NANTHEI: jiste, nic jinyho necekam. Stacila mi na zacatku ta poznamka o ztroskotancich. Ty hopskoky potom jsou jen ritualem majici za cil vytvaret predstavu dabla u mne a sebe odprezentovat jako moralni osobnost, pritom batgatelizujes organizovane utoky ktere jsou daleko za hranici normalniho chovani.
PATISLAV: chapu, ze si rikate ze mluvim o tom, ze mi nekdo vycte neco odtud, ted ze soucasnosti. Jenze to neni pravda, mne se stava, ze najednou prijde spolecnej znamej, ktere zdesene mi vycte co jsem pry delal pred sedmi lety - a interpretace se podoba verzy neonacistu ci clenu narodniho odporu. Odkud to ma? Kdo to kde tvrdi? A ja mam byt stale v defenzive? Nekomu vysvetlovat ze nalit, kdyz ten je blbec a zacne mlit neco o tom ze je to slovo proti slovu?
BIDAK: mile zlaticko, znakem ty vasi party je lidi oddelovat a utocit pouze na jedince. Vim kdo jsi a co rikas a vim ze ti prijde divne ze se mi nelibis, protoze jsi soucasti problemu vuci lidem co znam. CHapu, ze pri tve omezene moralce nevidis problem, no to neznamena ze neexistuje.