• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Osempič sa zmazal sám alebo ho zmazal niekto iný?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PATISLAV: jak se to vezme - peníze a světovou nadvládu beru.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    KID_MCHUTT: nic, stejně jako není nic špatného na penězích a světové nadvládě (no, na té možná něco jo).
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PATISLAV: co je špatného na panenské krvi? :)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    CLAVEN: sorry, ale jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá...
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    OCTOPUSS:
    GAISAKA ?
    Tak co bude, mrdko?,)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Ještěže existuje ten složitý svět zlých menšin toužících po našich penězích, krvi našich pannen a světové nadvládě. My ostatní máme díky tomu možnost opustit naše černobílé (nebo spíš růžové) vidění a dát přednost té ohromné komplexitě myšlení, kterou vykazují rasisti.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    LONESTAR: Lonestar, ja si o tebe myslím, že nemáš v hlave úplne nasraté, tak nepreháňaj.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    DOCKINEZ: sluníčkoví lidičkové si přece svůj jednoduchý svět hodných menšin a zlých majoritních rasistů nějakými pravdami a fakty rozvracet nedají!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    OCTOPUSS: lol, odhadol som ťa dobre, ty vlastenec, čo ho sviňa na hnoji potratila :D
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    DOCKINEZ: tenhle typ flameu mě nějak neoslovuje, sorry :).
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    CLAVEN: Sorry nemluvím maďarsky.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    OCTOPUSS: ja rozhodne nie som obeťou multikulti masírky a médií a napriek tomu ma serie zle skrývaný rasizmus. A tiež ma serú vymletí kokoti, ktorí vo všetkom vidia mediálne spiknutia a židomurárske multikulti konšpirácie.

Nespoznávaš sa náhodou v tej druhej vete?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    /tomuhle se rika chajimovsky vycvik, kukutci/
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    PATISLAV: Nasral tě už po milionté svou údajnou demagogií a neschopností diskuze, tak jsi mu zde celkem zbytecně oznámil, že ve svém klubu to tolerovat nebudeš. No a co? Koho zajímá, že nemáš narozdíl od ostatních potřebu předstírat, jak jsi cool a nad věcí, když nejseš? :)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    GAISAKA: nezvládá, má tvrdý Chajimovský výcvik :).
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    OCTOPUSS: Co o něm víš ty, octopussinko? Rozpovídej se, jestli zvládáš i víc než nadávky,)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    DOCKINEZ: no a co? Nasral mě už po milionté svou demagogií a neschopností diskuze, tak jsem mu celkem férově oznámil, že ve svém klubu to tolerovat nebudu. Nemám narozdíl od ostatních potřebu předstírat, jak jsem cool a nad věcí, když nejsem.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    LONESTAR, LONESTAR: bububu, dej si na nej pozor, jináč te setře!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam