• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Koukám, že zasahuje mínuskovací komando malejch českejch rasistů, který i očividný perle daj mínus, protože je to perla z jejich tábora. Nebo je nějakej jinej důvod, proč si tak brutální logický přemet nezaslouží být ve vašich očích perlou?
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    WILL: Můj tip je 19.
    FIN
    FIN --- ---
    BIDAK: kvadratura kruhu.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    WILL: myslim ze je to programator buddhista. imo 25-32.
    WILL
    WILL --- ---
    Netušíte kolik je JUNIPERovi let? Přišlo by mi ještě docela normální kdyby mu bylo 16 a hrál si na chytrýho ve věku, kdy ještě ničemu pořádně nerozumí, to by se to jeho míchání nacionalistů, vlastenců a Masaryka ještě dalo přejít. Ale jinak...
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    BIDAK: on se do kouta nenecha pritlacit, argumentama to zkousel JOSEF_K, ja byl ten zlej a co nechce slyset neslysi, co ho ponizuje jde do ignoru, jen cas od casu da pruchod emocim viz dnesni bile limecky:)

BIDAK
    BIDAK --- ---
    ROMANET: Tos neviděl Occupy v Denveru. Normální bezdomoveckej tábor. Smradu přes celou silnici.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    okupanti mě fascinovali na klárově. tři stany. na "přednáškách" posedávalo třeba pět lidí. tomu řikám masovej protest. jasně, občas tam bylo i dvacet lidí, ale to o víkendu odpo.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    FEMUR: Neboj, to ještě neskončilo a mám takovej dojem, že to je teprve rozcvička a pravej tanec začne, až ho někdo trochu přitlačí do kouta.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    jako sorry ted jsem se prokousal tema 124 plus a dost me sere ze jsme prisel zatim asi o vrcholnou formu pane Junipetria.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    FEMUR: To je v pohodě, nenech se rušit .
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    FIN: kde tam vidis tohle ? asi mi to uniklo.

zloději nám říkají, že když nekrademe,
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    CLAVEN: doufam ze mluvis o me, jinak bych se nasral:)
    FIN
    FIN --- ---
    BIDAK: dobře ti tak.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    FIN: Tedy jsem omezeným ubožákem.
    FIN
    FIN --- ---
    CLAVEN:
    BIDAK: vůbec je to vypečené: zloději nám říkají, že když nekrademe, jsme ubožáci. hlupáci nám říkají, že když studujeme, jsme omezenci.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    CLAVEN: No však. Na druhoyu stranu zrnko pravdy ten blbec má - vzdělání před blbostí nechrání.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    [ IF_ @ 10.000 perel Nyxu ]

Klub Ochlupyček je tiež inak dobré semenište mysliteľov... samý sfetovaný kokot, čo si nedovidí na koniec nosa, ale pozná všetky tajomstvá vesmíru a denne konferuje s Aštarom Šeranom
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam