• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    rozbalit záhlaví
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    CLAVEN:
    CLAVEN: Copak, ovečka ti zase nepodržela?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    aby som citoval Solomona Shorta: "If I were running things, stupidity would be painful. To the bearer, and not the folks around him."
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Ja sa kľudne priznám, že pri čítaní vašich sofistikovaných debát v tomto klube ma neodbytne napadá hlavne jedna vec - že niekto by mal dať Chajimovi poriadne cez piču. A že by mi nevadilo, keby som to bol ja.

Vôbec sa za to nehanbím, niekedy je proste násilie jediná odpoveď, ktorej je dotyčný hodný.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    Hus byl komunista. a clenem husitske cirkve je Klaus. Klaus je tedy komunista.
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    PATISLAV: Podrobně např. sv. Augustin, nebo mistr Jan z Husi. Dále např. Teología de la liberación. Dále taky nejrůznější filosofové napříč věky, jejichž seznam dělat nehodlám, protože je to zbytečná práce. Dále církevní dogmata...a další a další věci, které se učí a vyučují a ke kterým je spousta jmen vyučujících. A to se zatím pohybujeme jen ve sféře křesťanství. Nedejbůh, abychom museli zabrousit k nám, židobolševikům, to by ses z toho posral už totálně.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    CHAJIM: to už víme, otázka je, kde je to explicitně zmíněno ve studijních materiálech HTF, jak uvádí Harold, případně, kdo to takto učí, pokud k tomu jiná učebnice než Bible není.
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    PATISLAV: Znám. Proto taky vím, že počínaje Gn 1, 26 začíná příběh Adama a Evy, prvních komunistů.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    dnes je to tu zábavnější než kdy jindy :)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    A prosil bych tu učebnici nebo učitele. Dík!
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    CHAJIM: popros někoho, ať ti vysvětlí význam slova explicitně.
    HAROLD: ne, to se dělá jen u HTF a FHS.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Dávat u Karlovy univerzity školu do uvozovek je nějaký nový mem, který neznám? :)
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    PATISLAV: Gn 1, 26 a dál.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    CHAJIM: já jsem taky nikde nepsal, že čárka je ekvivalentní tečce, hlupáčku.

HAROLD: Mohu se zeptat, která v které učebnici je explicitně napsáno, že příběh Adama a Evy je příběhem o prvních komunistech? Případně, kdo to na té "škole" učí?
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    PATISLAV: No jéje, už několik set let...
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    PATISLAV: Furt ho tam na té jeho pseudoškole - narozdíl od té tvé pseudoškoly - naučili, že čárka není ekvivalentní tečce.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    HAROLD: to se vážně učí na té vaší pseudoškole?
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    PREVIT: Vypsat to, je pro nás - kteří máme státnice z psaní na stroji - rychlejší, než copypastovat. :-p
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    PREVIT: Vím, ale jsem líný to řešit.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    NAKASHI: To nemohu popřít... nicméně mám státnici ze systematické teologie, i z biblické teologie, takže mohu říct, že na základě příběhu Gn 1,26 a dále víme, že Adam a Eva byli první komunisté.
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    PATISLAV: Státnice z výrokové logiky? Vsadím se, že tam se ti hlavní a vedlejší věty moc hodily.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    HAROLD: copy + paste je pro tebe burzoazni prezitek? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam