• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    rozbalit záhlaví
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    CLAVEN: Fakt.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    HAROLD: fakt? túto odpoveď ti poradil Vir_Kenny v rámci vašej slniečkovej, civilizovanej a v žiadnom prípade nie nenávistnej kampane?
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    CLAVEN: Že brzo umřeš.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    čo sa tam spieva? Syfilis, syfilis, ja mám syfilis?
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Zazpíváme si!

И Вновь Продалжается Бой - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=rHZiVZXezPA&feature=related
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Mně se líbí, jak mou reakci odignoroval, aby mi za pár týdnů dal v rekurzivní debatě opět sežrat, jak ho všude pomlouvám.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    VIR_KENNY: Podívej se, jádro debaty je o tom, že každý, i ty, by měl být zodpovědný za to, co řekne.

A tedy:
    Kde konkrétně jsem já na tebe byl agresivní. Natož před šesti lety?

Odpovíš mi konkrétně?
    Přiznáš, že náš vzájemný kontakt do teď byl (v podstatě) nulový?
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    VIR_KENNY: v tom případě ti ty sračky začnu s radostí na hlavu házet i já, protože neuvěřitelný je to, co tady právě teď meleš.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    A Chujimove nové ID ILOVEYOU príčinlivo mínuskuje a pluskuje :D
    Stranícka disciplína musí byť, súdruhovia.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    NANTHEI: navic nic to stale nemeni na tom, zes proszte se snazila zbagatelizovat spor, kterej tady ze strany vlku a ovci uz prerostl urcitou mez a delat z nej chlapecky stret se jim hodi, protoze oni si preci tak zakladaji na sve slusnosti a podporuji mlaceni "levicaku" protoze je to spravne, ze.

A zta takzvana paranoa, tyhle sracky mi tu na nyxu psal otevrene i treba Bongi a to v klubech kam lidi mne takto oznacujici sami chodej - coz jak rikam, snazi se bejt manipulatory. Skudci. A hovada.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    HUGO: není to pravda, přirozenou stydlivost maskuji nadpřirozenou žoviálností ;)
    HUGO
    HUGO --- ---
    KID_MCHUTT: mám dojem, že pokud ty jsi stydlivý, tak pouze nadpřirozeně
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    CLAVEN: nemohl, jsa přirozeně stydlivý, za Haroldův projev se hanbím :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KID_MCHUTT: možno by si mohol tlmočiť.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    CLAVEN: to je taky jazyk :) věř mi, něco o ovcích vím :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VIR_KENNY: Jakých sprostotách? Veď si mi vypisoval, aký je Harold strašne vzdelaný a koľkými jazykmi hovorí. Potom je jasné, že ma prekvapí, že na Nyxe nedokáže zrozumiteľne hovoriť ani jedným a len bečí jak ovca.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    NANTHEI: ale porad mluvim v souvislosti s timdle co tu zaznelo i s tim na zaklade ceho to doslo takhle daleko. Samo o sobe tva poznamaka nic neznamnea, ale tak ji snad ani chapat nemuzu.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    VIR_KENNY: jak souvisí cokoliv, co jsem napsala já nebo i další, s tím, že ty máš za někoho nést zodpovědnost? :D
    celý tenhle stupidní rozhovor je založen na tvojí reakci na větu, kterou jsi přes její zřejmost (a dvojité vysvětlení jejího významu) nepochopil, a pořád mi podsouváš nějaké motivace a postoje, které s výrokem o pisoárech NEMÁ ŽÁDNOU SOUVISLOST.
    skoro jsem se naštvala, ale teď už to ani nejde :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VIR_KENNY: hele, někdo to dělat musí :)
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    ja vidim dost velkej problem v tom jak nikomu nepripada divny porad utocit treba na Chajima, opakovane, ale jsou tu i jini, hodne vzdelani – to nemluvim o sprostotach o intelektualismu a jinejch poznamkach. TO nikdo nic. Ale pak nekam prijdu ja a hned mam za vsechny nyst odpovednost, vysvetlovat a resit?

A svete div se, nekritizuju tvoji osobnost, ale tvuj nazor a nerozumim tvemu postoji. Ktery, jak jsem priznal mi nebyl vubec zrejmy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam