• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    VIR_KENNY: Upřímně, nikomu nic o tobě říkat nebudu, dyk vůbec nevím, kdy jsem ti v minulosti něco napsal - pokud vůbec. Tobě maximálně řeknu, že jseš paranoidní a měl by jsi s tím něco dělat. A gratuluju, že máš práci.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    VIR_KENNY:
    Uz odsledovano mnohokrate pred tim.
    Kde už jsem to udělal?

VIR_KENNY: Jupí, jsem šedá eminece! Kardinál Richelieu!!! :o))
    Hele, teď už vyloženě bavíš.

Ale bylo by lepší kdybys mi laskavě napsal, kde konkrétně jsem já na tebe byl agresivní? Natož před šesti lety?
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    Bidak ted klasicky se spravedlive rozhorci a pak s tim bude chodit po okoli a rikat vsem jak jsem na nej krutej.
    Uz odsledovano mnohokrate pred tim.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    no a pak existuji lidi v druhy linii, sede aminence legitimizujici ty v te prvni, souhlasici s nimi, podporuji je. A tam patri Bidak.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    VIR_KENNY: Nemusíš je vypisovat. Mě stačí, když budeš konkrétní.

Mohl bys mi laskavě napsat, kde konkrétně jsem já na tebe byl agresivní? Natož před šesti lety?

Jsem taky alkoholik?
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    PATISLAV: lhani je smrtelny hrich.

Takze este jednou, nevim jak se z toho stalo ze jen mne se neco nespravedlive deje - mozna jsem se spatne vyjadril, ale celou dobu tu mluvim o tom, ze jsou vybirani lidi, tem je neco prisouzeno a ti jsou pak tak nejak pronasledovani, sikanovani (to neni litostivej krik, ale definice vaseho konani, ktery se snazite bagatelizovat) a koukam, ze lyncovatele jsou stale titiz a neni jich moc a dokonce nejsou ani moc velici - dnes je popularni legitimizovat ty utoky bojem proti komunismu. Tech sest let jsem trpelive vysvetloval, vypisoval a stale byl presvedcovan at stale a dokola neco vypisuju - jenze za tim nebyla snaha si neco precist, ale zla legrace se mi vysmat ze to jeste s nekym myslim vazne a snazim se mu to vysvetlit – a nejen ja, je more dalsich. V mym zivote se z toho stal jen realnej stret, protoze se to spletlo uz s rozporem existujicicim.

Ta mala skupina likviduje co se da, sere se do koho se da. A kreje se s tema patislovskejma plus minus par prisertasku. A mne proste dosla jak trpelivost, tak i milost a jelikoz tech lidi co zbytecne serou a popichujou uz je pomerne hodne, (neb s jidlem roste chut a ti darebaci jsou stale pri chuti), napadlo mne - co obratit role? Tata nyx nemuze porad tyhle male lidi chranit, nemuze bejt vsude.

Z ty skupinky se za ty roky stal klub alkoholiku s extremmini nazory, minimalni schopnosti videt nasledky svych cinu, neschopnost rozeznat dobre od spatneho. Prosazuji svobodu - to ano, svobodu skodit a o nic se nestarat. Nic nevytvarej, nic netvorej. Jen vsude smrdej. Radi si zamoralizou, prilezou a ptaj se jakym pravem mne... klidne potom co se skupinove vysmivali nejakejm... no komukoliv kdo jim pride do rany. Zadna sebereflexe, nic.

Ale umej vypadat jako chudaci, vyvolavat soucit... neskutecny. Prave ted tu jsou, paleckujou Commanche, paleckujou patislava. Mam je vypisovat?
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    VIR_KENNY: Dekuji za pratelskou a naprosto mirumilovnou odpoved. A omlouvam se, ze jsem te povazoval za agresivniho. Nevim, jak jsem si to mohl nekdy myslet... :)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    VIR_KENNY:

nejni jich zase tolik, ackoliv se snazi se ukazovat jako vetsina
    versus
    Spis se zamysli proc te ma cely okoli za debila.

Tak ti nevím, kdo se tady snaží mluvit ústy většiny. Já to aspoň dokázal faktickým číslem. :)

------------

Asi tě to zklame, ale s lidma tady na internetu se možná v lecčems shodnu, ale mí kamarádi to nejsou. Alespoň ne v tom smyslu, že bych se s nimi stýkal. Naposledy jsem se s někým z nich viděl tak před dvěma, třemi roky. V poště se s nimi taky nebavím. Takže ta paranoia je spíš na tvé straně.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    VIR_KENNY: Mohl bys mi laskavě napsat, kde konkrétně jsem já na tebe byl agresivní? Natož před šesti lety?
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    COMMANCHE: chapu, ze bys mne rad do toho zamotal - ti lidi jsou ale konkretne zminovani a nejni jich zase tolik, ackoliv se snazi se ukazovat jako vetsina - viz ten chudak Patislav s tou jeho soutezi s paleckama. - ty ale ne, neboj se, ty jsi vul od prirody. Spis se zamysli proc te ma cely okoli za debila.
    Vlastne to asi vis, proto se snazis dupat obcas na mne nebo jine, taky bys chtel bejt chvili nad nekym a necejtit se jako spina. Zase to delas, zapojujes se do davu a chtel bys jit lyncovat.
    Chudaku.

PATISLAV: to, ze si kolektivne o nekom neco povime a pak se na tom shodneme je pomerne nebezpecny, bohuzel ty s tvejma kamaradama to delate dokolecka, dokola a moc pomoci uz vam nebude. Navzajem se sice s nekym muzes ujistit, ze jsi treba v necem v pravu nebo normalni, ale kdyz se to ritualne opakuje a zacne kolem toho radit paranoa, tak jde celej zdravej rozum vsech zucastnenych rychle do hajzlu.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    VIR_KENNY: Teda - leda mě napadá, že bysme se znali v reálu a já si nespojil tvůj zdejší nick s osobou kterou znám. Jinak si mě asi opravdu s někým pleteš.

VIR_KENNY: Tenhle příspěvek ale objektivně smysl nedává. Nebudu se jím tedy zabývat.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    VIR_KENNY: V pořádku, věřím ti, že u toho pracuješ.

A mas pravdu ze agrese drive ci pozdeji vyprovokuje reakci - ale to sis mel prave rict predtim ty sam.
    A kdy prosímtě? A kde?
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    COMMANCHE: vždyť už to několikrát psal, protože jsou ostatní zlí.
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    VIR_KENNY: Jak trefne - to ty si stezujes, jak jsou na tebe vsichni zli, jak intrikuji, pomlouvaji a skodi za tvymi zady. Mel by ses nad sebou zamyslet. Proc to tak je?
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    je to podobne jak chytnou darebaky co prepadavali po nocich lidi a oni pak pred soudem - ale vy jste ted tady na nas ti zli, ach proc? Proc?

No protoze proto. Protoze jak se do lesa hulaka, tak se z nej taky vobcas ozve.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    COMMANCHE: vis, ja to ventiluju ven sprostym slovem, a ne pomluvou, hrubosti nebo bezenim za ostatnimi se kterymi se pak nekomu vysmivam jako ty. Radeji ti uprimne reknu curaku, nez v pozadi intrikovat a skodit jako havet.

BIDAK: no nekecej.
    BIDAK: Hoho. Ja vedle toho tady pracuju, nemam cas to kontrolovat a uprimne, pro takove mile hovada to ani nema cenu nejak vyrazne korekturovat.

A mas pravdu ze agrese drive ci pozdeji vyprovokuje reakci - ale to sis mel prave rict predtim ty sam.
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    VIR_KENNY: Je vtipne, jak o ostatnich pises, ze jsou agresivni. Ale kdyz si prectu posledni prispevky, tak agresivni jsi tu jen ty. A kdyz jsi agresivni, pak se nediv, ze ostatni reaguji tak, jak reaguji. Zakon akce a reakce.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    No, moc střízlivě opravdu nezníš abych byl upřímný. Nevím, co tě žere, ale žádná drobnost to asi nebude.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    VIR_KENNY: Já? Dyk se spolu v podstatě nebavíme. Myslím, že před rokem jsem ještě nevěděl o tvojí existenci. Natož před šesti.

A nediv se, že jsou na tebe lidi hrubí, když jsi hrubý ty na ně.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    BIDAK: ale prosimte, ty spravedlive rozhorcenej ultrapravicaku, patris mezi svine co mne sest let furt z neceho obvinujou (komunismus, toxikomanie) a roznasej to svy svinstvo kde se da. Nehraj si na nevinnyho, smejde jeden.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam