• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VIR_KENNY: tak si projdi zpetne diskusi a mozna ti dojde (ackoli o tom silne pochybuju) ze vyhrocene reagujes na neco, co neexistuje. Kazdopane chapu ze mas jednou za cas nutkani zaexhibovat si a ukazat svetu, ze obrance anarchismu je porad na sve imaginarni hranici "pravdy". Ja v tom madarsku alespon byl a protoze jsem mel moznost hovorit s lidmy z celeho politickeho spektra a to v dobe protivladnich demonstraci, udelal jsem to. Je to porad prinosnejsi nez sedet doma a ublizene se tvarit jako svedomi anarchismu.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    aaa, racionalizace vlastniho chovani
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VIR_KENNY: tvoje argumentacni schopnosti jsou popravde zoufalejsi a zoufalejsi. Vis ty vubec co ted vlastne argumentujes a na co reagujes? Evidentne ne. Vsechno vzniklo od toho, ze jsem si dovolil prohlasit, ze byly v madarskem povstani zaangazovane i jine strany, ktere Nagy vpasoval do vznikajiciho kabinetu a nasledne jsem je jmenoval. Mas s tim zasadni problem? Pokud se to nekryje s realitou tehdejsich dnu, tak mi to klidne rozporuj a neblabol, kdyz ti to nejde.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    rika clovek, co si pro rozumi chodi do nejnacionalistictejsi zeme v evrope, kterou povazuji za nechutnost i konzervativni evropske strany.

"tak vam pisi z nemecke rise a musim rici, ze jsem prohlednul..."
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    vsak rikam ze to nema smysl..
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    chapani historie madarskyho povstani.... chapani historie? :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VIR_KENNY: Hele "anarchisto", misto do Budejic, anebo Lince, si skoc na pivo na Letnou s nejakou slecnou ucitelkou z prvniho stupne zakladni skoly a nech si vylozit zaklady vetne skladby. Zatim jsi na tom ohledne chapani funkce carky ve vete uplne stejne, jako v chapani historie madarskeho povstani, o kterem mas evidentne jen a pouze povrchni znalosti. Usetrime se tak zbytecnych slovnich prestrelek, ktere me s tebou vazne nebavi.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    a Zuzkaou mi prijde naprosto v pohode a naopak narozdil od mnohych umi pracovat s daty a uziva svy vedomosti.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    ale no tak hosi, hosi:)
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    a jen tak mimochodem:
    "Kenny rad prekrucuje a nechava se unaset vasnemi prestarlyho oportunisty."

asi nevis co to opustunista je, protoze ja jsem svy postoje za poslednich 14 let nezmenil a s davem teda urcite nepluju, nekriticky nejsem ani k sobe a kdybych byl opurtunista, tak pretloustly nyni sedim na nejakym sekretariatu nektere z velkych politickych stran a nesnazim se branit anarchismus pred idioty.
    Ale nejspis takto si nechavas vylozit i tu madarskou historii, ze.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    TLUSTEC: hovoris za Gaisaku?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: nelezi. zuzka se predevsim venuje hodnoceni modnich hrichu a rozkydlych slecen, co jsem tak koukal.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    GAISAKA: chudacku. ta ti lezi v zaludku co?
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    a zitra se vypravim do Budejic a vyfotim se nad nimi. A pak budu nejchytrejsi na ty Budejovice a poslechnu si take, co mne v hospode nauci o historii mistni narodni odpor.
    A pak budu mit na vas vsechny!
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    ja jsem byl onehda v Linci v hospode a taky jsem tam s mistnima starejma fotrama popil a od te doby jsem nejchytrejsi na rakouckou historii.
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    GAISAKA: Abych ještě objasnil to s tím googlem - to byla jemná (teď už asi ne) narážka na Zuzkaou, jejíž vztah s tímto vyhledávačem už podle mého názoru přesahuje meze utilitarity a stává se vztahem v téměř interpersonálním smyslu. "Já a můj google. Co bych si bez něj počal/a?"
    To, že jsou někde informace agregované, ještě neznamená že jsou nějak absolutně důvěryhodné - to uznáváme jako obecné pravidlo práce se zdroji - ale uznáváme to jako pravidlo "metapráce se zdrojem zdrojů"...?
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    NAGASAWA: Ale já "věřím" vážně myslel jako "věřím", jako bez ironie...
    Klid, náčelníku. Vědí že jich uznávám, tak v tom nehledaj ironii co tam není...
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    NAGASAWA: No ta věc s tou čárkou je vtipná, to přiznávám,) To že ty konkrétně znáš to maďarsko konkrétně šířeji/hlouběji taky "věřím". Že tlustec je magor a kenny velmi zvláštní ti taky nerozporuju...
    ale mně vždycky zajímaly hlavně motivace lidí, proč a co dělají, jakkoliv jsou to asi nejtěžší data to collect.
    A tak sem se zkusil s tímhle svým "programem" napojit, toť vše.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GAISAKA: Google? Ani ne. Na podzim jsem stravil nejakej ten patek v madarsku a doplnil jsem si mezery ve vzdelani. Kazdopadne pro info - Tlustec a Vir Kenny jsou poslednimi, se kterymi bych hodlal zabrednout do debaty, protoze je proste a jednoduse zbytecna, uz jenom kvuli tomu ze Kenny rad prekrucuje a nechava se unaset vasnemi prestarlyho oportunisty. Napriklad ty moje "krestanske demokraty" a pravicove strany, oddeluje carka, kterou Kenny pomerne vtipne odstranil a wsloucil krestanske demokraty a pravicove strany v jedno. Ma potom smysl jakkoliv argumentovat? Ne, nema.
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    NAGASAWA: Možná by bylo uplně nejlepší, namísto neproduktivních debat o parciálních marginalitách typu politické složení maďarské opozice, které vypovídají jenom o chopnosti uživatele používat google,)) k těm skutečně podstatným věcem, což jsou překvapivě ty pseudorozbory.
    Co takhle argumentovat k nim, oponovat pro upřímného člověka přehledným trains of thoughts, které popisují způsoby jak se dívat na realitu, což an rozdíl od dick contestů ve znalosti historie má nějakou relevanci..já nevím k dnešku, k životu...?....?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam