• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    PREVIT: Vím, ale jsem líný to řešit.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    NAKASHI: To nemohu popřít... nicméně mám státnici ze systematické teologie, i z biblické teologie, takže mohu říct, že na základě příběhu Gn 1,26 a dále víme, že Adam a Eva byli první komunisté.
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    PATISLAV: Státnice z výrokové logiky? Vsadím se, že tam se ti hlavní a vedlejší věty moc hodily.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    HAROLD: copy + paste je pro tebe burzoazni prezitek? :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    HAROLD: Mas tam chybu:Chajim = břbwaknista
    :))
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    HAROLD: tobe urcite chybi ta statnice! :))
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    PATISLAV:

Adam a Eva = první bžbwakni.
    Bžbwaknismus = utlačování společnosti a ničení lidských životů
    Chajim = břbwaknista

Mně to funguje taky, ale nějak se mi zdá, že tam neni něco v pořádku.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    CHAJIM:

Položme si 3 rovnice.

Adam a Eva = první komunisti.
    Komunismus = utlačování společnosti a ničení lidských životů
    Chajim = komunista

Z tohoto jednoznačně vyplývá, že Chajim nejenže má ambice utlačovat společnost a ničit lidské životy, ale zároveň i to, že je tato jeho ambice popsána v knize Genesis, která popisuje život Adama a Evy.

A neboj, státnice z výrokové logiky mám ;).
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    Jejda. Moc čárek.

Vzhledem k tomu. Že počínaje tímto veršem začíná příběh Adama a Evy. Prvních komunistů. A není tam ani slovo o ambicích "utlačovat společnost a ničit lidem životy" a argumentaci popíráním. Tak to nejsem já. Kdo má problém chápat psanej text.
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    PATISLAV: Vzhledem k tomu, že počínaje tímto veršem začíná příběh Adama a Evy, prvních komunistů, a není tam ani slovo o ambicích "utlačovat společnost a ničit lidem životy" a argumentaci popíráním, tak to nejsem já, kdo má problém chápat psanej text.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    CHAJIM: Evidentně máš problém s chápáním psanýho textu.
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    PATISLAV: I řekl Bůh: „Učiňme člověka, aby byl naším obrazem podle naší podoby. Ať lidé panují nad mořskými rybami a nad nebeským ptactvem, nad zvířaty a nad celou zemí i nad každým plazem plazícím se po zemi.“

A? Kde tam jsou moje "ambice utlačovat společnost a ničit lidem životy" a argumentace popíráním?
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    CHAJIM: Gen 1, 26. Čti!
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    PATISLAV: Počínaje tímto veršem začíná příběh Adama a Evy, prvních komunistů. Kde tam jsou moje "ambice utlačovat společnost a ničit lidem životy" a argumentace popíráním?
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    HAROLD: neschopnost opustit myšlenku? :)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    CHAJIM: vždyť je to úplně zjevné, z toho textu to jasně vyplývá.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    PATISLAV: Ježiš, tak jsi řek píčovinu jako vrata, no, to se stane i v lepších rodinách... dokonce u půlky tý píčoviny jsi to uznal, to se taky hodnotí... jednou dorosteš i k plné sebereflexi. Já ti fandim.
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    PATISLAV: I řekl Bůh: „Učiňme člověka, aby byl naším obrazem podle naší podoby. Ať lidé panují nad mořskými rybami a nad nebeským ptactvem, nad zvířaty a nad celou zemí i nad každým plazem plazícím se po zemi.“

A? To jsou moje "ambice utlačovat společnost a ničit lidem životy" a argumentace popíráním?
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    CHAJIM: Gen 1, 26.
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    PATISLAV: Kde přesně mám "ambice utlačovat společnost a ničit lidem životy"? A kde argumentuju popíráním?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam