• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    BIZMO
    BIZMO --- ---
    zabanujte chajima, to byl vždycky kripl s dementníma názorama číslo 1
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    hehe :)
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    Crinosi, Kide, zabanujte tohodle kripla, pls.
    GAF
    GAF --- ---
    No nic, nevěřil jsem, že můžete být tak blbí, abyste si naběhnuli a zabývali se tímhle nějakou delší dobu. Dokonce to začíná vypadat, že někteří předčili očekávání. Paráda. Asi vám nakonec i odpustím a přeju, ať vám držku rozbije někdo jinej, až si to zase znova zasloužíte někde jinde. Jo a přeju hodně tréninku v kompromisech a silných slovech pramenících z myšlenkových pochodů na téma názor. Jistě vám pomůžou proti těm pěstem a jiným, pro vás už asi složitějším činům.

Vale, deficitní konformisté.
    GAF
    GAF --- ---
    FEMUR: Vždyť ale tím si pod sebou podřezáváš větev, hochu vždyť ještě nejsi ztracen!
    GAF
    GAF --- ---
    A například tenhle Chajim, vždyť on je vlastně dobrý hoch, jen poněkud myslí na špatné věci. Ubližuje to, víš? Proč to děláš? Jsi tak zlý? Je mi smutno.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    díky za potvrzení
    GAF
    GAF --- ---
    Možná by sis měl najít nějaké děvče, aby tě víc těšil život. Dáváním mínusek na NYXu toho zmůžeš jenom málo. Přeci jen, zamysli se nad sebou! Jsi zlý!
    GAF
    GAF --- ---
    Nechápu proč by mi měl kdokoliv nadávat, vždyť jsem tak skvělý hoch. Myslím, že jsi mi ublížil. Asi se s tebou už zase nebudu bavit.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    GAF:
    GAF:
    GAF:
    GAF:
    GAF:

jsi chudý na duchu? to se nam tu snazis rict?
    GAF
    GAF --- ---
    Ale co, i tak, sluníčko s Vámi. Věřím, že si v životě najdete své místo, nemám Vám to za zlé :D
    GAF
    GAF --- ---
    Vždyť se chováte jako sběř! Budu si stěžovat!
    GAF
    GAF --- ---
    To je strašné, jak si představujete výchovu svých dětí?
    GAF
    GAF --- ---
    Ale vy si ničeho nevážíte :(

Je mi z vás zle.
    GAF
    GAF --- ---
    Ježiš vyste ti trolové nebo tak něco, žejo? Už jsem o nich slyšel na internetu.
    GAF
    GAF --- ---
    až po tobě
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    Boha našeho...Gafe, chcípni!
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    GAF: prosimte, jak manipuluju ostatnima?:) ze tvrdim, ze tva definice kompromisu je chybna a smeju se tvejm argumentum?.) jsi blb.
    GAF
    GAF --- ---
    FEMUR: ne a neděkuju, s primitivama jako ty, co manipulujou ostatními, že jim vnucujou svoje chyby se nebavim. Stačí mi vědět, že si kvůli tomu později v životě ošklivě naběhneš.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    GAF: blow me.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam