• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    rozbalit záhlaví
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VIR_KENNY: Jakých sprostotách? Veď si mi vypisoval, aký je Harold strašne vzdelaný a koľkými jazykmi hovorí. Potom je jasné, že ma prekvapí, že na Nyxe nedokáže zrozumiteľne hovoriť ani jedným a len bečí jak ovca.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    VIR_KENNY: jak souvisí cokoliv, co jsem napsala já nebo i další, s tím, že ty máš za někoho nést zodpovědnost? :D
    celý tenhle stupidní rozhovor je založen na tvojí reakci na větu, kterou jsi přes její zřejmost (a dvojité vysvětlení jejího významu) nepochopil, a pořád mi podsouváš nějaké motivace a postoje, které s výrokem o pisoárech NEMÁ ŽÁDNOU SOUVISLOST.
    skoro jsem se naštvala, ale teď už to ani nejde :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VIR_KENNY: hele, někdo to dělat musí :)
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    ja vidim dost velkej problem v tom jak nikomu nepripada divny porad utocit treba na Chajima, opakovane, ale jsou tu i jini, hodne vzdelani – to nemluvim o sprostotach o intelektualismu a jinejch poznamkach. TO nikdo nic. Ale pak nekam prijdu ja a hned mam za vsechny nyst odpovednost, vysvetlovat a resit?

A svete div se, nekritizuju tvoji osobnost, ale tvuj nazor a nerozumim tvemu postoji. Ktery, jak jsem priznal mi nebyl vubec zrejmy.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    VIR_KENNY: no já čumim.
    takže znovu od začátku:
    1) nepíšu, že spor vznikl ve virtuálním prostoru, ale že debaty probíhají ve virtuálním prostoru
    2) na co jiného než na to, co jsi napsal, mám proboha reagovat, odepisuji-li tobě?
    3) dosud jsem ignorovala a stále ignoruji naprosto všechny útoky a pouze se bavím.

vysvětlení věty, kterou jsem napsala, najdeš v minulém příspěvku. pokud ho opět nepochopíš, tak napovídám, že věta byla cílena na všechny účastníky podobných debat zde - nevím, kde jsi sebral, že některé ze stran nadržuju. osobní názor jsem vyjádřila až v reakci na tu tvou. čili s divným motivem ses trochu sekl.
    a už naprosto vůbec nechápu, a teď už asi ani nechci, co myslíš divnou dobou.

nevím, jestli jsi od doby, co jsem tě naposled viděla někde něco psát, ztratil schopnost porozumění psanému textu, ale trochu mi to tak připadá.
    další vývoj debaty jsem nečetla, protože na to už fakt nemám, tak se omlouvám, zda byly některé z mých otázek zodpovězeny tam.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Hafni.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Regresia do detstva, pozerám :)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    CLAVEN: Ovečku zas bolí hlava. :(
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    HAROLD: hehe, a o tebe mi Vir_Kenny vypisoval, aký si hrozný intelektuál :D

je to z tvojich príspevkov vidieť.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    CLAVEN: Bééé ééé ééé.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VIR_KENNY: kvalitná paranoja.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    VIR_KENNY:
    Plus ještě by ses měl vyjádřit k tomuhle:
    Bidak ted klasicky se spravedlive rozhorci a pak s tim bude chodit po okoli a rikat vsem jak jsem na nej krutej.
    Uz odsledovano mnohokrate pred tim.

Kde jsi to u mě odsledoval?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    VIR_KENNY: Chci číst to, kde konkrétně jsem já na tebe byl agresivní. Natož před šesti lety?

Odpovíš mi konkrétně?
    Přiznáš, že náš vzájemný kontakt do teď byl (v podstatě) nulový?
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    VIR_KENNY: Kdyby to byla pravda, bylo by to alarmující. Chápu tě tedy, že jsi-li o tomhle přesvědčen, těžko se ti něco takového překonává. Bohužel asi neexistuje způsob, jak tě přesvědčit o opaku. Mohu jen zopakovat tu, dle tvého, lež: nikdy jsem tě za tvými zády nepomlouval, ani nemám s kým, veškeré uštěpačné poznámky si v klidu odbývám před tvými zraky ve veřejných klubech. Buď tomu budeš věřit nebo ne, to je na tobě.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    BIDAK: nechces cist, co s tebou
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    BIDAK: No ještě to zvopakuj, ještě, ještě, daváj! :-D
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    VIR_KENNY: Upřímně, nikomu nic o tobě říkat nebudu, dyk vůbec nevím, kdy jsem ti v minulosti něco napsal - pokud vůbec. Tobě maximálně řeknu, že jseš paranoidní a měl by jsi s tím něco dělat. A gratuluju, že máš práci.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    VIR_KENNY:
    Kde už jsem to udělal?

VIR_KENNY: Jupí, jsem šedá eminece! Kardinál Richelieu!!! :o))
    Hele, teď už vyloženě bavíš.

Ale bylo by lepší kdybys mi laskavě napsal, kde konkrétně jsem já na tebe byl agresivní? Natož před šesti lety?
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    Bidak ted klasicky se spravedlive rozhorci a pak s tim bude chodit po okoli a rikat vsem jak jsem na nej krutej.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    no a pak existuji lidi v druhy linii, sede aminence legitimizujici ty v te prvni, souhlasici s nimi, podporuji je. A tam patri Bidak.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    VIR_KENNY: Nemusíš je vypisovat. Mě stačí, když budeš konkrétní.

Mohl bys mi laskavě napsat, kde konkrétně jsem já na tebe byl agresivní? Natož před šesti lety?

Jsem taky alkoholik?
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    PATISLAV: lhani je smrtelny hrich.

Takze este jednou, nevim jak se z toho stalo ze jen mne se neco nespravedlive deje - mozna jsem se spatne vyjadril, ale celou dobu tu mluvim o tom, ze jsou vybirani lidi, tem je neco prisouzeno a ti jsou pak tak nejak pronasledovani, sikanovani (to neni litostivej krik, ale definice vaseho konani, ktery se snazite bagatelizovat) a koukam, ze lyncovatele jsou stale titiz a neni jich moc a dokonce nejsou ani moc velici - dnes je popularni legitimizovat ty utoky bojem proti komunismu. Tech sest let jsem trpelive vysvetloval, vypisoval a stale byl presvedcovan at stale a dokola neco vypisuju - jenze za tim nebyla snaha si neco precist, ale zla legrace se mi vysmat ze to jeste s nekym myslim vazne a snazim se mu to vysvetlit – a nejen ja, je more dalsich. V mym zivote se z toho stal jen realnej stret, protoze se to spletlo uz s rozporem existujicicim.

Ta mala skupina likviduje co se da, sere se do koho se da. A kreje se s tema patislovskejma plus minus par prisertasku. A mne proste dosla jak trpelivost, tak i milost a jelikoz tech lidi co zbytecne serou a popichujou uz je pomerne hodne, (neb s jidlem roste chut a ti darebaci jsou stale pri chuti), napadlo mne - co obratit role? Tata nyx nemuze porad tyhle male lidi chranit, nemuze bejt vsude.

Z ty skupinky se za ty roky stal klub alkoholiku s extremmini nazory, minimalni schopnosti videt nasledky svych cinu, neschopnost rozeznat dobre od spatneho. Prosazuji svobodu - to ano, svobodu skodit a o nic se nestarat. Nic nevytvarej, nic netvorej. Jen vsude smrdej. Radi si zamoralizou, prilezou a ptaj se jakym pravem mne... klidne potom co se skupinove vysmivali nejakejm... no komukoliv kdo jim pride do rany. Zadna sebereflexe, nic.

Ale umej vypadat jako chudaci, vyvolavat soucit... neskutecny. Prave ted tu jsou, paleckujou Commanche, paleckujou patislava. Mam je vypisovat?
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    VIR_KENNY: Dekuji za pratelskou a naprosto mirumilovnou odpoved. A omlouvam se, ze jsem te povazoval za agresivniho. Nevim, jak jsem si to mohl nekdy myslet... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam