak je v tvem systemu trestany spatny pracovnik a jak je odmenovany dobry pracovnit? nebo je tvuj system jen pro lemply a flakace?
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    CHAJIM: Velmi dětský argument. Bývaly doby, kdy bych řekl, že máš na víc, ale už o tom pochybuju. Zvlášť po tom, jakou elementární neschopnost odargumentovat vlastní tvrzení jsi tu předvedl.
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    _BENNY: jak na tvoje imbecilní texty říkám vždycky: chcípni, jsi idiot.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CHAJIM: no ale myslim ze tvuj nazor na to co znam tady nikoho nezajima. tady vsechny zajima to co znas ty, a ty znas nejaky genialni netrzni marxisticky ekonomicky system, ktery funguje. a nas hlupaky zajimaji ty nicotne detaily, tak povidej, prehanej.
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    PATISLAV: no, máš pravdu, že u tebe vzdělání opravdu nic neznamená.
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    _BENNY: ze žvástů, který předvádíš pochybuju, že marxe znáš.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    CHAJIM: státnice z ekonomie neznamenají nic. To mohu odpřísáhnout.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CHAJIM: a ja znam zase Marxe, lezi mi na hajzlu. takze jsme si potvrdili ze mame vsichni nacteno a dal? jak odlisis lemplovskou pomalou praci pd profesionalni rychle prace?
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    _BENNY: znám je.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CHAJIM: takze precetl? dostal ses i k popisu principu nabidky a poptavky?
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    _BENNY: narozdíl od tebe mám z ekonomie státnice.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CHAJIM: copak ty sis uz precetl hayeka a friedmana, ze se opovazujes hovorit o ekonomickych vztazich?
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    _BENNY: nezadrhne. Existuje dostatek literatury, aby sis to mohl načíst.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    CHAJIM: to je skoda, ze se teoreticky marxisticky model ekonomickeho raje zadrhne na prvni konfrontaci s argumentaci ad absurdum :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam